27. august 2010
Perfekt handel og levering
Jeg bestilte en Dymo labelmaker på nettet kl.16.30 den ene dag og næste dag kom posten med pakken til mig.
Tak for en god handel og hurtig levering.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om printerpatroner.dk
Knud S.
Aalborg, DK
78 point
14 Anmeldelser
6. august 2010
Torsdag:
Er ved at udskrive fragtlabels til de pakker, der skal sendes fra min web-shop www.shopnord.dk, da en farvepatron løber tør.
Opdager at min reservepatron uheldigvis er en forkert type.
Kontakter straks www.printerpatroner.dk, som heldigvis har den rette type på lager.
Fredag formiddag modtager jeg nye patroner med posten.
Jeg oplevede en perfekt, proff., og hurtig betjening, og kan derfor kun anbefale denne udmærkede web-shop.
Knud Søndergaard, www.shopnord.dk.
27. august 2010
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice for brud på vores retningslinier for anmeldelser.
Kundeservice vil hurtigst muligt se på anmeldelsen.
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
26. august 2010
Perfekt hver gang!!!
Jeg har lige bestilt en farvepatron, som sædvanlig. Har handlet hos i et pænt stykke tid nu og kan VARMT anbefale dem, til venner og familie. Sitet er SÅ nemt og lige til og hvis du fortryder, kan du evt. bare gå tilbage eller opdatere sitet. Keep op the good work!
P.s. Den skulle faktisk ha 6 stjerner, da virksomheden ligger i min gamle fødeby. He he!
24. august 2010
Printerpatroner
Printerpatroner.dk
Bestilt printerpatroner lørdag. Levering tirsdag morgen med posten. Virksomheden leverede varen som lovet, hvilket jeg synes er perfekt.
Mvh.
Niels
17. august 2010
Har købt 2 farvepetroner hos Printerpatroner.dk.
Yderst dårligt, da den ene var utæt.. ( ikke mere farve i patronen), og den anden var næsten tom.
Kim
15 point
11. august 2010
Lige efter bogen..
Bestilte uorg. sort printerpatron til canon printer kom dagen efter :)
3. august 2010
Perfekt
Hurtig levering, og flink kundeservice..
Dog virkede Postdanmarks Track&Trace ikke, men det er jo ikke printerpatroner.dk's skyld.
28. juli 2010
Bedste og billigste leverandør!
Har prøvet andre, men vender altid tilbage til blækpatroner.dk
Hurtig og stabil levering.
27. juli 2010
Levering dagen efter - hver gang!
Har nu været kunde i mere end 5 år. Hurtig bestilling og hurtig levering.
Sådan skal det gøres - Tak!
14. juli 2010
Perfekt handel.
Købt 5 orginale Pixma/Canon blækpatroner, varen afsendt samme dag. T&T nummer leveret pr. mail. Varen modtaget dagen efter i perfekt indpakning og stand.
Fuld tilfredshed herfra 8)
13. juli 2010
lang leveringstid
Efter bestilling får man en mail at ordren er afsendt med et track & trace nr.
dette kan posten ikke finde, næste dag får man en ny mail at der er leveringstid på 2 - 3 dage på ordren, dette er ikke acceptabelt.
13. juli 2010
Hurtig levering og gode patroner
Hurtig levering, fornuftige priser og gode patroner.
Helt kanon! :D
8. juli 2010
Printerpatroner.dk behandling af klage
Jeg har netop handlet hos printerpatroner.dk for første gang. Jeg købte et sæt uoriginale patroner til min brotherprinter. Leveringen var hurtig og patronerne af en udmærket kvalitet.
Desværre var den sorte patron defekt, hvilket jeg klagede over pr. email. Klagen blev taget seriøst, og allerede næste dag modtog jeg såvel en email som en ny sort printerpatron med returkuvert til den defekte.
Det kalder jeg service - lige til seks stjerner!
Torben Jørgensen, tilfreds kunde
7. juli 2010
Super super super service
Hej det er super service og hurtig levering og selvom den ene af mine genfyldningspatroner lavede bøvl meddelte jeg dette pr. mail da jeg modtog pakken og havde en ny dagen efter super service og super priser
tanja
6. juli 2010
blir ik bedre
jeg har købt printer og blækpartroner begge dele virker ubeklageligt og meget hurtig levering dagen efter... så fuld tilfredshed herfra
18. juni 2010
Perfekt
Jeg har som professionel bruger, været utrolig glad for at handle gennem printerpatroner.dk
Varer og service har været i top.
Meget hurtig levering.
Jeg vil anbefale dem 100%
17. juni 2010
Blækpadtroner
det giver en service og hurtig levering, vil helt sikker anbefale dem
15. juni 2010
Printerpatroner.Bestilt søndag.Modt.tirsdag.
Hurtigt og effektivt.
miaa
Hadsten, DK
17 point
5. juni 2010
super betjening
www.printerpatroner kan man regne med
3. juni 2010
Super gode patroner Fair pris
Printer patroner
2. juni 2010
Superfin service
Jeg har købt printerpatroner til min "Lexmark" printer. De kom dagen efter. Meget billige priser, kan varmt anbefales. det er ikke sidste gang jeg har handlet der.
MVH
Lise Ellebo
29. maj 2010
Hurtigt og effektivt
Bestilte 2 printerpatroner til min Lexmark hos www.printerpatroner.dk
Varene ankom to dage efter.
Hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefales.
26. maj 2010
5 stjernet leverandør
Købte printerpatroner til Canon. Fin pris og lynhurtig levering !
K.T. Svendborg
TAA
Viby J, DK
28 point
23. maj 2010
5 stjernet leverandør.
Som sædvanlig nemt at bestille og hurtig levering.
19. maj 2010
Lave priser og hurtig levering lige til døren
Jeg købte på Printerpatroner.dk to HP-blækpatroner og en musemåtte, bestilte varerne fredag aften og de ankom med Post Danmark tirsdag den efterfølgende uge. Jeg skal uden tvivl handle med dem igen næste gang, jeg skal købe printerpatroner m.m., og samtidig vil jeg varmt anbefale virksomheden til alle.
17. maj 2010
Lav pris og hurtig levering
Bestilte printerpatroner
12. maj 2010
Fornøjeligt
Stort udvalg til fine priser. Hurtig levering. God kundeservice. Hvad kan man som kude forlange mere.
12. maj 2010
Alle modeller incl. udgåede.
Fordi jeg kunne få en, iflg. lokale forhandlere af printerpatroner, udgået model og at den bare kom efter kort tid uden yderligere problemer med fragt osv.
Mvh. Lundgaard Transport Kurt Olesen ApS
7. maj 2010
Bestilte varer tirsdag morgen, modtog varerne om onsdag
jeg bestilte printerpatroner tirsdag morgen,
og modtog varerne om onsdagen, hurtig levering,
jeg har mailet spørgsmål til virksomheden og fået tilfredsstillende
og uddybende svar,
jeg er godt tilfreds
5. maj 2010
Helt i top :-)
Jeg bestilte Dymo Tape hos Printerpatroner søndag aften ved 20-tiden.
Tirsdag morgen kom posten med varerne. Det kan da vist ikke gøres hurtigere, så "thumbs up" :-o)
29. april 2010
Det kan IKKE gøres bedre eller hurtigere
Bedømmelse 5 kæmpestore stjerner.
Jeg bestilte printerpatroner hos Firmaet Printerpatroner.dk i Frederikshavn igår eftermiddag ved 14.30 tiden.
De blev leveret idag kl. ca. 10.30.
FLOT - FLOT
K.P. nielsen
Hals
Hr.Holm
Roskilde, DK
26 point
27. april 2010
De gør det godt
Jeg har flere gange køb hos www.printerpatroner.dk og hvergang bliver jeg overraske over deres gode måde at lever på.
22. april 2010
Perfekt
Købte Printerpatroner. Fik dem et par dage efter bestillingen. Varen var i tip top orden, så kun +'er herfra.
20. april 2010
Perfekt hver gang.
Printerpatroner.dk 9900 Frederikshavn.
Jeg handler hos Printerpatroner.dk hver gang. Hurtig levering. Selv blækpatroner til den sidst nye printer har de på lager.
Blæk til glæde og gavn fåes i Frederikshavn.
Mvh Henrik Jønsson
19. april 2010
Alt har virket 100%
Det eneste sted jeg køber printerpatroner, er hos printerpatroner. dk. Alle mine forsendelser har virket perfekt eller det virker til 100%, selv telefoniske forespørgsler bliver forklaret, så en ikke EDB-mand forstår det.
Kurt kristiansen
19. april 2010
Præcis og hurtig levering
Pris konkurrencedygtig
Varen var fremme dagen efter bestillingen
www.printerpatroner.dk fandt anmeldelsen nyttig
8. april 2010
Hurtig levering.
Jeg bestilte 2 printerpatroner onsdag kl. 14.00 fra Frederikshavn, og torsdag var de på Falster på min adresse.
Perfekt.
6. april 2010
Super handel
Jeg har bestilt et sæt printerpatroner, jeg fik hvad jeg bestilte og de virker! Leveringen var lynhurtig trods påskeferien. Jeg er yderst tilfreds og handler gerne hos printerpatroner.dk igen.
17. marts 2010
Hurtig og sikker levering
En fantastisk god hjemmeside til bestilling, alt gik som på en snor, levering på 1 arbejdsdag, og grundigt emballeret.
Håber at patronerne er lige så gode som logistikken.
13. marts 2010
Printerpatroner.dk - den bedste Internet Butik jeg nogen sinde har handlet med
Nu benytter jeg mit super PC-anlæg (stationært) med en HP-Phosmart C 3180 som 3 i 1 printer, den har aldrig i de 2 år jeg har haft, givet mig 1 problem. Jeg køber Printerpatroner onlinie hos Printerpatroner DK, i Frederiks-havn, den er suveræn. Jeg aldrig haft 1 problem med Printerpatroner. DK går som det var "dobbeltsmurt"ferfekt, effektivt og altid fremmel dagen efter på hverdage". Det er kun Post Danmark der det svage led. Jeg kan kun give dem tip-top karakter.
13. marts 2010
Printerpatroner
Jeg Bestilte Printpatroner Torsdag,og har dem idag Lørdag formiddag---Det er da hurtigt ikke? Formidabbel service også fra POST DANMARK.
M.V.H Pauli Thorsen
9. marts 2010
Hutig, nem og overskuelig hjemmeside
Jeg bestilte i går 2 printepartroner......De ankom i morges.
4. marts 2010
printerpatroner.dk & Post Danmark
jeg bestilte d.03-03 kl. 14:56, og modtog varen d. 05-03 inden kl. 10. Det må siges at være hurtig ekspedition, både fra Printerpatroner & Post Danmarks side, jeg bor trods alt i Gudhjem, det er i hver sin ende af landet
og bro & færge. Rigtig godt gået
1. marts 2010
Super leverandør
Prinerpatroner er altid hurtig til at sende bestilte varer, gerne leveret inden for 2 døgn efer bestilling, alt efter hvornår på dagen man bestiller.
Da jeg ikke kunne finde en faktura var de så venlige og sendete en "ny" til mig.
Et sted jeg kun kan anbefale til andre.
23. februar 2010
Hurtig levering, problemfri, billigt
jeg bestilte nogle printerpatroner påprinterpatroner.dk mandag eftermiddag og havde havde varene tirsdag middag, det kan man da kalde hurtig levering.
23. februar 2010
Nem bestilling, betaling og levering.
14. februar 2010
God individuel service
Havde problem med 2 patroner og efter forgæves vejledning på mail fik jeg tilsendt 2 nye, der virkede.
14. februar 2010
Service når den er bedst
Har handlet på hjemmesiden flere gange. Dejlig overskuelig - alt klapper med betaling og levering - som det skal være kort sagt.
René
9. februar 2010
hurtig og præcis levering som altid. SUPER
9. februar 2010
Meget fin service og hurtig levering
Printerpatroner.dk har en meget fin service og leverer som regel som bestilt. En gang var det en forkert levering og på trods af at jeg havde åbnet og ødelagt en patron(kunne absolut ikke bruges igen) fik jeg bare nogle nye da det var deres fejl. Det havde jeg ikke bedt om, men det var deres fejl beklagede den flinke telefondame. jeg kan efter 3 handel kun anbefale Printerpatroner.dk
6. februar 2010
Super, super, super
Nu har jeg handlet med printerpatroner.dk siden 1996 - det har bare fungeret perfekt - varerne kommer lynhurtigt, og kvaliteten er bare helt i top - også den personlige fungerer optimalt, hvis der har været tvivlspørgsmål!
Mange venlige hilsner fra
Birgit Nebel
Aalborg
6/2-2010
30. januar 2010
super også ved 2' gangs bestilling
bestilt torsdag, kom fredag
vare ok, pris ok, levering ok ......super
Niels
17. januar 2010
Hurtig betjening.
Der er første gang jeg har handlet hos Printerpatroner.dk og det gik helt uden nogle problemer.
Jeg bestilte 5 printerpatroner og fik dem leveret næste dag.
Hurtig levering og gode priser.
7. januar 2010
SUPER
Nem og overskuelig hjemmeside med et hav af varenumre. Lynhurtig levering af prisrigtige printerprodukter i høj kvalitet. Selv de genfyldte patroner fungerer upåklageligt. Kan kun anbefales.
16. december 2009
Jeg har flere gange bestilt tonerfarve til min laserprinter. Hver gang har der været utrolig hurgtig ekspediton, og jeg har fået præcis det, jeg bestilte.
16. december 2009
Jeg tror jeg fremover altid vil købe printerpatroner her!
Hurtig levering, god information og generelt en behagelig oplevelse.
14. december 2009
Købte Printerpapir, hurtig forsendelse, og fin Service, kan varmt anbefales at handle ved Printerpatroner.dk
9. december 2009
Printerpatroner.dk kan anbefales
Bestilte varen tirsdag middag, leveret med posten onsdag formiddag.
Jeg kommer igen når jeg mangler Patroner og papir
8. december 2009
Anbefalelses værdig
For et stykke tid siden, havde jeg bestemt mig for at nu ville jeg have et nyt job. Så jeg skrev det jeg selv synes var en god ansøgning, og jeg vidste jo at printet skulle blive flot, med mine nye blækpatroner.....
Men sådan skulle det ikke være. Den sorte som var den der skulle være mest farve i, ja, den var blevet usædvaneligt vag. Jeg tænkte det kunne være fordi det var de her smarte reefil patroner vi havde købt. Men så for et par dage siden skulle jeg da blive klogere. Jeg konfronterede min kæreste med mit problem, da jeg igen søger arbejde, og nu er lidt irriteret over blækken ikke virker. Så siger han "Jamen, jeg synes da bestemt det var på de gamle patroner, jeg printede min manual ud til min bilradio"......
Og så faldt 10 øren jo hvorfor jeg ikke havde mere blæk. For den radio har ikke været i vores varetægt så længe, at det passede med tiden på blækken. Og det er klart at selvom der er ekstra blæk i patronerne, så holder de nok ikke til at printe 300 sider ud, uden det kan mærkes i beholdningen....
Så nu må jeg jo så lige benytte mig af jeres fine service igen, for jeg vil gerne have hele teksten med i en ansøgning.
Hilsen Tina Schjønberg Pedersen
7. december 2009
Et super kunde toporienteret e-chop - den bedste jeg har oplevet
Hele processen var helt i top, fra bestilling af 2 x 2 pk. HP org. printerpatroner, var her allerede dagen efter bestillingen, samme dag
modtog jeg, en mail med min Post-Danmarks Track nr. og indpakket
lige efter bogen. Det kan simpelt hen ikke gøres bedre - en totalservice
helt i top - havde der været 6,7 eller 10 stjerner havde Printerpatroner
DK A/S i Frederikshavn fået det.
4. december 2009
Super-duper
Har lige købt seks pakker af mit favoritprinterpapir fra Avery, nr. 2497. Mit lokale Kvickly var holdt op med at sælge det, det gav åbenbart ikke nok profit. Jeg er overordentlig godt tilfreds med denne kvalitet, så heldigvis kunne printerpatroner.dk levere, til den rigtige pris og lynhurtigt. Jeg er meget tilfreds, så hvis ellers man holder ved dette dejlige og prisdygtige stykke papir, bliver det ikke sidste gang, vi handler sammen.
1. december 2009
Købte 2 patroner tilCanon original
Lynhurtig levering og alt lige efter bogen... sådan skal alt nethandel gøres
Trold
1. december 2009
Bestilte mandag levering med posten tirsdag,alt var som jeg havde bestilt
24. november 2009
Fremragende hjemmeside og perfekt handel
Hurig levering i sikker indpakning. Firmaet kan kun anbefales på det varmeste.
21. november 2009
Hurtig levering og varer der virker
Jeg bestilte to uoriginale blækpatroner, en i sort og en i farve, og de kom med posten den næste dag. De virker upåklageligt og jeg har fået meget mere for pengene, end hvis jeg købte de originale. Så printerpatroner er blevet bookmarked... :)
20. november 2009
printerpatroner.dk
Vil bare sige, det er et godt sted at handle, hurtig levering og varen er i orden. En ting er sikkert, det er her jeg vil købe mine printerpatroner fremover.
Venlig hilsen Annette Kirkgaard
13. november 2009
fem stjerner for perfekt service og levering
kl. 14 bestilte jeg printerpatroner. kl. 11 dagen efter var de leveret af Post- Danmark.
12. november 2009
Perfekt Kundebetjening.. :-) :-)
Kan kun sige at jeg sendte en ordre ind søndag d.08.11.2009 og tirsdag d. 10.11.2009 stod posten med de bestilte farvepatroner. Hurtigt og kvik levering. Ikke sidste gang jeg handler hos dem. PERFEKT. :-) :-)
Jes
Kolding, DK
30 point
5. november 2009
Upåklagelig kundebetjening
Køber altid mine printerpatroner hos PRINTERPATRONER.DK og altid været 100% tilfreds med betjeningen.
Jes R.
28. oktober 2009
En perfekt oplevelse
Ringede til printerpatronen og fik med det samme en veloplagt, venlig og kompetent medarbejder i røret. Dagen efter havde jeg min printerpatron.
Hurtig, kompetent og med perfekt kundeservice.
Tobias Hansen
20. oktober 2009
9. oktober 2009
Printerkøb
100% tilfredshed indtil videre. Bestilte en printer kl. 22.30 onsdag aften og modtog den kl. 14.00 fredag eftermiddag.
Hurtigt og godt.
25. september 2009
Rigtig god service
Bestilte én formiddag, leveret næste formiddag, og rigtig fin og høflig betjening pr. telefon.
Hjelm
10 point
2 Anmeldelser
24. september 2009
Hurra oplevelse +++++
Købt farvepatroner. Bestilt dag 1, og modtaget dag 2. Sådan skal det være. TAK
22. september 2009
Venlig og hurtig betjening
Hvis du vil købe printerpatroner - så er PRINTERPATRONER.dk stedet - de er billige og frem for alt - hurtige. Den personlige betjening er top.
18. september 2009
Hurtig levering og let bestilling
Handlet flere gange og altid hurtig levering. Købt både printere
og patroner,og alt har været ok. Support venlig og hjælpsom.
Kan varmt anbefale Printerpatroner.dk
18. september 2009
Hurtig betjening både på mail og telefon.
Har handlet hos Printerpatroner ved flere lejligheder, kan kun anbefale dem, både hvad angår betjening og hurtighed, men også prismæssigt.
16. september 2009
Hurtig levering og super support
Bestilte kl 16:15 , skrev det hastede og dagen efter modtager jeg pakken. Har handlet flere gange og det har altid været hurtig levering ingen problemer. Mvh /Ole
15. september 2009
super super hurtig levering
Jeg er ovenud tilfreds med handlen.Ses en anden gang.Mvh Jette Pedersen
Moller
Sæby, DK
28 point
14. september 2009
Helt i top
Kan varmt anbefale printepatroner.dk
4. august 2009
super hurtig service
kan kun varmt anbefale printerpatroner, varen kommer meget hurtigt, ingen problemer
29. juli 2009
Hurtige
Nem bestilling, betaling og levering. Fik en defekt patron, men regner ikke med at det er normalen.
15. juli 2009
Flot
Super nem side at finde rundt på, for en som mig der ikke plejer at kunne finde rundt, men tit, må droppe det. rigtig godt gået.
14. juli 2009
Super hurtig .
Tak for superhurtig levering. Det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
Dejligt når noget fungerer.Vil anbefale jer til venner .
Mange hilsner fra Jytte Christensen i Fredensborg.
11. juli 2009
Superhurtig levering
Jeg bestilte varer om eftermiddagen, allerede næste formiddag havde jeg dem i hånden.
Næsten lige så hurtigt, som selv at skulle lede efter tilbud i fysiske butikker :-)
8. juli 2009
Perfekt
Lynhurtig ekspedition - 16 minutter fra bestilling til afsendelse.
Meget pålidelig, og rimelige priser i sammenligning med konkurrenter.
5. juli 2009
Dejligt let og uproblematisk
min anden handel med sitet og igen er det en oplevelse der får mig til at benytte og anbefale printerpatroner i fremtiden
3. juli 2009
Lynhurtig levering - god vare
Bestilling torsdag eftermiddag - leveret med posten fredag kl. 10.30.
Det kan vist ikke gøres bedre - hverken af firmaet eller postvæsenet.
25. juni 2009
harkjær
utrolig kvalitet til pris der er til at forstå. forsendelse ikke set magen til hurtigt
og presis . jeg har anbefalet jeg , men sindsro.
23. juni 2009
alt i orden ok ok
nem at bestille og hurtig levering
Inge
15 point
19. juni 2009
god service
kom dagen efter jeg havde bestilt rigtig god service
17. juni 2009
Super handel
Ingen problemer. Varen kom 3 dage efter bestilling.
Viben
33 point
9 Anmeldelser
16. juni 2009
En fornøjelse af de sjældne!
Bestilte en original Brother printerpatron i weekenden og fik den så med posten i dag. Flot indpakning og kr. 200,00 lige ned i foret uden at røre en finger, det er da flot service?
Jan
12 point
2 Anmeldelser
9. juni 2009
5 Altid i orden og nemt!
- Altid i orden og fine at handle med!
Erik
3. juni 2009
Problemløs handel
Varerne OK - og hurtigt leveret.
25. maj 2009
Rigtig god service
Varerne kommer altid dagen efter jeg bestiller.
8. maj 2009
Præcis som ønsket, både produkt, pris og levering
Super jeg glæder mig til næste ordre
21. april 2009
der var levering 12 timer efter ordre mange tak
utroligt god service og indformation og hurtig levering.
21. april 2009
Lynhurtig levering.
Kæmpe udvalg - gode priser - hurtig levering - SÅDAN!
30. oktober 2005
God service hele vejen...