[REPLY]
Snakkede med en venlig medarbejder efter nogle problemer angående en ordre, vi fandt meget hurtigt en løsning.
Der er god service, og der kan jo ske fejl i IT systemer. :)
Så holdt jeg lego kassen i hånden fredag eftermiddag :-)
Jeg ringede torsdag over middag, jeg manglede desperat en gave til weekenden, de lovede mig at sende den afsted med det samme - med postdanmark :-)
Prispresseren kan virkelig anbefales
Kontrasten er skærende for i samme øjeblik bestilte jeg noget fra et andet firma som lovede det samme og som brugte Gls - for at være sikker på at pakken kom frem!!! Den pakke har jeg aldrig fået!!!
Mads B. Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg fandt et nyt spil til en uhørt billig pris på tidspunktet hos Prispresseren. Jeg fik spillet dagen efter. Alt i alt en god oplevelse.
Selv om jeg først bestilte mine varer lidt før kl. 16 en torsdag
blev varen alligevel sendt denne torsdag - så den kom frem fredag.
Kan klart anbefale prispresseren til andre...nem side at finde ud af, og hurtig levering
Spillet som jeg købte, fandt jeg til den laveste pris af de steder jeg søgte på nettet og så kunne man få gratis fragt med GLS, tæt på hvor jeg bor, så det kunne jeg ikke klage over. Den kom også hurtigt efter jeg havde bestilt den, så det hele var en god oplevelse.
Fra start til slut en god oplevelse uden nogen problemer.
16 dage efter jeg havde bestilt en Fatboy på Prispresseren.dk, lagde jeg en anmeldelse af dem på trustpilot på grund af manglende levering.
Jeg havde en dialog med en af deres ansatte over mail. Udover han var utroligt langsom til at svare, så fik jeg ikke rigtig svar på noget som helst.
Efter min anmeldelse, modtager jeg en mail, hvor jeg bliver bedt om at kontakte en medarbejder hurtigst muligt på tlf. - og jeg ringer selvfølgelig op! I røret får jeg en utrolig flink og forstående mand, som gerne vil hjælpe mig med min manglende levering! Han bad mig om at slette den anmeldelse på trustpilot.dk og for det ville jeg få rabat.
Efter vi fandt problemet, som var et forkert telefonnummer til min mobil, skulle jeg blot kontakte deres leveringsfirma og få dem til at komme med den. Desuden aftale vi at jeg ville få kompensation for den manglende og lange levering.
JEG RINGER VIDERE, og får fat i en chauffør som ikke har tid til at komme forbi mig med min Fatboy før om 16 dage (det vil sige at der i alt ville have gået over 30 dage!).
hmm, men jeg ville ikke give op og jeg kunne vælge jeg selv kunne hente den. Det gjorde jeg selvfølgelig, fordi jeg ikke ville vente yderligere 16 dage på den.
Da jeg snakkede med dem, sagde jeg desuden at min sambos Fatboy var gået i stykker, og hvad vi skulle gøre. Der fik vi fortalt vi blot skulle vedhæfte nogle billeder og sende dem til ham, hvilket vi gjorde!
Nu er situationen sådan:
- jeg måtte selv hente den
- jeg har ikke fået noget kompensation selvom jeg skal hentede min vare og brugte benzin på det
- Selv vi har ringet og skrevet til dem, har vi ikke fået svar (det er over en måned siden jeg skrevet til dem)
- Min vens Fatboy er stadig i stykker
- Vi har endnu ikke hørt noget fra prispresseren.dk og ringer du til dem, så får du fat i en telefonsvare.
P.S. hvis prispresseren ser det her, så vil jeg gerne kontaktes hvis det er muligt. Det er ikke så skægt med en ødelagt Fatboy til 2500 kr.
Dertil er der en del meget skuffende ting ved denne handel.
1. Når der står ALT fragfrit leveret, så skal det være fragfri, lige meget hvad i skriver i højre side, for inde på tingene skriver i anderledes.
2. Når man køber i ting ved jer, og i skriver man sparer så og så meget, så skal det passe. Jeg har købt 2 mini USB stik til bilen, nu 69 kr, normalprisen er 139 kr. Det passer på ingen måde, da vi modtog dem igår, tjekkede min mand dem, fordi det virkede ikke som om de virkede ordenligt, og det viste sig at andre steder koster de ikke engang jeres tilbudspris nu. Og det er da at snyde folk, når man tror man betaler noget ekstra for en vare som så gerne skulle fungere bedre, så er det præcis samme stik som andre firmaer tager 35 kr for til deres udsalg, med en normalpris på 55 kr. Så jeres førpris kan på INGEN måde passe, så det synes jeg er snyd.
3. Skrev en besked til jer på FB ang. jeres fragt på en Ipad2 bilholder, som der står fragtfrit ved, og alligevel skal der betales fragt.. også bliver det jeg har brugt tid på at skrive bare slettet, i stedet for i svare på mit spørgsmål, det er godt nok dårligt, bare fordi i ikke ønsker der skulle stå lidt negativt, og jeg skrev det endda pænt.
4. Ringede op til jer igår ang. jeres fragt på en fragtfri vare, og fik beskeden "Det var i obs på" og alligevel står der stadig fragtfrit ved det endnu, selv om der jo slet ikke er fragtfrit ved jer.
Hej Maria
Vi beklager meget for at din besked på FB blev slettet uden videre varsel. Det var en engangsfejl og kommer ikke til at ske igen.
Mht. fragten, så skal man gå ud fra det der står under services -> betalingsbetingelser -> vi leverer fri fragt ved køb for køb på 200 og over, ved valg af den fri leveringsform, GLS. Vi arbejder på at få ordnet det på vores hjemmeside, så det ikke står misvisende derinde længere, men det er desværre noget som tager lidt tid at rette, da der skal kodes lidt om på siden.
Jeg bestilte et PS3-spil ca. 16.30 en eftermiddag og bum, ikke mere end en halv time efter fik jeg en mail om at spillet var afsendt fra deres lager.
Det er første gang jeg handler hos prispresseren.dk, men jeg vil både varmt anbefale dem til andre, samt overveje dem selv i forbindelse med fremtidige køb.
Det var dog et skønt sted at handle :-) prisen helt i bund og varen i postkassen allerede dagen efter. tusind tak, vender klart tilbage!
Super oplevelse - vil bestemt bruge prispresseren.dk igen! Bestilte lørdag aften og tirsdag lå varen leveret uden fragt i min postkasse ;)
Alt var godt indtil varen skulle leveres. Jeg bestilte denne i særdeles god tid og fik at vide at jeg kunne vælge en hvilkensomhelst leveringsdag, og at varen så ville blive leveret på dagen. Jeg valgte en bestemt dag, fordi varen var en fødselsdagsgave, og derfor var det ikke sjovt, da man ringede fra Prispresseren og fortalte, at varen ville blive tre dage forsinket! Det er jo bare ikke godt nok!! Juletravlhed er i denne sammenhæng ikke en undskyldning, for det er vel forudsigeligt?
I må finde en bedre leverandør eller i det mindste sige, at der kan blive forsinkelser. Eller man kan sortere i bunkerne og sørge for at de ældste bestillinger bliver klaret først og så klare dag-til dag leveringerne bagefter!
Hej Anne
Jeg beklager dybt for at du ikke fik din vare leveret til tiden som der blev lovet. Vi var meget presset i juleperioden og det var visse af vores leverandører desværre også, hvilket resulterede i at der var enkelte vare som ikke blev leveret til tiden.
Vil gerne gøre det godt for dig igen og vil i den anledning bede dig om at sende en mail til info@prispresseren.dk.
Mvh.
Prispresseren.dk
Jeg har fået en fin behandling, jeg fik mine varer 2 dage efter de var bestilt......dejlig
Bestilte lego og fik det efter et par dage så ingen problemer her.
Ved ikke om priserne er gode.
Talrige fejl og mangler:
På hjemmeside reklameres m. gratis levering, men default setting er levering m. Postdanmark til kr. 49. Hvis man overser dette og klikker videre har man ikke efterfølgende mulighed for at gå tilbage og rette.
Bestilte varer ankom hurtigt, men pakkeriet havde overset at der var bestilt to stk af to varer. Der manglede mao. to varer. Der er efter to dage ikke reageret på henvendelse på mail. Det er ikke muligt at komme igennem på telefon.
Varer var pakket på en måde så original emballage var trykket - uegnet til gave.
Hej Martin
Vi leverer altid fri fragt på køb for 200kr. og over og ved valg af GLS som forsendelsesmetode. Vi har valgt PostDK som default setting som du selv siger, men det er kundens eget ansvar at se leveringsmulighederne igennem under bestillingen og derved vælge den foretrukne leveringsform.
Dog beklager jeg dybt for at der er sket fejl på lageret og du ikke fik to stk. som du havde bestilt - jeg har taget personlig kontakt til dig for at få gjort det godt igen.
Mht. at du ikke har kunnet komme igennem på telefonen, så skyldes det desværre at vi havde ekstraordinær meget travlt i juletiden.
Mvh.
Prispresseren.dk
Som altid- handler ofte hos prispresseren, gratis og ikke mindst hurtig levering, top service ;O)
Jeg havde lyst til at forkæle mig selv med et ps3 spil. Jeg ville gerne have det sendt til døren hurtigt, så jeg gik derfor på nettet, og der dukkede Prispresseren op med en okay pris på det spil jeg havde tænkt på. Selvom at jeg ikke kendte til Prispresseren tog jeg chancen og sendte dem min bestilling. Jeg følte mig okay tryg ved betalingen, der blev hurtigt sendt mails retur til mig efter betaling/bestilling. Som håbet på, så gik der ikke mere end 2-3 dage så havde jeg spillet i hånden. Jeg frygtede det værste men jeg må sige, at det har været en super oplevelse at handle med Prispresseren. Håber jeg får den samme oplevelse igen, og at det ikke bare var den første gang.. En ting er sikkert, jeg køber også mit næste spil ved Prispresseren. Tak for god en handel og service!
Jeg bestilte et cover til en Iphone 4 og torsdag fik jeg en mail om at det var afsendt.
Da det ikke var kommet fredag ringede jeg til dem. Jeg fik afvide at de var ved at skifte system, derfor var der lidt rod i deres ting og ham jeg snakkede med kendte ikke rigtig det nye system endnu.
Nå men efter et stykke tid fandt han da ud af at min ordre ikke var sendt endnu, men lå og ventede på at blive pakket. Da jeg spurgte om hvordan jeg så kunne få en mail med at det var afsendt, sagde han at systemet automatisk sender en mail afsted, når de printer fakturaen ud, for så plejer ordren at blive sendt samme dag.
Det virker meget dumt hvis det fungerer på denne måde. Jeg har selv en netbutik og sådan virker mit system ikke.
Da jeg skulle bruge coveret søndag ville han prøve at få det sendt som brev. Han ville gi besked senere på dagen.
Jeg måtte selv ringe senere, da jeg ikke havde hørt fra ham. Jeg fik fat i endnu en som ikke var sat ind i det nye system og han sagde at min ordre slet ikke var printet ud.
Da jeg endelig havde forklaret ham, at den anden jeg snakkede med havde fundet den i en bunke på lageret, fandt han den da også.
Han lovede så at sende den som brev og den kom da også til mig om lørdagen, men det var det ikke det cover jeg havde bestilt. Det var sort, men med nogle andre streger bagpå. Jeg valgte at ignorere det, da jeg som sagt skulle bruge det om søndagen til min søn.
Jeg synes det er rimelig dumt at skifte system så tæt på jul, hvor der som regel er ret travlt. Men hvis man alligevel gør det, så skal man sørge for at alle medarbejderne er fortrolige med det nye system.
Det var ihvertfald ikke en særlig god oplevelse jeg havde med denne netbutik.
god oplevelse.havde varen leveret efter 2 dage og selvom jeg lavede en fejl om kom til at bestille dobbelt var de lynhurtige og venlige til at rette det for mig.kan stærkt anbefales
Jeg kan kun udtrykke tilfredshed, bestilte på shoppen, fik en bekræftelse og varen blev leveret næste arbejdsdag.
Super professionelle.
Hurtig levering, billige priser.
Eneste minus. Deres listepriser er tårnhøje, så rabatterne virker større og derfor med til at manipulere med kunderne til at købe deres vare.
godt salgstrick! Jeg hoppede på den. :)
Lasse fandt anmeldelsen nyttig
Omgående kvittering på nettet. Hurtig leverance. Fair pris. Mon ikke nogle af julegavekøbene havner hos Prispresseren (-:
Det er nemt at bestille varer til fornuftige priser. Man får hurtigt en ordrebekræftelse og besked om når varerne er sendt afsted. Varerne modtages i forsvarlig emballage og der ligger tjekseddel, så man kan se alle varer er i kassen.
Jeg har for første, men bestemt ikke sidste gang, handlet med Prispresseren. Jeg var meget overrasket over det store udbud af varer og de særdeles gode priser. Levering skete få dage efter og alt har været en god og besparende nem handel.
Jeg bestilte et PS3 spil. Dette kom kort efter bestillingen, og ordrebekræftelse osv. gav et godt overblik. Alt i alt fin oplevelse.
Meget tilfreds - hurtig levering og væsentlig billigere end i butikkerne!
Jeg havde bestilt et cover i en farve, men får det hjem i en anden farve. Jeg går ind og tjekker min ordre og kan se de har sendt det forkerte og det jeg har bestilt er udsolgt. Med coveret er der ikke nogen følgeseddel vedrørende det nye cover de havde sendt. Synes godt de kunne have kontaktet mig eller sendt en følgeseddel med vedrørende det nye cover hvis jeg nu ikke ville have det i den nye farve..
Det er en meget nem og let måde at handle på, og så er der mange ting at vælge imellem.
Den billigste pris og hurtig levering. det er kun godt
Hurtig leverig (2 døgn fra bestilling), god pris. Alt i alt et sted jeg kun kan anbefale.
Det bestilte kom hurtigt og nemt. Ville ønske de havde flere produkter på deres hjemmeside
Jeg har handlet via Krak-deal, og dermed fået et værdibevis. Dette værdibevis blev anført på ordren som det skulle, men prispresseren har valgt at hæve det fulde beløb. Efter reklamation over dette får jeg at vide at man er igang med at opdatere edb-system, og man derfor ikke kan tilbageføre det for meget hævede. Der er ingen angivelse af tidsfrist for tilbageførsel.
Yderligere dårlig oplevelse findes i, at prispressen i første leverence ikke leverede fuldt, men lovede at efterlevere når varen igen var på lager. Varen står med "på lager" status men bliver ikke efterleveret, og der bliver ikke svaret på forholdet når man reklamerer.
Hej Casper,
Vores system har ikke kunne håndtere de krak-deal. Vi beklager! Vi er bestemt ikke stolte over det :-( Men teknik kan fejle og vi gør alt hvad der står i Vores magt for at gøre det godt igen.
MVH
Prispresseren.dk
Jeg fandt hurtigt det, jeg søgte til en god pris. Leveringen gik super hurtigt og alt levede op til mine forventninger. Siden kan bestemt anbefales!