We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Privatsikring anmeldelser

Privatsikring Logo
Kunderne om Privatsikring : »utrolig god behandling« »Hold jer fra Privat Sikring« »Meget dårlig oplevelse.« 15
Middel
5.3 af 10

15 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15)
Privatsikring

Totalt værdiløs, hold jer langt væk

Havde desværre tegnet ejerskifteforsikring hos privatsikring da vi købte vores hus. Der har været flere alvorlige fejl, sunket tagkonstruktion, flækkede tagplader, revnet betongulv der giver sig, svamp m. m., som privatsikring har været ude at kigge på og deres tilsynsmand siger at han godt kan se den er gal og når man så får brev fra forsikringen så står der at der ikke er noget i vejen og at de jo så ikke dækker trods tingene ikke er nævnt i tilstandsrapport, hold jer langt langt væk fra dette forsikringsselskab.

Udvalgt anmeldelse om Privatsikring

Privatsikring

Dårlig erfaring med bankrådgiver der sælger produkter de ikke selv forstår

En del af privatssikrings forretningskoncept er baseret på salg via penge instituer.

Desværre betyder dette at bank assistenter med manglende uddannelse sælger deres relativt komplicerede produkter.

jeg har i flere omgage oplevet at dette har betydet manglende dækning, forkerte tilbud og mangelfuld rådgivning.

Såfremt i bruger privatsikring bør i sikre jer at rådgiveren er uddannet til salg af forsikringer, og ikke blot har en 2 årig bank assistent uddannelse.

Super hurtig og dækkede

Vi blev udsat for iddbrud i Thailand.
kontaktede privatsikring..
og vi fik udbetalt en fair pris nogle af tingene var 1-2 år gamle
bla. min halskæde den dækkede de fuldt ud med en difference på sølle 100 kr.

Så nu har jeg bestilt mig en ny halskæde hjem..

utrolig god behandling

Har kun godt at sige om privatforsikring.
har lige haf en skade på min bil.har fået et utrolig god behandling af selskabet..og forsikringsrådgiveren

Hold jer fra Privat Sikring

Vi valgte i december 2010 at flytte til Spar Nord. Vi blev så glade for banken og vores nye Rådgiver, at vi desværre fik skyklapper på, og gik med til næsten hvad som helst. Vi skiftede da også fra vores gode forsikring selskab (Danske Forsikring) til Spar Nord's forsikringsselskab PrivatSikring....efter vejledning fra Bankens rådgiver og vores egen privat rådgiver.
DET SKULLE VI IKKE HAVE GJORT.
I Danske Forsikring har vi aldrig haft problemer ved storm skader m.v. Og det havde vi så sandelig heller ikke regnet med, at vi ville få med Privat Sikring. Men der blev vi klogere.
Efter den sidste storm over Danmark anmeldte vi nogle hegn, der var blæst i stykker....regnede selvfølgelig med at få dem erstattet. Men NEJ, vi blev pludselig oplyst om, at der var en selvrisiko på næsten 4000,- kr.... og når nu sådan et par hegn koster under 1000,- så kunne det ligesom ikke betale sig. Jeg ved det er vores egen skyld, vi skulle have læst det med MEGET MEGET småt - eller også skulle vores rådgiver have informere os om det i stedet for at holde salgs tale....!!!
....og faktisk kan jeg slet ikke få det til at hænge sammen at Bankerne gerne vil "prakke" deres kunder dyre forsikringer på. Jeg troede, de selv gerne ville have pengene....men de får måske en god provision for pr. kunde, de får en underskrift fra.
Dette skriv er blot til jer, som overvejer Privat Sikring.
DET KAN IKKE ANBEFALES AT FORSIKRE SIG GENNEM PRIVAT SIKRING.

Meget dårlig oplevelse.

Vi er nu endelig færdig med behandlingen af et indbrud. Selve behandlingstiden var det mest positive.

Vi har haft indbrud og der blev stjålet lidt smykker (vi overraskede ham, så han tabte det meste) og et kamera. Det ene smykke var en halskæde fra min mormor. Vi blev sendt ud til Aalborg guld og sølv med et billede af min mormor med halskæden på og en ring, som hørte til halskæden, men var blevet tabt. De sendte os videre til en Carat Design, da der var ædelsten i og det havde de ikke forstand på. Carat Design vurder at for at lave et nyt/tilsvarende med ædelsten, guld og arbejdsløn, så kom det på 10.000 kr. Vi skriver så 7.500 på. Vi finder også en nypris på kameraet, som var udgået. Det var så ikke godt nok, Vi skal kontakte Japan foto og finde afløseren og en pris på det. De kender for det første ikke kameraet og kan derfor ikke hjælpe med andet forslag end at google. Jeg ringer så til Canon og får oplysninger fra dem. Han synes det lød som en lidt mærkelig opførsel fra et forsikringsselskab.... Ejeren af Carat Design var så lige på skiferie, men ville være tilbage om mandagen (det her er torsdag eller fredag), men så gjorde jeg jo opmærksom på, at han sagde jo 10.000. Nå, nej, men så pyt, så afslutter jeg bare sagen og tager de 7500, men trækker 25 % fra pga manglende dokumentation, var beskeden. Fandme nej. I vil have doku, så skal I da få doku. Kunne høre at hun kom til at svede ved udsigten til at vi fik ret.
Mandag taler jeg med Carat Design igen. Han vil gerne lave doku, men tager 650 kr for det, da der er mange henvendelser, og det tager tid, men selskabet gerne måtte ringe. Det siger jeg videre og spørger om de vil betale de 650 kr? Nej nej, ingen problem, vi siger 7500 og afslutter. Fint.

Så får vi så afslutningen: Enten købsbeviser til Japan foto og Aalborg guld og sølv (som jo ikke kunne hjælpe os) på det oplyste beløb, eller pengene overført til konto. Dvs. dog minus ca.30%. Fair, at vi ikke får det hele. Det forstår jeg, men 30 %? Hvorfor skal vi straffes, bare fordi de har lokumsaftaler? Vi ringer til vores forsikringsagent og taler med ham. En masse dårlige undskyldninger og snakken udenom. Vi gør flere gange opmærksom på, at lige netop aalborg guld og sølv ikke kunne hjælpe. En af de bedre (?) kommentarer fra agenten, var, at ham fra Carat Design kunne jo bare have ringet til dem. Undskyld mig, men det er da ikke hans job? Er det ikke noget forsikringsselskabet skulle gøre?????? Han taler så med hende, der har siddet med vores sag, og ringer tilbage at nu kunne vi pludselig få købsbeviser til en masse butikker og de havde lige hævet beløbet lidt, for de fik ikke så meget i % hos de andre butikker. 2 min efter ringer hende, der har haft vores sag: "vi skal da ikke blive uvenner over så lidt". Ja, det er jo så for sent.

Vi har valgt at få afsluttet sagen og sat pengene i banken. En grum mavefornemmelse siger mig nemlig, at bruger vi købsbeviser, så får forsikringsselskabet % af beløbet. Og helt ærligt, så har de fået nok penge af mig.
Nu er det så spændende om de pludselig bakker ud af at betale vinduet, når det er blevet skiftet. Men så har vi jo heldigvis Kontant.

Med andre ord: Når vi er færdige med denne sag, så er vi også færdige med privatsikring.

Dybt urimeligt!

Min kæreste fik en regning på en ulykkesforsikring hun ikke vidste hun havde. De har været så smarte at sende opkrævningen til hende den 2. december således at den først kan opsige pr 1. februar og hun derfor er tvunget til at betale et helt års præmie da de kun opkræver årligt.

Ufattelig høj prisstigning.

Er kunde ved privatsikring . Vores husforsikring er lige steget fra ca. 7300 kr til 13400 kr( næsten 50 % er det lovligt? ). Begrundelse er at der har været betalt for mange skader udbetalt til folk i privatsikring. Forsikringsselskaberne mistror folk for at have urent mel i posen, men jeg tror sgu det er dem der er nogle svindler/tyveknægte. Er i gang med at finde et andet selskab asap.
KAN IKKE ANBEFALES ( hus forsikring er steget med 7-8000 kr på 6 år. )

AB Tønnesen fandt anmeldelsen nyttig

Er godt tilfreds

jeg har fået en god behandling da jeg kontaktede Privatsikring

Privatsikring

Dårlig service og dårlig dækning

Jeg fik stjålet min taske indeholdene kamera, dyre solbriller, MP3, høretelefoner, Ihpone mm. - jeg fik udbetalt 7000 i erstatning.. øv! Jeg er med på, at der er afskrivninger på mine ting, men har altid har indtryk at, at hele idéen med at være forsikret er, at man kan være sikker på, at man, i tilfælde af f.eks. tyveri, er sikret, at man få erstatning, så man kan købe en tilsvarende vare. Dette er ikke tilfældet her... der er afskrivning på mine solbriller, som i butikken i dag koster præcis det samme, som da jeg købte dem for nogle år siden.. mere øv!

Da jeg ringer ind får jeg at vide, at det er en ekspeditionstid på 4 uger, og at jeg ikke skal regne med at få dækket det fulde beløb pga. afskrivninger.

Efter et par uger ringer jeg ind til deres "kundeservice" for at spørge, hvordan det skrider frem med min sag. Her bliver jeg mødt at en meget ubehøvlet medarbejder, som giver mig en følelse af, at jeg er en stor irritation for hendes hverdag. Jeg bliver oplyst, at de arbejder over mange gange om ugen pga de mange skybrud, at jeg bare skal være glad for, at de ikke har 16 ugers ekspeditionstid, hvilket åbenbart er tilfældet (ifølge hende) mange andre steder. Derudover mener hun, at jeg skal være taknemlig for, at jeg kun var nr. 10 i køen, da jeg ringede ind og ikke nr. 94, som man (ifølge hende) også kunne risikere i andre forsikringsselskaber. Alt i alt en RIGTIG dårlig kundeservice oplevelse. Min forespørgsel kunne være løst på mindre end 2 minutter... medarbejderen kunne have udvist forståelse for min frustration og meddelt mig, at de behandlede sagen så hurtigt som muligt.. så slap hun måske for at arbejde over "mange gange om ugen"

Jeg har haft privatsikring i mange år, og dette er først gang, at jeg har haft brug for at anmelde en skade. Jeg har hvert år indbetalt penge til selskabet i den tro, at når jeg fik brug for det, fik jeg den hjælp jeg behøvede. Jokes on me.

Jeg skrifter nu forsikringsselskab!

Masser af stjernet herfra

Privatsikring har de 3 - 4 gange jeg har haft brug for dem været yderest professionelle.

De behandler sagerne hurtigt, og er pålidlige.

Tak :)

Meget tilfreds!

Jeg er super tilfreds med Privatsikring!

Min kæreste fik stjålet sin taske med forskellige ting.

Privatsikring var hurtige, seriøse og meget behjælplige med at få sagen kørt igennem deres system.

Det eneste som kunne blive bedre efter min mening er "glæden" i telefonen når man ringer til dem - De kunne måske godt være lidt mere gald og pjattet i telefonen så det hele ikke bare var robot agtigt :)

Privatsikring

Er der, når man har brug for dem!

Jeg har haft privatsikring i snart 10 år.
Valgte dem oprindeligt pga. billig ungdomsforsikring. Men har siden erfaret, at dækningerne også er rigtig gode ift. priserne på Privatsikrings forsikringer.
Heldigvis har jeg kun haft behov for at bruge forsikringerne 2 gange:
- i forbindelse med at jeg ikke kunne komme hjem fra studietur pga. askeskyen 2010
- cykeltyveri

Begge gange har der været særdeles hurtig og let ekspedition!

Indbrud

Deres dækning af indbrud er fuldstændig uacceptabel, mistede for over 20.000 kr de valgte at dække dette med cirka 9000 kr, det er fuldt forståeligt at der er afskrivning på ting af ældre dato dog er dette lige i overkanten. Derudover har de ikke dækket tøj her fik jeg stjålet en stor del af min garderobe. Alt i alt virkelig dårlig service....

Privatsikring

Gode priser, god dækning og god service

Jeg har netop efter 12 år sagt farvel til Privatsikring (flyttet til ALKA for at opnå rabatter på bilforsikring mv). Jeg har været rigtig godt tilfreds med alle aspekter. Et cykeltyveri blev klaret over telefonen på få minutter og pengene overført umiddelbart efter. Jeg havde familieforsikring, hvor verdensrejseforsikring var ganske gratis og som tillæg havde jeg RejsePlus som var en komplet afbestillingsforsikring for kun kr. 239,- ekstra om året. Alle hos Privatsikring har været en fornøjelse at tale med, både sælgere og skadebehandlere. Anbefales varmt til alle.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk