[REPLY]
Jeg vil gerne rose servicen hos printerrefill.dk.
Egentlig har forløbet været sådan, at jeg bestilte et sæt meget billige flasker refill blæk med tilhørende refill udstyr. Jeg modtog det en dag eller to efter bestilling i god indpakning med en udførlig manual til hvordan udstyret skulle bruges.
Desværre var det sådan, at den ene af farverne ikke virkede, da jeg havde fyldt den op, mens de andre fungerede helt problemfrit - der må have været en dårlig patron imellem. Det gjorde jeg så printerrefill.dk opmærksom på en lørdag formiddag 2-3 måneder efter handlen, hvor min patron var tom. Jeg fik svar indenfor 5 minutter, og jeg blev hurtigt guidet gennem en række trin til afhjælpning af fejlen, der desværre ikke resulterede i at patronen virkede. Printerrefill.dk tilbyder så selv at sende mig en anden patron kvit og frit - vel og mærke selvom de på ingen måde var forpligtet til det - , som jeg modtager umiddelbart efter - og problemet var løst.
Tak for en god handel printerrefill - vi skrives ved, når jeg har brug for blæk igen :-)
Venlig Hilsen
Allan
Jeg købte et sæt toner, men da jeg læste brugsanvisningen, så kom der oplysninger frem som jeg ikke var klar over, og jeg valgte at returnere varerne. Jeg har bare aldrig fået penge retur.
Trods mange rykkere, så sker der ingenting. De sagde at varen var ødelagt ved returnering - skønt flaskerne aldrig har været åbnet....
Her handler jeg aldrig mere.
Hurtigt svar på mail ang min brother dcp-115c. Har efterfølgende købt et refill-sæt, som blev leveret hurtigt. Foreløbig printer den fint. Jeg har endnu ikke prøvet at fylde blæk på selv, men det ser rimelig nemt ud ifølge brugsvejledningen.
2-06-2010, Bestilte printerpatroner og en resetter, resetter, fungerede bare ikke som anvist, derfor lidt negativ
ALTID hurtig svar på mail :0)
-og mit refill sæt til min Canon Pixma, er kommet max 2 dage efter bestilling.
Kan kun anbefales!!!
-Vil forsat købe her..
Har købt et easy refill patroner til min hp3310 og produktet er fuldt på højde med de originale, har teste med forkellige typer papir.
Hurtig levering.
Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Så ingen problemer herfra ;-)
Jeg bestilte noget toner. Da jeg opdagede hvor besværligt det var at bruge, valgte jeg at returnere produktet ubrugt. Jeg ville ikke risikere at ødelægge både printer og produktet, som kostede ca. 2.000 kr.
Jeg rykkede og rykkede for at få mine penge tilbage. Jeg rykkede på telefon, pr. brev - anbefalet og almindeligt - og pr. mail. Ingen respons overhovedet. Så fandt jeg indehaverens privatnummer og fangede ham en lørdag aften. Først forsøgte han at undslå sig min returret ved at sige, at jeg havde handlet som et firma. Men da jeg sagde at jeg havde printet handelsbetingelserne på købstidspunket - og her stod intet om det, krøb hans til korset.
Vi lavede en aftale om, at han sendte halvdelen af pengene retur og jeg kunne købe nogle andre produkter for resten af pengene.
Hvad skete der? Ikke en skid. Han sendte hverken penge eller produkter.
At han er en platugle af værste skuffe, kan der ikke herske tvivl om. Hvis han i mit tilfælde mente, at jeg ikke havde returret, så kunne hans jo blot have retureneret produktet,l som jeg har betalt for, men nej, dem har han også beholdt.
Jeg gik til advokat og vi kørte en sag på ham. Den vandt vi, da han ikke svarede på noget som helst.
Så mit råd til jer derude... hold op med at handle hos ham www.Printerrefill.dk ... når først han har gaflet dine penge, så er han ligeglad med dig..
Vi har handlet toner og blæk her mange gange. Super service, hurtig levering og rigtig gode produkter. Meget anvendelige brugsvejledninger på dansk. Bare i orden.
Returnerede en vare som jeg ikke skulle bruge alligevel. Ingen respons på mails. Altid telefonsvare og ingen returnering af opkald. Ingen penge tilbage. Fik min bank til at tilbageføre pengene efter 3 uger, efter at have sendt dokumentation for forsøg på at få tilbageført beløb fra printerrefill.dk