[REPLY]
Gider ikke tage imod anmeldelser, får at vide vi skulle ha sat vores kryds et andet sted ved sidste valg.. sikke nogen klaphatte, hvad med og i tog at begyndte at passe jeres arbejde..
Skulle anmelde at jeg havde fået stjålet nummerpladerne fra min bil. Men det passede tydeligvis ikke vagthavende at blive forstyrret midt i dagens udgave af Ekstra Bladet, og pizzabestillingen havde vist også højere prioritet. Anmeldelsen blev aldrig tastet korrekt, for næste formiddag troppede to betjente op på min adresse. De mente at jeg havde været involveret i tyveri af benzin, da man havde noteret min bils registreringsnummer i forbindelse med tyveriet. Anmeldelsen af tyveriet af nummerpladerne dagen før var naturligvis ikke registreret nogen steder.
Mette Nymann Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Generelt er vort politi flinke og ofte servicemindede. Men hvis de nogensinde tæver mine børn med stavene, får de med mig at bestille!
er lge som tante møe i matador ,snakker og skriver når det er sket og ikke før det sker
Tja. Jeg hører vel til den ende der har dårlige oplevelser. Jeg har oplevet at få en fartbøde - min egen skyld, men jeg fik god hjælp telefonisk af dem. Det er årsagen til at den går fra 1 til 2 stjerner.
Dårlige oplevelser: Igennem næsten et halvt år levede jeg med unge der kom enten Fredag eller Lørdag nat og kastede sten/dåser el. lign. på mine vinduer. Hver gang anmeldte jeg det, men aldrig kørte politiet ud. Jeg havde jo ikke set hvem der gjorde det. Jeg fulgte efter dem, men de ville stadig intet gøre. Til sidst truede jeg politiet med at jeg ville yde selvtægt, og så sagde de at det ville være dumt, da jeg jo selv ville tage straffen så. Jamen er tricket ikke bare at de ikke skal se hvem der har gjort det? Det stoppede først den dag hvor jeg blev så tosset at jeg greb det nærmeste jeg kunne få fat i, og løb efter dem i bar overkrop. Siden kom de ikke tilbage.
Cirka 3 måneder efter alt dette lort, var jeg så heldig at blive udsat for hærværk på min bil. Jeg havde signalement af manden, jeg havde fingeraftryk. Men de sendte mig en bekræftelse på at jeg havde fået anmeldt det. De ville aldeles ikke køre ud eller se noget som helst.
Jeg har også fået stjålet en scooter engang - dengang sagde de at de ville sende en vogn... Efter 5 timer var der ingen, og jeg forlod stedet (jeg fandt scooteren igen, men noterede dem aldrig om det).
Politiet er vidst blevet forvandlet til en ny statsindsats lignende "SKAT" - det handler om at kratte penge ind i statskassen...
Næste gang jeg bliver udsat for noget kan jeg jo lige så godt ty til selvtægt med det samme, man får jo intet ud af andet, hvis ikke de kan udskrive en bøde.
Nem og overskuelig. Let tilgængelig info. Fandt hurtig ud af, hvordan jeg fik min straffeattest, og hvad jeg gør, når jeg skulle melde min cykel stjålet.
syntes ikke at de gøre ret meget ved ens anmeddels når man kommer med en
Mette Christoffersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har ALDRIG oplevet at de leder efter spor osv. efter indbrud...
jeg har personligt haft indbrud et par gange, og en af gangene endda med tydelige fingeraftryk... gad de at "løfte" dem... NEJ
desuden måtte vi vente 4timer på dem efter at have ringet... skodservice.
sjovt nok når man ser dem i station2, politirapporten osv... så går de HELT CSI amok... men det skal jo se godt ud på TV...
jeg har aldrig hørt nogen har oplevet dette i virkeligheden... tilgengæld høre man ALTID at de siger nej og det kan vi ikke bruge tid på... så mangler de resurcer...
de mangler sjovt nok ikke resurser når det gælder om at indkræve ligegyldige fartbøder...
DET ER EN OMMER!
Martin fandt anmeldelsen nyttig
Ikke rigtigt til at finde noget brugbart på hjemmesiden hver gang jeg har søgt efter diverse love/bødetakster. så bliver man nødt til at google det og finde 10 forskellige svar på tvivlsomme hjemmesider i stedet.
Politiet har alt for mange døde links på deres sites, selv om højaktuelle emner som fx knivlov osv..
Rasmus Jensen fandt anmeldelsen nyttig
De burde være med synlige specielt i traffikken, der er mange episoder/bilister de burde give en lærestreg
tak fordi i er der ude og passe på os selv om man godt kan bande lidt når man får en bøde men ville bestemt ikke undvære jer tak for jeres indsats og til tider hårde job
sonny fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har egentligt stor respekt for folk der gør et utaknemmeligt job og sikkert føler deres indsats bliver hæmmet at domstolene som bare lukker folk ud på gaden igen med et klap på håndledet… Men… Jeg har selv heldigvis kun haft brug for politiet en enkelt gang efter et indbrud og der var jeg virkeligt ikke tilfreds. Da vi ringer for at anmelde indbruddet bliver vi spurgt om vi vil ringes op når betjentene er på vej. Jamen, jo tak da: Vi var alle sammen godt ”on edge” så en besked før ville da være skønt! Det fik vi så ikke og betjentene troppede bare op. Nå, ok, det var jo heller ikke alverden? De kigger så lidt rundt og tager et par notater og virker ikke specielt interesserede. Jeg kan så godt forstå at man ikke kan holde interessen og være lige medfølende når det er ens arbejde, men for en lille familie der lige har fået vendt op og ned på sin tryghedsfornemmelse, ville det være rart med lidt mere indfølelse. Den ene betjent siger så ”bare lige” at sidst han var ude på vores vej var nytårsaften hvor der havde været tre indbrud. Øh tak for oplysningen?! Fordi det havde vi lige brug for at få at vide? Helt ærligt, hvad var pointen lige i den bemærkning? En eller anden mærkelig form for trøst i at det ikke kun var os? Hvad den så end var ment som, hjalp det bare IKKE med at få os til at falde til ro igen og det behøver man vidst ikke at være psykolog for at kunne forstå hvorfor?!
Men som sagt er det garanteret et dybt utaknemmeligt arbejde. Jeg kan godt forstå man bliver ”kold”, men derfor er det stadig skuffende og skidt for ens tryghedsfornemmelse at politiet kun reagerer med ”Nå. Og?” når der bliver vendt op og ned (Bogstaveligt!) på ens hjem.
Kvitteringer på anmeldesen og skrivelse hvor de ønskede en bedømmelse af deres service er fint nok, men det ville nu være skønt at ha fået at vide om den nogensinde fangede dem der ødelagde ens ejendele… Eller bare havde en mistanke om hvem der gjorde det.
Sjovt som mange kriminelle og samfundsnassere synes dårligt om politiet - figures!
Prøv at opleve politiet i andre lande - i ved jo virkelig ikke hvad det er i snakker om!
De gør et super vigtigt arbejde i Danmark, på linje med SOSU, pædagoger o.lign.
Når man så tænker på den lave løn, arbejdsvilkår og manglende respekt fra visse individer, så er det helt uforståeligt at nogle vælger at gå den vej...
Mere respekt til hverdagens helte!
Pedersen og sonny fandt anmeldelsen nyttig
Var skyld i et mindre færdselsuheld i marts sidste år. Ville efterfølgende vide om journalen kunne udleveres, men hver gang jeg ringede blev der brugt flere timer på at vente - uden at komme igennem. Deres nummer til fx. station bellahøj stiller bare om til en reception hvor det tager 1-2 timer at komme igennem, og som derefter bare stiller dig videre til stationen, hvilket for mig ikke har lykkes endnu. Opgav efter 4 måneder at komme i kontakt og fik aldrig udleveret journalen. 6 måneder efter uheldet dumpede der et retsbrev ind af postkassen om at jeg skulle i retten om 5 måneder... Jeg skulle gå og vente i 11 måneder på at vide om jeg kunne beholde mit kørekort eller ej!!!
Tabte i retten, kørekortet røg og ferien som jeg skulle ud på bliver ikke rigtigt til noget da jeg ikke har kunnet nå at få kortet igen, grundet at de er ulideligt langsomme med at godkende mig til at få kørekortet igen (det har indtil videre taget dem 2 uger). Det er min egen skyld, men det kan ikke passe at det skal tage så lang tid at få afgjort en sag der til sidst var intet mindre end enkel. Så kunne jeg have taget kørekortet dengang, i stedet for at jeg står og skal bruge det lige nu.
politiet er alt alt for langsomme om at bearbejde sager.
Ingen hjælp at hente i forbindelse med en stalker i 5 år. Elendig behandling af folk - vi er flere der har oplevet det samme. Dårlig stil.
jeg synes de skal være flink og meget høflig overfor folk i stedet for at råbe af folk på den måde kan man løse problemet bedre nogen af dem er flink. resten er dumme der er kun få der er flink dem der er dumme skal gå til psykolog og skal ha mindre i løn man skulle tro nogen af dem er på steroider
De har sjovt nok ikke mangel på resourcer når det drejer sig om at stå på motorvejene og tjene penge på folk...
men såsnart det handler om rigtig kriminalitet, så har de hverken tid eller lyst til at lave noget...
det er ikke politiet der holder ro i gaderne, det er befolkningen.
Der er massere af mennesker ude i det ganske danske land, med kommentarer om hvorvidt de hader politiet, diverse slagsange mod det danske politi.
Disse mennesker glemmer bare, det er politiet der holder ro og orden i gaderne. Politiet skulle have LANGT flere rettigheder end de har nu og langt højere løn. De gør et fandens godt stykke arbejde.
Jeg er stor fan af politiets arbejde.
Til dem der ikke bryder sig om politiet, i kan jo bare følge lovgivningen, den ligger frit tilgængeligt for alle og enhver.
Politiet er vores ansvarlighed og de viser stort mod
Hvorfor skal betjente snakke nedladende til folk? "er du helt sikker på du ikke har drukket?" - ja hvis jeg siger jeg ikke har rørt noget, så passer det nok. Ja ok, vi blæser, og han svarer "der gik den nok denne gang". Hvorfor gør de ikke som i Sverige? (svenskerne er bare venligere mod hinanden). De siger bare "vil du være sød at blæse?" og tager den derfra. Desuden kan man jo køre fra politiets Ford Mondeoer på en puch maxi..
I og med at IT kriminalitet explodere voldsomt, så har jeg savnet et online system som kunne hjælpe med at identificere om det brugte vare som man er ved at købe er stjålet eller ej.
Det kunne være meget godt lige at checke serienummeret eller imei nummeret før man handler for at vøre på den sikre side udover at kræve kvittering.
De gør det normalt godt efter de forhåndenværende søms princip. Normalt har jeg NÆSTEN kun mødt imødekommenhed og en tip-top service, hvis jeg ser bort for nogle "ungdommelige" noget hidsige "brølaber".
Har flere gange prøvet at hjælpe politi og samfund.
1/ har prøvet at melde en tydelig spritbilist, men uden held.
2/ har anmeldt en stjålet knallert 45, men efter 1 mdr: stod den stadig samme sted.
3/ har prøvet at melde en meget dyr cykel, men de gjorde intet.
4/ har anmeldt en sort AUDI uden plader, og så i dag politiet kører forbi, uden at stoppe, de gad ikke stige ud af bilen.
Politiet vil gerne havde at vi hjælper, men tro mig fremover holder jeg kæft, ikke engang ved mord eller anden grov forbrydelse, vil jeg sige noget, de dovne klaphatte gider jo intet.
Mark fandt anmeldelsen nyttig
Som man ser og læser, så har politiet næsten aldrig tid til indbrud m.m.
De er alle på vejene for at fange en fartsynder. Har set dem gemme sig med fotovogn 100m, fra byskilt, ud af byen vel at mærke, ingen kontrol anden vej hvor bl.a. skole ligger 600m derfra.
Der skal penge i kassen !
PS. Er ikke selv blevet taget.
Supergod service da jeg ville mærke mine værdigenstande mod tyveri.Lånte el-gravørsæt og fik desuden foræret et ridsesæt med plasticplade m bogstaver og tal til at ridse igennem plus mærkater til de mærkede genstande.
Ikke til at finde rundt på deres hjemme side. Den skal helt klart opdateres. Vi unge fatter ikke noget som helst af den og google er vores bedste ven til at finde svar. bestemt ikke deres egen hjemmeside. OPDATERING !
så brug den. Alt er bedre end at snakke med politifolk ansigt til ansigt.
Lidt forvirrende hjemmeside at finde rundt i men ellers nem nok. God oversigt når man læser døgnrapporter.
I gør det godt!
Når jeg bliver voksen vil jeg rigtig gerne være politi.. Altså, hvis jeg ikke bliver trommesla´ger, man har jo lov til at drømme ikke?
Vores danske politi ser ud til at virker ok, jeg har dog erfaret at der slet slet ikke er mandskab nok til de opgaver der påhviler politiet at løse.
Vi bor f.eks. et sted hvor der 3 huse væk bor en familie med et par unge piger (22-25år) og de forstår altså at feste igennem ude i "haven" hele sommeren og den ene gang forsøgte vi at anmelde det de vi ikke kunne høre vores eget Tv i stuen for den musik der var til festen, vi kontaktede derfor politiet som vi bad løse denne opgave. Intet skete.....4 timer senere kontaktede vi politiet igen og der skete stadig intet.....
Hvad betaler man som borger skat for hvis man så måske 1 gang om året har brug for hjælp for nogle af sine skattekroner og så får man intet !
Jeg kan da godt se at med alle de besparelser der har været de sidste 5-10 år hos politiet så er opgaven måske umulig, men så burde dem med pengepungen måske se at komme igang.
anmeld her alle der er blevet snydt
Politihjemmeværnets samarbejdspartner i det daglige. Altid en fornøjelse at assistere og spare med.
Mødte en modkørende spritbillist som kørte ud i rabatten, stoppede op og hjalp manden som man nu gør. Kørte ham hjem til hans sommerhus 100 meter længere nede af vejen, satte ham af, og ringede til politiet. Forklarede dem historien, men da jeg ikke havde tilbageholdt ham, kunne de ikke gøre noget... Mandens bil lå stadig i grøften, og det var intet problem at finde ham, men neeeej, deres hænder var simpelthen bundet.
Det svært at anmelde politiet, for man skal jo forsøge ikke at generalisere, men på den anden side er man jo nødt til at skrive ud fra hvad man selv har oplevet? Og jeg har - for at være helt ærlig - aldrig mødt en rar politimand..
Eller en klog én af slagsen, og det er selv om jeg desværre har været i et længere klammeri med dem, i forbindelse med min gamle virksomhed. Jeg har også flere gange i trafiken set politi der stiller sig steder for at dele bøder ud, hvor de udelukkende er der for at få ramt flest mulige, ikke fordi det er et farligt sted?
Eller når de deler bøder ud til cykelister uden lys der cykler på en oplyst cykelsti langt væk fra store veje, igen ikke fordi det er farligt, men fordi de med deres sadistiske tendenser bare gerne vil ramme så mange som muligt, gøre så ondt de kan på flest mulige mennesker.
Det samme gælder vel deres håndhævelse af kniv loven? At arresterer en murerlærling på vej hjem fra arbejde fordi han har en arbejds kniv var nok ikke lige det loven var tænkt til, men det vil politiet skide på, de skal bare straffe.. Men de glemmer at de IKKE er den dømmende magt, men bare en mindre del af den udøvende.. Måske de skulle tænke noget mere over det..
En stjerne fra mig fordi jeg ikke kan give mindre..
Søger man info og alt andet så er det bare at finde det rigtige faneblad og så kører det!
Anmeldelser er heller ikke noget problem, fremragende.
Var inde to gange med et defekt førekort søndag fik jeg hjælp af en flinmk medarbejder eller 3, var det ikke en ide at uddanne et per som satte sig ind i tingende, istedet for at fyre 30 medarbejdere, da jeg skulle betale de 500.-kr kl 13.00 var kassen ( dankortet ) ikke åbnet, det er da det første man gør hvis man skal have kr i kassen, en time, og ingen kvitering for aflevering af defekt kort ? Dårlig arbejdsgang men det kan den enkelte medarbejder jo ikke klantres for det er jo skjult skat at man som erhvervs chauffør skal have 5 dokumenter der skal fornyes hver 5 år, det kan være på et kort, er det skjult skat ? undskyld men misunder ikke jeres job bare nogle sløve politikere der ikke har været på arbejdsmarkedet det var bare mit sure opstød.
Det startede med at jeg skulle være vidne i en voldtægt sag i viborg KL 10 om morgen, jeg bor selv i KBH den dag var jeg syg pga. mavesår , det har jeg været i 2år .Jeg sagde til dem at det var alt for tidligt og jeg kender ingen der, som jeg kan overnatte hos, det var ligeglade , at jeg valgte at blive hjemme. Ugen efter banker de på døren for at hente, for at være vidne igen , allerførs han spurgte om , skal du have hånd jern på ?? WTF jeg er squ ikke kriminal , jeg sagde nej og gik selv med ned til bilen ,
han kører mig først til KBH station og låser mig i et lille kold værelse uden min jakke , jeg blev så koldt at jeg begyndte at brække mig pga. mavesår. måtte engange have min medicen med. Efter 6 timer i værelset kom der 3 nye betjente og kørte mig til Viborg , de har kørt ræs på motorvejen mod andre betjente , så stærk at jeg begyndte et ryste . de havde det sjovt og grinte og rækte fuck til hinanden.
Efter et par time bliver jeg låst ind igen i Viborg , det var squ meget bede end dem fra KBH.