We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Primusdanmark anmeldelser

Primusdanmark Logo
Kunderne om Primusdanmark : »Super service« »Fin og hurtig betjening« »meget fin sted at handle« 211
Perfekt
9 af 10

211 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (211)

Udvalgt anmeldelse om Primusdanmark

• Mette
  • Verificeret køber

Købte en buskrydder på hjul, det viste sig at der manglede buskrydderklingen og det ene hjul kunne ikke holde luft. Skrev en mail og fik svar inden for få minutter om at det ville blive sendt.
Ingen mistro, lynhurtig afsendelse, super service, billige priser og altid venlig ved henvendelse. Kan varmt anbefale at handle her.

Fin og hurtig betjening

Problemløs handel.
Konkurrencedygtige priser.

Primusdanmark

meget fin sted at handle

god butik med en meget hurtig levering

SUPER transportør

Har netop købt og brugt en af de nye 7,5 meter transpotør og jeg er imponeret over hvad den kan flytte af sten, jord og grus.
Der mangler dog en samlevejledning samt data på mortor og er i tvivl om den er CE mærket.

DET ER EN SUPER FORRETNING

Det er er super forretning. Der er en god service og god lev.

kan trykt anbefale PrimusDanmark

Primusdanmark

Hurtig reel og kvik betjening

Virkelig god betjening ikke så meget skrankepaveri det gik hurtigt op for firmaet at vi havde brug for hjælp, og den fik vi bestilling kl. 1445 den ene dag næste morgen var varen leveret lige til døren. Dermed fik vi også en tilfreds kunde.

• holm

manglende

manglende eller forkerte varer

Super hurtig ekspedition

Sender varen meget hurtig.
Dagen efter ordreafgivelse var varen på min adresse.

Primusdanmark

Hurtig levering og vare i forventet stand.

Bestilling og modtagelse levede til fulde op til de krav som jeg stiller, til et seriøst og ansvarligt firma. Handler meget gerne her igen.

Super Service...

Virkelige hurtige fra bestilling, til ordre er klar til afhentning.

Primusdanmark

Hurtig handel - levering trak ned

Varen kom hurtigt - men trods ønske om levering til GLS Pakkeshop, stod den i min carport! På følgesedlen stod også: "Må afleveres uden kvittering". Om det er gået galt hos Primusdanmark eller GLS, véd jeg ikke - men det ville ikke have været godt, hvis mit 1000,- dyre værktøj var blevet hugget, før jeg kom hjem..! Jeg mangler at afprøve varen (en rillefræser), men den virker gedigen og ser ud til nok at skulle kunne klare opgaven.

Primusdanmark

en rigtig god sted at handle for en jyde.

Det er en rar sted at handle, det første gang at jeg handler der men det er ikke sidste gang.

En rigtig god behandling

Jeg kørte ind til Primusdanmark kørte derfra ca.et kvarter senrre og havde købt en ny 22 tons brændekløver fik svar på alt det jeg spurte om uden omsvøb.
Det er noget man kand forstå

Primusdanmark

fik kun det halve sendt, som var bestilt

jeg mangler tilbehør til den slibe maskine som jeg bestilte.

Perfekt, som altid

Lovede det kom dagen efter, hvilket det som sædvanlig gjorde..

God pris, hurtig levering A+

Varen kom i løbet af et par dage, og produktet virker over alt forventning. Primus kan varmt anbefales.

hurtig og billig

Et firma der både er billig i varer og forsendelse og hvor varene er som man forventer.
Den ene vare var udsolgt så jeg fik en dyrere uden mer-beregning. Det kaldes service.

PrimaPrimus

Meget fint sted at handle , hurtig levering og god komunikation.

Hurtig og god service

Jeg købte en pladevibrator, som blev leveret 1 arbejdsdag efter. Der manglede dog et gummibøs, men denne blev leveret med det samme.
venlig hilsen
Erling Nielsen

Primusdanmark

Mini fejemaskine, fiks model med mangler

Varen blev hurtigt leveret, skulle dog samles af mange skruer (blød og dårlig kvalitet) og samle vejledning lader sig noget tilbage at ønske.
Har måttet skifte nogle skruer til bedre kvalitet og den støbte halvbøjle som forbinder motorstel til skubbehåntag knækkede inden ibrugtagning.

• Johnny

Pålidelig

Levering hurtigt.

Primusdanmark

Hurtig og præcis ekspedition.

God webshop

Fuldt ud tilfredsstillende

Behagelig rådgivning i telefonen, og let at bestille pr. telefon.
Ordrebekræftelse lynhurtig efter betaling og varen ( en teleskophækklipper ) fremme på 2 dage.
Varen fungerer tilfredsstillende.

fænomal betjening

Det var en fantastik oplevelse,hurtig og rar betjening,og varerne ankom dagen efter.
Super

Primusdanmark

god kvalitet til en god pris :)

kan ikke sige noget dårligt om primusdanmark de er pålidelig og gør hvad de kan får og hjælpe.

• Johnny
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super hurtig ordrebekræftelse og levering af varen.

UG til Primusdanmark, Minus til GLS

Handlen var perfekt, leverancen var til dumpekarakter,
ham der kom fra Gls med varen, smed pakken ned på jorden fra 1,5m højde, sandsynligvis fordi han ikke kunne/gad åbne en havelåge!!!!!!!!!!!!!!!!!
I øvrigt var min kone hjemme og hørte det.

superhurtiglevering

super hurtig levering kun tre dage efter bestilling

• Michael
  • Bagsværd, DK
  • 7 Anmeldelser

god butik !

god leveringstid og fin hjemmeside, de smed et godt vare katalog med, rart at have :-)

Super hurtig levering

Det er bare som det skal være, leveret dagen efter, det kan næsten ikke gøres bedre.
Tak for en god handel

• Lars

Alt fint

Fungerede lige som det skulle.

Super god- og hurtig

Go vejledning og hurtig levering!! Produktet lever op til beskrivelsen!

• Randi
  • 6 Anmeldelser

Hurtig og uden problemer

Der er ikke så meget at sige end at det gik hurtig, let at bestille, og perfekt leveret.

Primusdanmark

Har kun brugt dem én gang, men var meget tilfreds med min ordre.

• Mikkel
  • 3 Anmeldelser

Ingen problemer

Varen kom som forventet, så ingen problemer.

Primusdanmark

Hurtig levering, jeg kunne godt tænke mig at der havde været en brugsvejledning på dansk, da jeg høre til den generation der ikke har lært ret meget engelsk.
Jeg

Besvarelse fra Primusdanmark

Hej Søren

Vedr. brugsanvisningen på har vi (lang om længe, vil nogle sikkert sige) taget os sammen til at lave en samlevejlening på dansk til hækkeklipperen på stang og andre maskiner. Den originale brugsanvisning er desværre også lidt utydelig i trykkvalitet, så vi talt rigtig meget i telefon omkring dette produkt. Kontakt os endelig, hvis du oplever andre problemer.

Mvh Eddie
Primusdanmark.dk

Primusdanmark

service findes ikke bedre super hjælp..

jeg har altid fået en super service og hjælp når man ringer..

• Nils
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering af det jeg havde bestilt

Jeg fik mine varer dagen efter bestilling og med det rigtige indhold

• Søren
  • 2 Anmeldelser

Intet at klage over :-)

Det er vel ikke særlig dansk ikke at klage over noget...? Men alt virkede perfekt og tingene kom til tiden. Jeg havde glemt at betale fragt men blev venligt telefonisk gjort opmærksom på dette.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk