[REPLY]
For 1½ år siden "opdagede" jeg Printland.dk, og tænkte jeg ville "prøve" at være medlem (bare for 1 år) men da året var gået måtte jeg ha' et mere, da jeg kan printe alle de opgaver og tegninger m.m som jeg vil for KUN 200 KR om året, og på den måde har jeg altid "opgaver" til mine børnebørn...(ta'r et år mere når dette er udløbet)
Og så er der en SUPER GOD SERVICE fra Pia Ilsfort, som vil sine "medlemmer" det bedste.
Hilsenfra et tilfreds medlem
Inge
Incredibly helpful
Print land gave me an excellent price and fantastic support much appreciated, I just won’t buy a Xerox again.
Bought a Xerox 8560 printer which developed a fault after a month, Xerox said I would have to wait 10 days for an exchange model, (Xerox service is diabolical, they don’t have any engineers this is subcontracted to Man Power who haven’t got a clue) however when I contact print land they arrange a replacement from their own stock which arrived next day.
Xerox don’t have a UK phone numbers for support, its a premium number for a call centre in Manila buyer ‘beware’ service doesn’t appear to be that good!
Printland are Incredibly helpful, kind regards BilliB