We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Privatgrossisten.dk anmeldelser

Privatgrossisten.dk Logo
Kunderne om Privatgrossisten.dk : »Perfekt levering af Danfoss termostater« »Fuldt tilfreds« »Super hurtig og professionel service« 33
Godt
7.6 af 10

33 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (33)
Privatgrossisten.dk

Perfekt på alle leder og kanter

Jeg har købt en masse varer hos Privatgrossisten. Gode priser, og top service. Varerne leveres til tiden. Henvendelser besvares prompte, og det samme gælder evt. reklamationer. Meget fint sted at handle - kan varmt anbefales.

Udvalgt anmeldelse om Privatgrossisten.dk

Fuld tilfredshed!

Brugte en del tid på at google det jeg skulle bruge ( kendte hverken mærke eller type ) så måtte bladre igennem billeder til jeg fandt det jeg søgte. Kunne nu søge efter varens varenummer og her dukkede Privatgrossisten op! Efter at have tjekket hvem der var billigst ( fragt, vare, ekspedition ) og hvad man ellers kunne falde over.. ja så endte jeg med at bestille hos Privatgrossisten! Bestilte Onsdag aften, fik besked med trackingnummer Torsdag.. og modtog min pakke Fredag! Kunne ikke være nemmere :-) +++++

• henrik
  • henrik
  • rødvig,
  • 12 Anmeldelser
  • Verificeret køber

useriøst firma

havde bestilt en brøndkarm og et dæksel.Da der var gået en uge uden at jeg havde modtaget varene , ringede jeg til firmaet.Jeg fik at vide at jeg havde bestilt et dæksel som ikke passede til brøndkarmen og at de havde sendt mig en mail. Den mail havde jeg aldrig modtaget, men vi blev enige om at de skulle finde det korrekte dæksel og sende det med det samme. En uge efter havde jeg stadig ikke modtaget varene.Jeg ringede derfor igen til firmaet og denne gang fik jeg en længere søforklaring jeg ikke kunne bruge til noget.Jeg valgte derfor at annulere min ordre.
Om det var fordi firmaet ikke havde varene eller ikke vidste hvordan man sender fragt, ved jeg ikke.
Mit råd til andre er ; find et andet sted at handle hvis du skal købe brøndgods.

• Jakob
  • 27 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Snyd at reklamere med gratis fragt og så tage et gebyr på 85 kr

Jeg synes det er snyt at de når man overvejer at vælge deres vare først skriver gratis fragt, og så når man kommer længere frem i processen så viser det sig at det koster 85 kr i ekspeditionsgebyr.

Perfekt levering af Danfoss termostater

Bestilte varene søndag den 12.02 og modtog dem her idag den 14.02. med fragtmand.
Igår kontaktede jeg firmaet og kan kun sige en meget positiv og hurtig behandling. Priserne er også helt OK, så min bedste anbefaling.

Fuldt tilfreds

De havde ikke lige modellen hjemme, men så opgraderede de til en større model. Så jeg er fuldt tilfreds!

Super hurtig og professionel service

JA jeg bestilte mange vare trykket på send kanppen og bingo så var varene her. de er hurtige og så læser de også i deres bemærkning- felt.
super duper!!!!

• lykke
  • frederikssund, DK
  • 1 Anmeldelse

Super priser og service

Hjemmesiden er meget informativ. Professionel telefonbetjening.

Super service - Top klasse

Hurtig effektiv rådgivning via mail - samt vare kom som aftalt dagen efter. Hvorfor stå i Bauhaus og tale med en som ikke ved besked, blot at køre 28 x 2 km og så sikkert vente 5 uger på levering af den dims de ikke har på lager.....Kan kun anbefale dem.

topkarakterer fra mig

Jeg har igennem årene handlet flere gange med Privatgrossisten - første gang med alle VVS-materialer til nyt badeværelse, og derefter et par gange med enkelte andre dele.
Servicen er i top, leveringen er i top, ja ALT ER I TOP, så jeg kan virkelig anbefale andre at handle her.

Privatgrossisten.dk

Det kan ikke gøres meget bedre!

Rørisolering til solvarme

Privatgrossisten.dk

De er bare super gode og Profesionelle

De svarer lynhurtigt på mails - hvis man forespørger på varer man ikke umiddelbart kan finde på privatgrossisten.dk. Der er altid hjælp at hente.
Super god behandling. Kan varmt anbefales :-)

Service excellence!

Handlede for første gang med Privatgrosissten.dk - har tidligere handlet med LavprisVVS og BilligVVS, men aldrig oplevet så god service som hos Privatgrossisten!
Det var både hurtigt, super kommunikation og rådgivning på et relativt begrænset køb på ca. 600 kr. (Rockwool lamelmåtter)
Jeg handler fremdeles med Privatgrossisten.
Bh. Michael R

Privatgrossisten.dk

Topklasse - både på pris, service og troværdighed.

Privatgrossisten leverer hvad de lover, til tiden og til den aftalte pris. Privatgrossisten evner, som en af de eneste netbutikker jeg har anvendt, at levere personlig service og professionel opmærksomhed. Jeg har nu indkøbt alt "VVS-hardware" til både renoveringen af vores gamle badeværelse samt alt til vores helt nye store "velværebadeværelse" - alt ialt faktisk ret mange delordrer. Og på trods af, at jeg i den grad har fortjent titlen som årets mest besværlige kunde, så har jeg kun mødt forståelse, humor og udstrakt service. Jeg kan ikke forestille mig at handle VVS andre steder - og hvorfor skulle jeg også det. Privatgrossisten har næsten alt - og resten kan skaffes.

Privatgrossisten.dk

Rigtige varer til rigtig tid og pris

Altid en fornøjelse at handle med Privatgrossisten. Gode tilbud på pakker og meget fin opfølgning pr. mail eller telefon, hvis der er afvigelser i levering eller der skulle være en fejl i produktet. Kan klart anbefales til alle, der måtte have lyst til at spare penge og få god service.

Utrolig hurtige og hjælpsomme

Jeg har købt hos dem flere gange,står det man skal bruge ikke på hjemmesiden ringer man op, og tænk engang der går ikke en halv time så ringer de tilbage, så får man alt den hjælp man kan ønske sig, et firma helt i top

Privatgrossisten.dk

God service og levering før forventet.

Bestilling, betaling og levering af et "Mærkevare-armatur" uden problemer.
Forventet levering var oplyst til 'op til 14 dage' grundet det ikke var lagervare.
Alligevel blev det leveret på kun 4 dage.

I orden

Har de seneste par år købt adskillige effekter, senest badekar og sanitet, armatur og lign. Alt er leveret inden for den lovede tid. Kan absolut anbefales.

Meget hurtig levering

Jeg har købt indmuringsarmatur og håndvaskarmatur til badeværelse.
God og overskuelig hjemmeside, rimelig pris og lynhurtig levering.
Tak for en god handel ++
Niels H.

Superservice!

Hos privatgrossisten.dk har jeg netop købt vask og armaturer til badeværelse. Jeg har fået virkelig god service og kan kun anbefale andre at handle der. De er venlige og hurtige til at svare på mails. Når jeg har ringet og rette vedkommende ikke var der, har de hurtigt ringet tilbage. Varerne blev leveret ved døren få dage efter onlinekøbet. Jeg fik leveret et forkert armatur (menneskelige fejl sker), men allerede dagen efter leverede de det rigtige. At priserne oveni den gode service, er absolut konkurrencedygtige, gør det til et absolut anbefalelsesværdigt sted at handle.
Venlig hilsen Tina L. Borch

Som det skal være

Har købt en del badeværelsesting hos dem, og alt gik som det skulle - Omend det var lidt irriterende at ikke alle deres leverandører kunne give track/trace numre osv, men det sagde de, at de var ved at arbejde på.
Alt i alt en OK oplevelse.

Privatgrossisten.dk

God service, God pris og alt det andet

Vi i 2009 købt for over 300.000,00-.og det er rigtigt at man spare meget i forhold til andre net butikker.
Jeg har ikke oplevet den service og pris hos nogle af vore andre leverandøre.
Jeg kan kun anbefale Privatgrossisten meget varmt.
Småfejl kan forkomme...sjældent

Vh.
Michael Hobel, Varmemester i Løvgaarden A/S

Meget venlig kundeservice

Tak til Privatgrossisten, der var førende på prisen, fleksibel og ydede fantastisk god kundeservice.

...En rigtig god oplevelse

Jeg har nu for første gang handlet hos privat grossisten og det har helt igennem vlæret en god oplevelse. Jeg havde målt forkert på nogle af stumperne og returneringen gik lige så nemt og smertefrit som selve købet. Jeg ligger vægt på fleksibiliteten når jeg nethandler da det ellers hurtigt kan blive besværligt hvis noget driller og også her kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

God service, priser og hjemmeside

Mvh MArtin Andersen

Super hurtig og professionel service

Vi har lavet flere bestillinger og forspørgelser som hurtigt, nemt og professionelt har givet resultat.

Privatgrossisten.dk

Super service hele vejen igennem

Jeg sendte en forespørgsel lørdag eftermiddag og til min store undren kom der svar 1 time efter. Der var nogle varer som var udgået og de kom med foreslag til anden produkt. Hvergang jeg har taget kontakt pr mail eller telefon, har jeg altid fået en super service. Efter varer modtagelse, fandt jeg ud af jeg havde bestilt en varer jeg ikke kunne bruge. Jeg fik ligeså god service af medarbejderne som da jeg bestilte, jeg sendte varen retur og fik mine penge retur inden for 3 hverdage.. Jeg kan kun anbefale privatgrossisten

Privatgrossisten.dk

Købte brusesæt og vandhane. Kom 2 dage efter som lovet. Prisen den bedste på nettet. En lille kosmetisk fejl på vandhanen løst ved ombytning - jeg ringede til firmaet - de oprettede en bytteordre over telefonen, 2 dage efter var fejlproduktet afhentet og ombyttet til nyt. Super service - handler også der næste gang

Privatgrossisten.dk

Har ikke varene på lager selvom de skriver dette på hjemmesiden !

09.07.2009: Inden servicebesøget skal der tillige bestilles ny aftapventil (=vandhane med svingtud) hjem. Velegnet til dette formål er en Grohe Atlanta. Ved henvendelse til en af de store VVS-grossistvirksomheder Brdr. A. & O. Johansen A/S oplyses, at en sådan aftapventil er bestillingsvare og vil derfor være forbundet med ekstra gebyrer udover varens egen pris. Med dette i memo afsøges nu internettet, og en lokal WEB-grossist i Køge (Bilag 12) oplyser, at denne aftapventil er lagervare, hvorfor ordren lægges her, og der foretages indbetaling af varens pris sammen med ordreafgivelsen. Herefter følger et meget langt og ejendommeligt efterspil om, at en vare, der på internettet oplyses som værende på lager og kan leveres i løbet af 2 dage - SLET IKKE ER PÅ LAGER, og nu tilmed oplyses slet ikke kunne leveres mere, fordi den er udgået af produktion. Dette forhold er jeg bestemt ikke tilfreds med og forsøger fortsat at fastholde firmaet i deres leveringsansvar, der så endelig også medfører leveringen af den bestilte aftapventil mandag den 03.08.2009.

Privatgrossisten.dk

Altid svar og god service

Privatgrossisten behandler deres kunder, som kunder - deres levebrød. Og ikke som skidt, som bare skal betale nogle penge, og så kommer varerne nok. ALTID god service og fine varer. - alt med forbehold, da der også er noget distribution indblandet... under vejs kan alt ske! Men det udredes også... De er super!

Privatgrossisten.dk

God oplevelse, lille fejl, men hurtigt rettet

De havde virkelig gode priser på det jeg havde brug for (sanitet), sparede cirka 15% i fht. deres billigste konkurrent på nettet.
Der var undervejs god kommunikation pr. mail. Der blev som oftest svaret inden for et par minutter på en rigtig venlig måde, så man følte sig godt behandlet.
Leveringen var til aftalt tid. Faktureringen skete et par dage senere. Der var så lige et problem ang. at der var trukket penge for en vare, som vi senere havde aftalt skulle byttes til en billigere variant. Men det blev også løst med det samme, og differencen overført til min konto den samme dag. Proffesionelt.
God oplevelse, kan anbefales herfra.

Super betjening

Super! Vi har fået den rigtige varer - til den ønskede tid - til den rigtige pris. Der er mulighed for personlig kommunikation, det er ikke blot en hjemmeside hvor man afgiver sin ordre og derefter ingenting.

WOW - hurtig levering

Bestilte en bande messingfittings tirsdag kl. 14.
Dagen efter om morgenen lå de på min trappesten i Brønshøj, så jeg kan komme videre med mit køkken.

Det er fin - meget hurtig service!

Privatgrossisten.dk

Hæver penge inden de har sendt varerne.
Svarer ikke på mail, når man vil have penge tilbage ved fortrydelse af køb. 1stjerne

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk