We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Presswire anmeldelser

Presswire Logo
Kunderne om Presswire : »Skarpt og hurtigt med effekt« »Uprofessionel virksomhed« 2
Middel
6.6 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Presswire

Skarpt og hurtigt med effekt

Vi har anvendt presswire.dk flere gange, dvs. både deres kurser og har fået hjælp til pressemeddelelser (i nogle tilfælde "blot" råd og bearbejdning, men også flere pressemeddelelser bearbejdet fra grunden hvor vi er blevet interviewet og Presswire på den baggrund har skrevet pressemeddelelsen og har sendt den ud efter ok her fra).
Vores seneste pressemeddelelser har givet omtale i en række af de landsdækkende medier samt omtale i mange af de internet baserede medier.
Presswire har en direkte facon og forstår at udfordre os dér hvor vi har behov for det. Vi har ikke behov for at blive strøget med hårene - det er det professionelle modspil vi søger.
Vi har oplevet at vores henvendelser besvares hurtigt.
Summasummarum; klar anbefaling herfra!

Presswire

Uprofessionel virksomhed

Kan absolut ikke anbefale presswire.dk - vi hyrede firmaet til at udsende og omskrive en pressemeddelese, så den vil blive vinklet bedre = så den vil få mere opmærksomhed. Vi betalte ekstra for, at de skulle gennemlæse og omskrive pressemeddelsen. Vi fremsendte en original tekst, de skulle rette og forbedre.

Alligevel offentliggjorde presswire.dk pressemeddelsen uden at have tilføjet og rettet den fremsendte tekst. Totalt copy og paste af original fremsendt tekst.

Der blev rettet henvendelse til presswire.dk efterfølgende - der havde en flabet attitude - i stedet for at indrømme, at de havde lavet en fejl. Dog gik de med til at tilbageføre pengene til vores konto.

Kan ikke anbefale presswire.dk til andre forbrugere.

Besvarelse fra Presswire

Kære Trine

Som nævnt i vores telefonsamtale den 10. november 2011, beklager vi at have begået en fejl i forbindelse med kvalitetssikringen af jeres pressemeddelelse. Hvorfor vi også prompte har refunderet jeres indbetalte beløb.

PressWire ApS

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk