[REPLY]
Anden gang jeg handler her og det er ikke blevet ringere, tvætimod, her er der service og ekstra service, her får man også gode råd uden at spørge om det og varen er bare helt i top, jeg har købt en topmodel af mærket og den er bare pengene værd, let opsætning, letforståelige manualer, selv trådløs udskrivning virkede i første hug, jeg ser frem til mit næste køb her. Skriver man en mail for support til evt. køb er svaret næsten inden man får sendt mailen og sådan er det hele vejen.
Uoriginale printerpatroner der bare virker til en fin pris, og levering mindre end 24 timer efter at have bestilt dem, det er satme iorden.
Særdeles hurtig og effektivt svar på en forespørgsel pr. mail (få minutter)
Resultat: Returnering af blækpatroner, som jeg desværre ikke kunne bruge pga. defekt i min printer.
Blækpatroner til ny printer leveret dag-til dag.
Kvik og venlig betjening.
Tak
Nielserik
Utrolig hurtig service, bestilt min vare kl 11.00 fik den kl 10.00 næste dag, min papir og toner var rigtig godt og forsvarlig pakket ind.
Now thats what I call fast......Mange tak.
Hurtig ordrebekræftelse og hurtig levering.
Sådan skal det gøres!
har modtaget pakke i løbet af 2 hverdage så det vil jeg forsætte med
pakken var enda også hel
Det er første gang jeg prøver printerpatroner.dk men bestemt ikke sidste ;-)
Helt i top levering dagen efter bestilling og rigtig god pris. Begge parametre er bedre i forhold til tidligere køb hos andre leverandører i Danmark og Tyskland. Jeg glæder mig allerede til næste indkøb.
/Per
5.december 2011 17:25 bestilte jeg 3 stk. laser patroner 1052L til min Samsung printer. 8. december omring samme tid, modtog jeg varen med posten på Frederiksberg. Jeg kan kun anbefale printerpatroner.dk som en seriøs leverandør.
Jeg bestilte i går, torsdag d. 8. december kl. 12.00 en printerpatron, modtog kort tid efter en mail om, at pakken nu var sendt, og har nu modtaget den fredag d. 9. december kl. 11.
En fejlfri levering på under 24 timer.
Jeg bestilte 4 stk laserpatroner til min hp color laserjet 2840 tirsdag d. 06-12-2011 kl. 14.00 og allerede onsdag d. 07-12-2011 om formiddagen var forsendelsen fremme hos min arbejdsgiver det syntes jeg godt nok er service, så jeg kan kun anbefale at handle der, www.printerpatroner.dk
Som sædvanlig en fornøjelse at handle med jer, jo de Vendelboer kan!
Preben F.
NB. Jeg er selv Vendelbo - omend udvandret til Mors!
Fin og overskuelig shop.
Men jeg kunne godt tænke mig at kunne logge ind, og se hvad jeg plejer at købe. Så havde det været endnu nemmere.
Jeg har flere gange handlet med Printerpatroner.dk. Når bestillingen var afgiver før kl.1200, har jeg hver gang fået leveret de bestilte varer dagen efter. Så hermed mine bedste anbefalinger af firmaet.
Med venlig hilsen Sven Erik Justesen Holstebro.
Alt efter bogen! Kan anbefale at handle her!
Bestilte blækpatroner samt Dymo plasttape torsdag aften, modtog fredag mail eftermiddag med besked om at nu var min ordre afsendt, og mandag morgen afleverede postbudet pakken. Varerne var godt pakket ind, og alt var i den skønneste orden.
Det er et firma som har styr på tingene til gode priser, og jeg vender helt klart tilbage næste gang jeg mangler noget.
Bestilte 4 tonerpatroner til samsung der virker perfekt - hurtig leveret - ingen indvendinger..
Bestiller gerne hos "printerpatroner.dk" da servicen er i topklasse.
De varer jeg bestiller er altid på lager, og ekspeditionen samt leveringen af ordren sker hurtigt.
bestilling kl. 15 - levering dagen efter kl. 10. Det er da bare i orden....
Varerne bestilt tirsdag kl. 12:50 og leveret onsdag kl. 10:45.
Det er ganske enkelt perfekt!
Tak for handlen, vi høres helt sikkert ved igen!
Printerpatroner har en hjemmeside hvor jeg altid har kunnet finde lige de patroner jeg havde brug for, og til gode priser. Hurtig ekspedition.
Erland
Fik hurtigt (2 dage) leveret de bestilte printerpatroner. Alt fungerede fint.
Dejlit og let at finde ud af....perfekt og hurtig levering.
Kan kun varme anbefales.....
Varerne er altid pakket pænt og forsvarligt, det kan ikke være bedre.
købte 5 billige patroner, og de kom 2 dage efter, trods jeg havde bestilt om aftenen - det er service
- super track n trace mulighed
Let at handle. Professionelt set-up. Og gode priser.
Jeg vender tilbage når jeg skal købe igen.
Kan kun sige at leverance af blækpatorner er leveret og modtaget dagen efter mit køb på internettet
God oplevelse og hurtig ekspedition. Handler gerne der igen.
ordren på blækpatroner blev bestilt 05-09-2011 og blev leveret ved min adresse 06-09-2011 kl. 10:50.
Det kalder jeg ekspedit.
Til min fulde tilfredshed
Aage
SOM FØRSTEGANGSKUNDE MÅ JEG SIGE, AT JEG ER DYBT IMPONERET! Bestillingssystemet via nettet er enkelt og nemt. På telefonen kommer man hurtigt igennem, og det til en venlig og kompetent betjening. Jeg bestilte blækpatroner til fair priser i går eftermiddags, og postbudet afleverede dem i dag kl. 11.30, altså på mindre end et døgn!
Virksomheden yder god service, fejl bliver rettet med det samme.Bestiller man vare den dag kommer de næste dag.
Det er en god og effektiv ordrebehandling med straks levering.
Måske kan der gives bedre oplysning om, at man får ordrebekræftelse til sin e-mail med det samme. Det vil for mange gøre print af bestillingen overflødig. (Husker ikke hvordan det står-men printmarkeringen fik mig til at trykke, og dermed fik jeg en print til ingen nytte)
det går dejlig hurtig med at få varen, det kalder jeg en god service
Fin service - hurtig ekspedition. Bestilte blækpatroner kl. 16, modtog dem kl. 8 den følgende dag. Fik også en god vejledning pr. tlf.
Grethe D.-H.
Ledte på nettet efter patron til min 13 år gamle lazerprinter og fandt den her. Til og med en uoriginat til kr. 220,-, plejede at betale kr. 1.000 for en original, da de stadig kunne købes i butikkerne. Kom efter 2 dage.
Nu mangler jeg bare at se om den holder lige så lang tid som den originale.
Har købt flere gange og er yderst tilfreds med hurtighed og service. Jeg har varmt anbefalet firmaet til andre som også har og vil prøve at købe der
karensp
Super service. også når der opstår...