We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Prinsesse2ben anmeldelser

Prinsesse2ben Logo
Kunderne om Prinsesse2ben : »Virkelig dårlig service!!!« »Hurtig levering« »God hjemmeside!« 5
Middel
5.9 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Virkelig dårlig service!!!

Sender en vare retur fordi den er gennemsigtig - har prøvet den hurtigt på og taget den af igen. Jeg bliver ringet op at de ikke vil tage varen retur fordi den har skjolder og har været taget i brug. Blusen er aldrig brugt.
Det er fint hvis man ved hvad man vil have og er sikker på at man ikke skal sende varen retur... Varen kommer hurtigt frem, men returneringen er en anden sag! - Der ville jeg nok lige overveje en gang til om ikke det var bedre at se hos en af hendes konkurrenter.

I dag fik jeg så den famøse bluse retur. Den bluse som angiveligt skulle være skjoldet under armene og lugte grimt. Jeg har nu brugt 10 minutter for at gå hver en lille del af blusen igennem for skjolder og dårlig lugt. Der er intet at se. Det eneste blusen fejler er at den er lidt krøllet, og det er åbenbart nok til at Prinsesse2Ben mener den er usælgelig.

• Lone
  • Århus, DK
  • 3 Anmeldelser

Super hurtig levering.

God hjemmeside!

Prinsesse2ben.dk er en fin hjemmeside. Selvom det ikke er så tit jeg handler derinde, så er det en side jeg altid vil have i baghovedet. De har et godt udvalg af mærker, og fragten er kun på 50 kr. De sender hurtigt, og pakker fint ind. Så der er intet negativt at komme efter.

Super udvalg af tøj og acessories. Gode priser. Hurtig lev. Vil handle der igen

Prinsesse2ben

Fantastisk, overskuelig, inspirerende m.tøj, sko og tasker mm, som man "næsten ikke kan undvære".

Der er en høj service og søde stemmer i telefonen, hvis man har brug for hjælp.
Kan man ikke få nok af webshoppen, skal man besøge butikken i Svendborg.
Det er en oplevelse.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk