We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Profil Rejser anmeldelser

Profil Rejser Logo
Kunderne om Profil Rejser : »Fantastisk..!!!« »Udelukkende ros til Profil Rejser« »Super god service« 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Profil Rejser

Fantastisk..!!!

Min kæreste og jer bestilte vores rejse til Maldiverne, tilbage i december og rejste d. 14 April 2012. Kommunikationen mellem os og Profil rejser var super, og vi fandt frem til en rigtig god løsning og en god pris. Vores rejse gik bedre end forventet, og næste gang vi skal på ferie, vil vi helt klart benytte Profil rejser igen.

Meget tilfreds....

Kan kun anbefale profil rejser til andre, vi har kun haft gode oplevelser :-)

Udelukkende ros til Profil Rejser

Er næsten lige vendt hjem fra en super dejlig ferie i Singapore og Thailand.
Vi var lidt sent ude i forhold til planlægning og bestilling. Havde kigget en del på nettet selv, men endte med at kontakte Profil Rejser, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt.
Der blev virkelig gjort en ihærdig indsats for at vores ferie skulle blive til noget.Vi følte os i den grad sat i centrum og havde tæt kontakt med Profil Rejser både via mail og telefon, indtil det hele var på plads.
Hele planlægningen forløb meget professionelt og med en enorm viden om både Singapore og Thailand, så vi følte os virkelig godt informeret.
Alt klappede som det skulle, Singapore Airlines er et suverænt flyselskab, og vores hoteller var perfekte for os med god beliggenhed og fin service.
Vi har absolut intet at klage over og kæmpe ros og tak til Profil Rejser, som vi bestemt ikke vil tøve med at kontakte igen.

Super god service

Ved juletid bestemte vi os for at tage til Thailand i April 2011, og selvom vi tidligere bare har bestilt nogle flybilletter på nettet, og senere booket nogle hoteller, så ville vi lade Profil-Rejser give et bud.
Vi blev omgående kontaktet af en rejseagent, havde fint kendskab til Thailand og vi forslog nogle datoer og en ca. pris, så havde han nogle hoteller og flyforslag.
Da vi fik rejseplanen fra Profil-Rejser, viste en almindelig søgning på nettet at men ikke selv kunne have booket det billigere.
Oven i købet viste det sig at prisen på hotellet var blevet billigere pga. tidligere lav-sæson, som uopfordret fik vi sat prisen ned på dette.
Der udover var al transport fra lufthavn og hoteller, samt en voucher til Thai Lounce med i købet.
Helt igennem super god service og fantastiske hoteller, selv efter vi kom hjem, hvor en af hotellerne havde smidt vores voucher væk, kom der omgående hjælp til hotellet fra Profil-rejser.

Varm anbefaling herfra.

Morten Ægidius Harper fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk