[REPLY]
Ingen mulighed for at komme igennem på telefon eller adresse. Oplevede ingen forståelse og ingen hjælp ved problemer med returvarer
Pakken blev sendt samme dag som jeg bestilte og jeg modtog den dagen efter. Bukserne var meget flottere i virkeligheden, hvilket jo altid er dejligt. Jeg havde lidt problemer med min bestilling, som gjorde at jeg mailede til shoppen og jeg fik meget hurtigt flere svar tilbage.
Fantastisk service og et sted jeg gerne handler fremover.
Nem og overskuelig hjemmeside med gode udsalgspriser. Hurtig og præcis levering. Jeg handler gerne der igen.
Kunne bare godt have brugt en ordreseddel med i pakken .
Troede en vare manglede,men den var udsolg.Det kunne undgås med en ordreseddel.
Men fine varer,og levering efter aftale.
hold jer langt væk fra denne butik. Dårlig eller faktisk slet ingen service. Ingen ombytning af gaver købt for mere end 14 dage siden. KØB DERFOR ALDRIG GAVER.pÅ TRODS AF AT SELV SAMME SÆT TØJ I SAMME STØRRELSER ER KØBT 3 GANGE I DERES BUTIK, KAN INGEN AF DEM BYTTES TIL ANDET, DA DE ER HANDLET DEN 2 OG 4 DECEMBER. ALTSÅ OVER DE 14 DAGE!!! PINLIGT
Varerne i Prinsessebutikken er i den dyre ende, men i fin kvalitet. Var blevet lovet levering med aften leverance, men varerne kom allerede om formiddagen. Modtog efterfølgende en sms om, at mine varer var på vej :-)
Der var en super fin service omkring at afhente selv!
Sød betjening både i tlf og ved afhentning
Tøjet så fint pakket ind i poser
Købt igennem Downtown, rigtig god ide
Så ja i denne nye Fjæsbogsverden syntes jeg meget godt om:)
Frakken kom til tiden. Den var købt 2 dage før der var 20 % rabat på alle varer - men denne rabat blev fratrukket prisen. God service og overskuelig hjemmeside.
fungerade 1A, bra produkter, snabb leverans
Det var en positiv oplevelse, jeg havde købt gavekort gennem down town og min rabat blev fratrukket helt som aftalt ;-)
Nemt at finde rundt på siden, nemt at bestille. hurtig levering og god service ;O)
Fra jeg bestilte tøjet til jeg modtog det gik der en dag og der var god information via mails.
Dejlig hjemmeside, der er nem at overskue.
Hurtig betjening. Super :-)
Jeg oplevede stor imødekommenhed ift mit behov da jeg kontaktede dem og fik det opfyldt til stor tilfredshed. Hurtig levering.
Korrekt vare og hurtig levering
Købte et gavekort på downtown, og det var liiidt forvirrende med alle de forskellige mails om hvordan man skulle benytte det og så alligevel ikke sådan pludselig. Men fik fint hurtigt svar fra butikkken og det rigtige beløb blev trukket :)
Jeg handler med jevne mellomrom klær til mine barn på nett, - og vender stadig tilbake til Prinsessebutikken.dk. De skiller seg ut som en butikk som tilrettelegger til gode kjøp. Her har de rask levering og god service. Klærene er godt gjengitt på bildene, størrelsene godt beskrevet, og av en ypperlig kvalitet.
Jeg ser frem imot mitt neste kjøp hos prinsessebutikken.dk.
det var nemt at bestille, og fik min bestilling et par dage efter, jeg havde bestilt den,
Lækkert tøj, god service og super hurtigt levering.
Hilsen en meget tilfreds kunde.
Varerne var som forventet, rigtig hurtig levering ;-)
Fået en fødselsdagsgave der skulle byttes til en anden str. - kvitteringen var ikke muligt at få fat i, grundet plg. var ude og rejse, men der var ingen problemer - TOTAL SUPER SERVICE og kan klart anbefale butikken!!
God hjemmeside med hurtig levering.
Fint nyhedsbrev.
Varen kom som lovet efter to dage i fin stand. Kan kun anbefales.
Jeg har bestilt et par gange i prinsessebutikken og det har altid varet hurtigt og nemt. Jeg faar sent til udlandet og det har aldrig varet et problem.
super hurtig levering. Efterfølgende sendte jeg varen retur, for bytning til en anden størrelse. Også her var der hurtig hurtig levering. Kunne dog godt ha' haft tænkt mig en mail på, at varen var modtaget retur og ny afsendt;-)
Alt i alt fantastisk service, og helt klart et sted jeg vil handle igen.
God service - kan anbefales og tit gode tilbud ;-)
Skønt at falde over gode tilbud, og så endda med hurtig levering. Eneste minus er, at det ikke tydeligt blev angivet, at en vare var udsolgt og derfor ikke leveret. Jeg måtte selv kigge de ca 15 dele igennem, for at finde ud af, hvad der var sket med ordren. Æv. Ekstra god service ville også have været at ringe og tilbyde størrelsen større, som stadig var på lager. Den havde jeg gerne taget i stedet - men ja, den fik I så ikke solgt! Handler sikkert igen...
Rigtig god hjemmeside! Nem at finde rundt på.
Hurtig levering og mail, når varen er afsendt.
Det bliver ikke sidste gang vi handler her.
Kirsten.
Jeg køber jævnligt hos Prinsessebutikken. dk og har hver gang været yderst tilfreds med betjeningen.
Hvis der skulle være spørgsmål eller problemer, besvares eller løses de let gennem en tlf.opringning eller en mail.
super hutig levering. dejligt med rabat på vinterfodtøjet!! Kun positivt herfra!
Prinsessebutikken har fine varer og levering sker hurtigt
Super god service og havde min nye jakke 2 dage efter den var bestilt - og med den bedste pris på nettet :)
Der er altid god service og kvaliteten af produkterne er i top.
...hvad mere kan man forlange.
Ville inden handel høre om muligheden for at købe i forbindelse med en julegave. Fik et super svar jeg kunne bruge til noget og agere ud fra.
Så alt i alt et godt forløb fra indledende vejledning over køb til (hurtig) levering :-)