We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Powergenerator anmeldelser

Powergenerator Logo
Kunderne om Powergenerator : »Falsk varedeklaration« »Super fin service« »God og venlig behandling.« 4
Lavt
4.7 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Powergenerator

Falsk varedeklaration

Købte "Diesel Generator 6.000 watt/El-start/3-fase med automatisk start ved strømsvigt".
Da Seas i vores område har mange strømsvigt skulle jeg bruge en støjsvag generator til mit firma, så 64dB(A) var perfekt, for så havde jeg en bygning der ville bringe støjniveauet ned på det lovlige i forhold til naboer.
Desværre kunne jeg så konstatere at den støjede 74-77dB(A) på 10 meters afstand -altså mindst 10 gange så meget.
Så har nu måtte bygge en speciel tilbygning til generatoren.
Kim Andersen lovede at det ville blive rettet på deres hjemmeside, men nu 1½ år senere lyver de stadig.

Jakob Jakobsen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Powergenerator

Vi skal henvise Johnny til e-mail skrevet den 18.05.2010 hvor vi foretog en kontrol måling af støjniveauet af den pågældende generator type.
Denne måling viste 68 dB(A) og ikke 74-77 dB(A) som anført.
Efter denne måling blev udstødningssystem samt støjisolering ændret på hele vores serie af lukkede støjdæmpede diesel generatorer således at det angivne støjniveau på 64 dB(A) målt i 7 meters afstand naturligvis bliver overholdt.
Påstanden om falsk varedeklartion skal hermed afvises.

Super fin service

3000w kuffert generator.
Modellen var ikke på lager, men der kom en mail så snart den var og 2 dage efter havde jeg den hjemme.

Powergenerator

God og venlig behandling.

Ingen negative oplevelser. God instruktion i brugen af generatoren. Gratis olie og reklame T-shirt oveni handlen. Sympatisk sælger.

hurtig betjening

godt overblik på siden samt billig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk