We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Proconsult Logo
Kunderne om Proconsult : »Professionelt samlet PC« »Perfekt!« »Fremragende.« 127
Perfekt
9.5 af 10

127 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Hurtigt og perfekt

Effektiv håndtering af ordren

Udvalgt anmeldelse om Proconsult

Professionelt samlet PC

Jeg har handlet med Proconsult igennem mange år og altid oplevet en god service. Denne gang skulle jeg have samlet en professionel Intel Corei7 Quad Core maskine med 2 stk. 1 TB diske til RAID1 og 1 stk. 2 TB til intern backup. Normalt ville jeg selv havde købt delene ind og samlet den, men jeg syntes at Proconsult samler dem som jeg selv ville have gjort, så denne gang valgte jeg at lade dem samle alle stumperne. Det jeg gerne ville have passede til en af deres kontor pc'er blot med nogle ændringer i forhold til diskenes sammensætning. Det var nemt at ændre de ting via webshoppen så ordren passede perfekt. Maskinen blev leveret i løbet af få dage og det syntes jeg er godt når man tænker på at jeg ville have nogle ændringer med i hardwaren. Den nye maskine med Windows 7 Pro erstatter en gammel men tilsvarende hjemmebygget Windows XP Pro maskine med dele fra proconsult fra 2001 som stod hos en revisor. Men efter 10 års drift syntes vi at det var tid til at skifte. Jeg har handlet mange maskiner gennem Proconsult gennem de 10 år og altid oplevet en god service og gode produkter. Jeg giver dem mine bedste anbefalinger.

Perfekt!

Perfekt! Det er billigt, hurtigt og top kvalitet.
Meget fin tilbagemelding fra firma om forsendelse track & trace osv.
Intet er overladt til tilfældighederne.
Det er første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste gang :-)

Fremragende.

Jeg fik mit nye Windows 7 operativsystem dagen efter, jeg havde bestilt og købt det. Fantastisk hurtig service. Jeg anbefaler gerne butikken til andre.

Proconsult

Aldrig oplevet bedre service - går langt for kunden

Min PC havde problem ved indlæsning af bios.

Det viste sig for at være 2 eksterne HD ( Info: ikke købt ved Proconsult ), og ikke problemer med selve computeren, men alligevel blev teknikeren ved med at fejlsøge for at finde frem til problemet og ikke mindst en løsning. Han kunne i princippet godt have pakket det hele sammen, og sagt at PC'eren jeg havde købt hos dem ikke fejlede noget, men det skyldes eksterne enheder...
Vi snakkede sammen nogle gange under forløbet, og jeg var ikke i tvivl om, at der blev arbejdet på at finde en løsning, for at jeg kunne få en fuld funktionel maskine tilbage.

En super oplevelse, og jeg vil til en hver tid anbefale Proconsult til familie og venner.

Steen Mikkelsen, Viborg

Flot service

En hurtig fejldiagnosticering over telefon gjorde at jeg kunne nøjes med at indsende den formodede synder i min syge PC - et defekt grafikkort. Det blev ombyttet uden problemer. Kompetent og hurtig service. TAK!

Professionelt Firma

Har gennem årene ( mere end 15 år) købt mange computere i firmaet.
Ikke kun "simple" computere men også maskiner med "besværlige" controllere.
Selv disse computere, der er langt udover det sædvanlige bygges med stor støtte fra Anders.
Der findes vist ikke mange firmaer lig Proconsult.
MBP

Altid god service

Aldrig nogen problemer, giver gode råd og anbefalinger, har brugt proconsult i flere år både privat og arbejdsmæssigt

Proconsult

Kun ros - også i forbindelse med reparation

Jeg har tidligere skrevet, at jeg kun har ros til overs for proconsult.dk.

Efter at min computers harddisk gik i stykker i sidste uge, bekræfter det min tidligere anmeldelse.

Det tog dem blot 1 enkelt dag både at konstatere problemet, udskifte harddisken og sende min computer retur.

Vigtigst af alt - Jeg får altid svar på mine spørgsmål, og føler mig tryg, både via telefon og mail, hvilket er enormt vigtigt, når jeg ikke selv er særlig stærk indenfor computere.

Jeg kan kun anbefale proconsult.dk.

• LSO
  • Holsted, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super levering

jeg har handlet første gang hos Proconsult og vil gøre det igen.
Super levering

Proconsult

Jeg havde en pc som virkelig drillede. Den ville ikke noget som helst. Så jeg smed den ind til proconsult. Sikke en service, jeg snakkede flere gange med værkstedet undervejs og fik en lang snak med dem. De fik pc'en op og køre så jeg kunne tage mine data ud og så vi min dag i hvert fald reddet.

Så kan kun anbefale proconsult

helt ok

God hjemmeside, og fik bestillingen dagen efter med posten.

• jkl
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Bestilte en Philips 24" skærm som så var DOA (Dead on Arrival). Fik den ombyttet, men den nye havde et støjfyldt billede. Denne blev også ombyttet og den tredie er OK. Hele vejen igennem super service fra Proconsult, som ikke skal klandres for Philips manglende kvalitets-kontrol

jørgen stjernholm christiansen

Som altid hurtig og rigtigt handels forløb, kan kun anbefales.

Fin kundeforståelse

Varen blev forsinket, men der var fin kommunikation hele tiden, så man følte sig tryg gennem hele forløbet.

Super Service

Da jeg købte en ny pc, fik jeg problemer med at logge på mit 4 mdr. gamle trådløse netværk. Problemet viste sig kun på den ny pc og ikke på husstandens andre pc´ere.
Løsningen var en anden model. ProConsult tog routeren tilbage og jeg betalte kun differencen til den større model! - Super service!

Per Wermuth

Super professionel hjælp

Jeg skulle have en ny server til skolen. Magen til service og fin behandling skal man lede længe efter. Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Serveren blev leveret lynhurtigt...
Jeg kan varmt anbefale at man handler hos Proconsult.

Hilsen
Ingvart
Højby Friskole

Proconsult

godt behandlet og har ikke følt mig dum

Hej ville bare sige tak for fedt service selvom jeg ikke er den klogste med pc følte jeg kunne spøge (dumme spørgsmål) om alt muligt følte jeg blev taget seriøst og det kan jeg lide 100 tak for good service ...

(der er nok mange stavefejl men er ordblind så sorry på forhånd)

nu mangler jeg bare min pc KAN BARE IK VENTE

Mvh michael

Leif Nygaard, Lundby

Det er anden gang jeg handler med ProControl, og kan kun sige at jeg har fået en rigtig god service og en hurtig ekspedition.

Professionet personale og kundeservice

Har handlet med Proconsult gennem mang år via vores lille regnskabsfirma og har altid oplevet en rigtig god service. Der er altid mulighed for at få assistance , når man henvender sig til Proconsult for jeg har arbejdet en del med at opbygge og reparere computere og hvis der var problemer fand de altid en fornuftig løsning til os. Jeg har på det seneste brugt Proconsult når jeg skulle have opbygget nye PC'er for med den gode kundehjælp samt profesonelle rådgivning kan det ikke svarer sig for os selv at opbygge dem længere, derfor bruger vi Proconsult når nogle af vores kunder skal have ny PC'er. Jeg kan kun varm anbefale at I bruger Proconsult for jeg kan ikke gøre andet end at give dem de bedste anbefalinger.

wupti- straks

Efter jeg har købt en printer et andet sted for et par mdr. siden og de ikke kunne hjælpe mig med at løse problemet( den kunne ikke printe sider ud),
henvendte jeg mig til pro-consult.
Allerede i telefonen kunne jeg mærke, at der bliver lyttet til mine behov. De taler et sprog som jeg forstår, selvom jeg bestemt ikke er en computer-haj, men dybt afhængig af at tingene fungerer i min virksomhed.
Og wupti- straks efter kort tid var problemet løst.
Jeg kan kun anbefale Pro-consult- især til alle dem der tror at kompetente computer-nørder ikke har nogen sjæl
5 stjerne plus

Kathrin Bode

Proconsult

Perfekt samlet, ingen Bloatware!

Bestilte for en uge siden en pc i Home Office serien sammen med en skærm. Allrede dagen efter fik jeg en opringning om at den var klar til afhentningen.
Pc-en er samlet nøjagtige som jeg selv ville have gjort. Jeg havde købt Windows 7 oem med og den var installeret med alle driver, lige klar til brug. Ingen bloatware som man ellers finder på prefabrikede maskiner fra de store producenter.

Tilfreds med indkøb

Bestilte en PC på websitet.
Har efterfølgende haft ringet flere gange for at få lavet små ændringer i konfigurationen.
Ingen problemer undervejs.

Fuldt ud tilfreds

Fik hurtige svar på de spørgsmål jeg havde efter købet og varen blev sendt inden for den tid som var angivet. Så alt i alt kan jeg kun være tilfreds med købsforløbet hos ProConsult.

ingen problemer

alt gik som forventet, ingen forsinkelser eller lign. kan klart anbefales

Karin Mathiasen

Jeg opdagede Proconsult via deres annonce på nettet.Men inden jeg bestilte min nye maskine, havde jeg dog mange spørgsmål til hvilken model og hvilken opsætning, jeg skulle vælge. Det resulterede i mange opringninger, hvor jeg hver gang havde rigtigt mange spørgsmål - som altid blev besvaret indgående og med stor venlighed. Især Anders, som sidder i telefonmodtagelsen blev bombarderet med spørgsmål.
Til sidst blev maskinen bestilt og var færdig på rekordtid.
Da jeg så fik maskinen hjem, opdagede jeg, at den ikke udnyttede alle de ram, som jeg havde fået monteret. Proconsult blev kontaktet, og deres servicechef Anders Skjødt Sørensen undersøgte straks sagen. I min ordre kunne han se, at jeg havde bestilt Windows Home - men istedet skulle bruge Windows Pro. Der blev bestilt en anytime opgradering, som jeg havde med posten den næste dag. Via deres fjernsupport ( som i dette tilfælde var gratis) overtog Anders så maskinen, og sørgede for at styre opgraderings-proceduren, som forløb perfekt.

alt i alt: Stor tålmodighed og venlighed ved mange forespørgsler. Heller ingen nedladne svar ved " dumme spørgsmål ". Hurtig produktion på trods af special-opsætning og hurtig hjælp, ved forkert bestilling. Derfor stor tak og mange anbefalinger.

Hurtig service.

Kendte ikke til virksomheden før dette køb. Hjemmesiden virker lidt "privat" synes jeg men den er dog nem og overskuelig. Bestilte en højttaler til mobiltelefonen.
Læste deres betingelser igennem og læste at ordren var ikke godkendt før jeg fik en ordrebekræftigelse. Denne fik jeg dog aldrig??

Men varen kom kun 2 dage efter den var bestilt og virkede perfekt. Dog var der heller ingen faktura med varen hvilket måske gør en evt. reklamation lidt svær :-(

Men udover den manglende faktura og ordrebekræftigelse var det dog en perfekt handel. Derfor giver jeg 4 stjerner.

Hej Ole

Tak for din anmeldelse !
Jeg kan umiddelbart ikke finde din ordre i vores system.
Vi altid sender faktura ud via e-mail, samt ordre ordrebekræftelser.

Hvis du har et ordre nummer vil jeg meget gerne se om jeg kan finde fejl

PROconsult Data A/S
Servicechef
Anders Skjødt Sørensen

Proconsult

Hurtig troværdig telefonekspedition. Og alt i orden vedr. leveringen af varen.

Alt gik som forventet med køb og modtagelse af varen. Jeg fik hurtigt gode og troværdige svar på mine spørgsmål inden købet, som var til en meget konkurencedygtig pris. Virksomheden opfatter jeg som positiv og service-minded samt pålidelig. Dette skal dog tages med det forbehold, at jeg indtil videre kun har handlet der 1 gang, men gør det gerne igen.

• Jn
  • 8500, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Hurtig reaktion...

Det bedste ved Proconsult er nok, at man på mail kan stille et spørgsmål og i løbet af 20 minutter få et kvalificeret svar.

Fantastisk kundeservice

Helt klart 5 stjerner til Proconsult.dk - kundeservice på hørt plan, det fås ikke bedre!

Godt

Flinke personer jeg talte med og fik med det samme den vejledning jeg søgte.

Super hurtig service

Bestilte ved 15 tiden torsdag. Havde varen i hænde fredag kl. 8.
Super hurtig service, som sædvanlig, så køb roligt hos proconsult.dk

Proconsult

Top service fra ProConsult.

Havde en HP computer (ikke fra ProConsult) til kr 9.999,- der gik konstant i stykker. Fik ombyttet HDD, derefter grafikkortet - så sendt maskinen til HP for rep tre gange. Efter elleve måneder blev den ombyttet til ny mod jeg betalte kr 999,-. Den nye kørte rimeligt i 14 månede, men lukkede umotiveret ned af og til. Så købte jeg et Asus GTX 470 grafikkort til den hos ProConsult. Det kørte ok men efter 1 måned begyndte det at hakke og give billedudfald. Kontaktede Anders og Jesper hos ProConsult og fik superhjælp. Efter yderligere nogle måneder bad de om at få kortet ind for reklamation til leverandøren. Efter 4 uger accepterede leverandøren at det fejlede og jeg fik et ASUS GTX 570 mod kr. 100,- for det større og nyere kort. Super hjælp fra ProConsult.

Desværre sluttede det ikke der, for HP'en kunne ikke bære grafikkortet - hverken pladsmæssigt eller forbrugsmæssigt. Købte en ny PS og en ny PC kasse og monterede bundkort, 2 HDD, ram mm over i den nye kasse.
Anders og Jesper hjalp med vejledning og valg af komponenter + Anders checkede min nysamlede PC for kabelføring inden jeg startede den op (Havde ikke selv samlet pc siden 2003). Den kørte så ok i 2 dage, så brændte bundkortet af og knaldede min back-up Plextor HDD og et Flight joystick der begge var tilsluttet da det skete !!

Retur til Odense med kassen. Købte så et nyt ASUS Sabertooth bundkort og Jesper satte det i og samlede samt checkede det hele mens jeg ventede. Kørte hjem - startede op og ryddede alt fra HP og læste en ren Windows 7 ind. Da den næsten var indlæst, døde også dette bundkort. Retur til Jesper næste morgen - ikke noget vrøvl, men de byttede bundkortet til nyt af samme slags, de satte selv det hele sammen igen og testede maskinen ved at læse resten af min Win 7 ind. Maskinen kører super nu.

Jeg har kun betalt for en brøkdel af den service ProConsult ydede og er meget taknemmelig for hjælpen. Ovennævnte er den meget korte version af hele forløbet.

Det er sidste gang jeg køber en HP PC - deres privat PC'erne er langt fra samme standard som dem de sælger til firmaer (fik dette bekræftet af HP teknikker). Vi havde excl. aftale med HP i firmaet jeg arbejdede for inden pensioneringen.

NB.: har handlet i ProConsult siden 2003.

Mvh

Ole K. Rasmussen
Nyborg

Tak til ProConsult og 5 af 5 stjerner.

Lidt skuffet

Jeg har igennem mange år købt udstyr hos PROCONSULT og altid været tilfreds, hurtig levering mm.
Så købte jeg et bundkort INTEL DP67BG som så viste sig at der var et chipset - intel serie 6 expres- hvor intel oplyser at der er en design fejl, der bevirker at kun sata kanal 0-1 virker 2-5 er væk, intel skriver at kortet ombyttes, det sker bare ikke ved PROCONSULT, der er bøjet et par ben i cpu soklen så det kan ikke byttes, så vil jeg ha' mit bundkort retur jeg har jo betalt for det, hvorfor siger Anders så, det virker jo ikke.
Jeg fik det dog retur og rettet et par ben i soklen så det kører godt nok kun med sata 0 og 1. Men det kører indtil jeg har fundet et nyt.

Kære Fini Dyrgaard

Det er helt korrekt at der kan være fejl i chipsæt på det bundkort. Da du ringer til os taler jeg med dig om hvordan dit bundkort skal ombyttes.
Proceduren er den at du skal sende den defekte vare retur, efter vi har set på varen, sender vi en nyt til dig. Dette kunne du ikke vente på og bad mig inderligt om en mere hurtig metode. Jeg var flink at anmelde dit bundkort uden at se dit defekte først.
Jeg fortalte dig at det var på betingelse af at der ikke var fysiske skader på bundkortet.
Da jeg modtog dit bundkort kunne jeg tydeligt se at der var flere bukkede ben i CPU sokklen. Dette dækkes selvfølgelig ikke af garantien.
Du har fået service udover det normale: Vi bestiller forlods et nyt bundkort til dig, vi sender det et ødelagte bundkort retur til dig uden du skal betale for test eller porto.

Mvh
Service chef / teknikker
Anders Skjødt Sørensen
PROconsult Data A/S

kanon servis

jeg har købt mange ting inde ved proconsult og har aldrig haft nogle problemer med dem... de er altid venlige og til at snakke med. hvis der er noget der er galt med det som man har købt inde ved dem tager man bare ind og snakker med dem og får løst problemet...

100%

Igen en handel der forløber perfekt. Hurtig respons, hurtig levering, i rette omfang og mængde.
Perfekt.
Kan anbefale Proconsult.

5 Stjerner mere til Proconsult Data A/S

Hej.

Jeg skulle have en harddisk og ram til min LG R405 bærbar, og naturligvis lå de inde med varene, og til en billig pris.

God kundebetjening

5 Stjerner til Proconsult Data A/S

Profesionel hjælp. Havde store problemer med at få en CS5 til at køre, men det hjalp virksomheden PROConsult ihærdigt med. Problemet blev løst. det var Bullgard der blokerede, en ny antivirus blev lagt på. Problemet var løs. STOR tak til Værkstedet i Odense og Anders.

Componenter

Jeg har købt nogle computer komponenter hos Proconsult. Siden er udførlig og let overskuelig, priserne lave og kvaliteten af kundeservicen er god.

• jn
  • 8500, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Kompetent

Køb af pc. Hurtig, venlig og kompetent mailkommunikation inden køb. Levering overnight.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk