[REPLY]
Jeg har lige overtager en lejlighed pr. 1/1 som trængte til en ny gang maling. Og da planen er at jeg skal bo der en del år ville jeg ikke gå på kompromis med kvaliteten.
Så jeg startede med at gå på nettet for lige at finde ud af hvilken maling der ville være bedst, samt hvad prisniveauet ca. lå på, så jeg havde noget at kunne forhandle mig udfra, inden besøget hos vores lokale malerforretninger.
Bla, bla bla……
Jeg faldt ret hurtigt over hjemmesiden www.prof-maling.dk, som havde nogle yderst fornuftige priser, der senere viste sig at være så fornuftige, at det ikke var muligt for mig at finde det billigere andre steder.
Jeg ringede til ham, for lige at finde ud af hvad det var for et firma.
Og det viste sig at være en flink mand, som meget hjælpsomt spurgte ind til mine behov.
Jeg sendte ham derefter en plantegning af mit hjem, hvor efter jeg fik en mail retur med de ting jeg skulle bruge.
Og efter 2 dage, da jeg lige havde tjekket markedet ud, uden at finde en der kun matche service og priser ringede jeg til ham kl. 12.00 og sagde at jeg gerne ville købe hans maling, og om hvornår han kunne levere? Det kunne han allerede kl. 14.
Så jeg bestilte varen kl. 12.15 på nettet.
Kl. 14.00 sharp! var malingen leveret, uden at det kostede en kr. ekstra.
Det er den bedste service og vejledning jeg nogensinde har fået på et køb.
Så vil I have kvalitets maling til under hobby priser, vil I ikke fortryde en bestilling hos prof-maling.
Mvh.
Martin Brighs
Først vil jeg takke for den hurtige tilbamelding og levering. Jeg skulle bruge råd ang malerarbejde i vores nye hus og der kontaktede jeg profmaling på mail. Jeg blev ringet op og vejledt så jeg kunne foretage mit køb. Jeg har tilmed fået sendt brugsanvisninger på mail på hvordan jeg skulle bære mig ad. Tusind tak for god service. Godt nytår til jer alle.
Jeg kender til kvaliteten af produktet så derfor var mit valg ikke så svært. Jeg bestilte igår og fik leveret her til morgen. Super service.