We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (239)

Det hele var super

Det hele fungere perfekt, brug dem

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Klavs, det kan jo ikke være meget bedre så :) Tusind tak for din anmeldelse og god dag :)

fin service

Har intet at klage over, pænt pakket ind, ingen skader på det leverede. Fordi i ikke får fem stjerner er kun fordi at det tog ca. en uge fra bestillingen til leveringen.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Jan, det glæder mig at høre vores service var fin :) Men beklager at vores leveringstid ikke levede op til dine forventninger. Kan se du har bestilt på en Søndag, og at vi leverede efterfølgende Mandag, dvs. 6 hverdage. I indkøbskurven hvor du vælger levering står der: "5-10 hverdage" så vi klarede det inde for fristen :) Men vi må lige se om vi ikke kan være 1 dag hurtigere næste gang :) God dag og tak for din anmeldelse :)

Verificeret af virksomheden

Holder hvad de lover. Leverer til tiden. God og overskuelig hjemmeside.
Ulrik.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Ulrik, tusind tak for din anmeldelse :) Godt at hjemmesiden er overskuelig og at vi holder hvad vi lover :) God Kr. Himmelfartsdag :)

Verificeret af virksomheden

hurtig og effektiv levering, holder hvad de lover

Kan kun anbefale profilmetal, blev kontaktet på chatten hver gang jeg loggede ind på siden og blev spurgt om de kunne hjælpe, fik hurtige svar , på diverse spørgsmål vedr. mål og priser. Da jeg så bestilte fik jeg en hurtig ordrebekræftelse og kunne følge ekspeditionen af min ordre, og blev sågar ringet op lige inden levering af chaufføren så der ikke opstod misforståelser omkring hvor ordren skulle placeres , absolut ikke sidste gang jeg handler hos profilmetal og jeg anbefaler det absolut også til dem jeg kender og møder. Super service.

Terkel Hansen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Fritz, tusind tak for den fine anmeldelse :) Det glæder mig at høre at alt fungerede som det skulle :) Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang. God Kr. Himmelfartsdag :)

Servicen er lidt sjov :)

Varen jeg købte er blevet fint leveret og kvaliteten virker til at være i orden.

Men da vi bestilte, kunne vi ikke finde tilhørende skruer i samme farve som taget. Derfor valgte vi at bestille blanke skruer. Profilmetal ringede os efterfølgende op (inden for 2 timer efter bestillingen), og spurgte om vi ikke ville have skruerne i samme farve som taget. Det ville vi da gerne, men efterfølgende leverede de alligevel de blanke.
Nu betyder det ikke noget, da tagplader er til mit skur, og jeg kan alligevel ikke se skruerne :) Men det var da en pæn gestus, der desværre ikke noget hel frem ;)

En dog tilfreds kunde ;)

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Lars, beklager rodet :) Kan se at du har bestilt 100 stk. pakker (hvilket er et restlager vi har haft). De sorte var der ikke flere tilbage af, derfor du ikke kunne finde dem :) Vi har dog altid haft 250 stk. pakker som kunne lægges i kurven, de står dog ikke under restlageret.

Vi håber at fuglene bliver tilfredse med de blanke skruer og så er jeg glad for at du alligevel er tilfreds :)

Verificeret af virksomheden

Leveret til tiden og altid en klar i Tlf til at hjælpe

Fik tingene, målene passede. Lagde det selv og fik hjælp i telefonen. Pæn finish til en billig penge.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Nikolaj, tak for din anmeldelse :) Vi må prøve at gøre det til en 5-stjerners oplevelse næste gang du skal bruge noget. Det glæder mig at høre at det hele kørte på skinner :)

Verificeret af virksomheden

Bestilte 4 plader. Fragten er dog lidt dyr men den samlede pris var alligevel billigere end hos lokal tømmerhandel. De 2 øverste plader var desværre beskadiget under transport, men ingen bøvl med ombytning.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Carsten, det var en skam med de beskadiget plader. Det glæder mig dog at høre, at der blev rettet op på fejlen uden problemer :) Tak for din anmeldelse :)

Verificeret af virksomheden

Metalet fremstår som rigtig ståltelg.

hej min ven
kommer du ikke snart hjem og ser mit nye Metaltag, som ligner rigtig ståltegl. så giver jeg noget grill mad.
metal hilsen herfra

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Kalle :) Tusind tak for tilbuddet og din anmeldelse :) Vi må prøve at kæmpe os op på 5 stjerner næste gang ;-)

Verificeret af virksomheden

Handlede tagplader og tilbehør. Super service og god chat-funktion på hjemmesiden. Emballeret perfekt. Alt i alt - super oplevelse

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Henrik, det glæder mig at høre, du syntes om vores chat-funktion :) Den skulle gøre det lidt nemmere, hvis der opstår små spørgsmål :) Tak for din fine anmeldelse og god dag :)

Verificeret af virksomheden

Hurtig og professionel levering på adressen.

God og nem hjemmeside – lige til at gå til. God og fyldestgørende monteringsvejledning.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Benny, det glæder mig at høre det hele kørte på skinner :) Tusind tak for din anmeldelse :)

virker bare alt var ok

jeg kan kun sige at alt jeg har haft med dette firma at gøre har været ok
meget tilfreds

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Kim, tusind tak for din anmeldelse :) Det glæder os at høre at du er tilfreds :)

hurtig og professionel betjening

Jeg kan anbefale profilmetal,

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Vinstrup, det gælder mig at høre :) Tusind tak for din anmeldelse, og god søndag :)

KANON!

Alt er gået lige efter planen.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Michael, det er vi glade for at høre :-) Tusind tak for anmeldelsen og god torsdag :-)

Kan anbefales

Hurtig levering og så vidt vides, det billigste ståltag på markedet. Intet negativt at komme efter. Vil klart gerne handle ved profil metal igen .

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Rasmus, tusind tak for din anmeldelse :-) Glæder os at høre at alt forløb som det skulle :-)

Meget fin service

Jeg har haft meget fin oplevelse med Profilmetal, som har leveret materialer til mit nye tag. En agent, som målte taget op, havde efter min mening regnet lidt forkert på tagets areal. Min egen beregning lød på ca. 4 m2 mindre. Samme formiddag, som jeg kontaktede dem om dette, stillede en håndværker fra underleverandøren ProfilMontage og målte taget op. Vi var enige om min udregning, og beløbet blev straks trukket fra. Ikke uden betydningen, da det drejede sig om ca. 2.500 kr. Men jeg er overbevist om, at der ikke var gjort forsøg på at snyde. Og den samme agent havde givet mig et øjeblikkeligt afslag i prisen på samme beløb, da jeg sagde, at prisen oversteg mit budget. (De to beløb har ikke noget med hinanden at gøre). Den samme håndværker, som målte op anden gang, og en makker gik omkring jul og nytår og lavede et flot og professionelt stykke arbejde i isnende kulde og indimellem kraftig blæst. Behagelige mennesker og samvittighedsfulde håndværkere. Det viste sig, at de kun havde monteret tre stigetrin ved skorsten, mens opmåleren havde vurderet, at der skulle bruges 5. Disse trin blev også fjernet fra fakturaen uden diskussion.
Gennem hele forløbet har jeg oplevet en meget imødekommende kommunikation med alle fra ProfilMetal, som jeg har talt og skrevet med, så hermed mine bedste anbefalinger. Jeg har inspiceret taget efter bedste evne, og det er korrekt monteret med pæne afslutninger.

Mvh.
Poul Møller,
Gistrup (v/ Aalborg)

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Poul, Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Nu er denne side mest målrettet mod vores webshop salg, men vi tager da glædeligt imod en anmeldelse der også omfatter vores produkter og medarbejdere :-)

Den Bedste service

Intet mindre end fantastisk. Ringede til Profilmetal kl.15.45 for at høre om det var muligt at få en pakke frem til næste dag.........troede faktisk ikke selv på det, men ekspedienten smed hvad hun havde i hænderne og pakkede min pakke - hvorefter hun selv kørte omkring posthuset på vej hjem.
Kl 11.30 dagen efter fik jeg en sms fra posten om at min pakke var afleveret!!!!
Det kalder jeg UDSÆDVANLIG GOD SERVICE
Tak til Profilmetal

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Lars, jeg vil straks lade din ros gå videre til den pågældende medarbejder :-) Tusind tak for din anmeldelse og god weekend :-)

Verificeret af virksomheden

Hurtig og rigtig leveret Taghætte, husk tilpasningsstykke til rør, burde måske følge med ligesom isorør.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Henning, tusind tak for din anmeldelse :-) Vi har overvejet at lade den følge med lige som med isorør, men der er langt flere der ikke skal bruge tilpasningen, end der skal bruge den. Så derfor er den pt. forblevet som et tilvalg :-) God dag

alt iorden

Gik som forventet og alt ok

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Kim, vi takker for anmeldelsen :-) Tusind tak, glæder mig at høre det hele gik som forventet :-)

Verificeret af virksomheden

Fin servic hurtig order behanling

Fin servic fin servic

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Jan, tusind tak for din anmeldelse :) Er glad for at du har oplevet fin og hurtig service :)

LUXUS AT ARBEJDE MED PROFILMETALS TAGPLADER

For ca. 13 år siden skruede jeg Profilmetals teglrøde tagstensplader på den ene husafdeling, og de ser nye ud endnu, og stadigvæk helt uden mos og alger endda. Ud fra denne gode oplevelse dækkede jeg i dette efterår 2012 resten af vore tage med tagstensplader fra Profilmetal, og endnu engang oplevede hvor genialt de er designede og lette at montere og tilpasse. Byggeanvisningerne på Profilmetals hjemmeside er klare, enkle og letforståelige . Og vareafleveringen var perfekt. TUSINDE TAK FOR ET GENIALT PRODUKT.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Visti, tusind tak for de pæne ord :-) Det glæder os at det hele virker efter hensigten :-)

super kvalitet,super kundeservice,

God kvalitet ,god pris,det var dejligt med hele længder.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Michael, det glæder mig at høre vi har både super kvalitet og kundeservice at tilbyde :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

super servic !

jeg skulle bruge et meget lille antal tagplader, men alligevel fik jeg er god servic både pr tlf og da produktet skulle afhentes.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Mirko, både små og store ordre er velkommen :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

Problemfri handel og levering

Det var nemt og problemfrit for mig at handle hos profilmetal.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Rune, det glæder mig at høre det var problemfrit. Vi forsøger at lave så få forhindringer som muligt :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

Verificeret af virksomheden

Rigtig god pris og varer til tiden

Jeg kan bare sige der er intet at klage over så de bedste anbefalinger her fra

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Henrik, tusind tak for din anbefaling :-) Det glæder os at høre din ordre nåede frem til tiden og alt forløb som det skulle :-)

Så nemt - så hurtigt

Det var bare så nemt, satte sig ved computeren, fandt hjemmesiden. hurtigt og let overskuelig hjemmeside, bestilt vare og et par dage senere lå mine plade leveret udenfor døren.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Annette, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder mig at høre det hele gik som forventet og at hjemmesiden er til at finde ud af :-)

Verificeret af virksomheden

Service ud over hvad man kan forvente

Kan kun anbefale profilmetal-shop.dk.
Da fragtmenden kom med det jeg havde bestilt, manglede der noget.
Gik online og der havde de en chat hvor man kunne skrive ens problem og de undersøgte sagen med det samme.
De havde leveret det, det var den fragtmand de brugte der havde glemt det på deres lager. De sagde at de ville komme med det dagen efter og det blev over holdt.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Chris, det glæder os at du har fået en god oplevelse :-) På trods af bump på vejen, det er jo trods alt menneskeligt at fejle :-) Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Top service

God tlf. vejledning, nemt at bestille over nettet, god kvalitet der er nem at montere.
Nu skal jeg bare vente 20år for at se om de lever op til garantien ;-)

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Frank, lyder godt at du har fået en god service :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

Super nemt på nettet

De har en god kunde service. Det er nemt at handle på nettet.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Anne, lyder godt at du blev udsat for god kundeservice :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

Verificeret af virksomheden

nemt og smertefrit at handle medfirmaet på nettet

hjemmesiden fungerede godt - også for en førstegangskøber.
Prisen for produktet var rigtig god.
Færdigmelding som lovet efter 4 dage
Afhentning var nem - flinke folk

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Søren, det glæder os at høre det hele gik smertefrit :-) Tusind tak for din anmeldelse :-)

FLINKE FOLK!

- desværre har min leverance fra Profilmetal været behæftet med alt for mange fejl.
Jeg modtog mine plader med antidugbehandling som lovet til tiden, men skruer og lim manglede og den øverste plade havde fået 2 ridser.
Jeg fik hurtigt fat på en konsulent som lovede at sende en ny plade samt skuer, lim og ny plade, så jeg kunne overholde min aftale med tømreren.
Også denne leverance kom til tiden.
Da vi imidlertid skulle lægge den nye plade, kunne vi konstatere, at vi havde fået sendt en tagplade UDEN ANTIDUGBEHANDLING, - det var fredag ved middagstid og jeg ringede igen og brokkede mig over det jeg efterhånden synes var slendrian.
Profilmetals meget flinke og sympatiske konsulent lovede at sende en plade, så jeg kunne få den ved 3 - tiden, hvilket jeg sagde ja tak til.
Tømreren mente dog, at han ikke kunne nå at sætte plade op inden fyraften, så jeg afbestilte telefonisk pladen igen og bad om at få sendt noget maling, så vi kunne reparere pladen selv.
Tømreren var dog ikke specielt glad for denne løsning, da han mente, at en reparation holdbarsmæssigt jo altså kun var en reparation.
Profilmetal har nogle søde, rare og forstående medarbejdere, men det er helt uacceptabelt for kunder at en enkel og ukompliceret leverance af 5 tagplader skal medføre så megen ulejlighed for en stakkels kunde.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Steen, jeg har kigget lidt på ordreforløbet og kan godt følge dig i at tilbehør (skruer og lim) skal være med ved leverance. Specielt når det står på følgeseddelen! Det var en smutter fra lageret. Det er samtidig uheldigt, at den øverste plade har fået ridser på turen og vi i anden omgang levere en forkert plade.

Kan forstå vi har haft en konsulent ude hos dig, men vil endnu engang beklage problemerne med din ordre. Tak for din anmeldelse :-)

Ufattelig god online service

Fik nøjagtigt det jeg skulle bruge, som følge af en rigtig god hjælp.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Maiken, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder mig at høre at du har fået en god service :-)

Jeg er meget tilfreds

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Max, hvis du er tilfreds, så er vi også tilfredse :-) Tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at vores service niveau levede op til forventningerne :-)

Super service og vejledning

Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål, og hurtig og sikker levering. Kan helt sikkert anbefales :-)

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Dorte, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at alt levede op til forventningerne :-) God aften!

OK, men lang leveringstid

Jeg fik god service - MEN jeg har for 5 år siden købt ca. 300m2 tagstensplader. Nu viser det sig at jeg for det første jeg ikke kan få plade med samme overflade og hvad der er endnu værre så har de ændret på tagstenslængden så de ikke passer til 5 år gamle plader - er er bare ikke i orden!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Henrik, beklager du har haft en dårlig oplevelse. Tegllængden blev rettet 2 mm. for et par år siden. Men det kunne du selvfølgelig ikke vide, og vi har ikke været klar over at der var tale om en merbestilling.

Du høre fra en af vores salgskonsulenter :-)

Verificeret af virksomheden

Intet mindre end fantastisk!!!!!

Alt forløbet helt efter bogen! Kanon kundeservice og fragtfirma man kan regne med!!!!!

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at det hele spillede og fragtmanden også var perfekt :-)

fik varene som aftalt

man kan roligt handle med Profilmetal-Shop.dk

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Niels, tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at man roligt kan handle med os :-) Vi må prøve at gøre det til ***** næste gang :-)

Det er bare iorden.

Jeg kan kun anbefale at handle med Profilmetal, de yder super service og hurtig levering.
Otto Thrane.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Otto, Tusind tak for din anmeldelse :-) Det glæder os at du har fået en god behandling :-)

super service

super service , holder hvad de lover selv om der går langt tid fra tilbud og til køb

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Karsten, Tusind tak for din anmeldelse :-) Ja der er ingen grund til at løbe fra en aftale :-) Vi håber at vi kan klare den til 5 stjerner næste gang! God aften :-)

Verificeret af virksomheden

Profilmetal gør hvad de skal ! !

Da jeg lige stod,og skulle bruge nogle plader i specialstørrelse,var jeg glad for at jeg kunne finde dem hos profilmetal.Leverancen tog lang tid,og var temmelig dyr.

Prisen for leverancen burde afhænge af leverancestørrelsen.

Venlig hilsen Ivan B.Hansen

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Ivan, tusind tak for din anmeldelse og feedback vedrørende fragtomkostninger. Vi har fuldt forståelse for dit ønske omkring lavere fragtpriser, men vores reelle fragtomkostninger overstiger den pris vi tager for levering. Så vi har desværre ikke mulighed for at sænke taksten.

Uanset om det er plader på 2 meter eller 6 meter, så skal vi betale vognmanden for at køre, for at benytte kran o.s.v. det hele løber op. Jeg beklager selvfølgelig den lange leveringstid, men garantere at vi altid forsøger at køre det igennem produktionen så hurtigt vi kan, og levere det så snart der er plads på en lastbil.

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse, og jeg håber du bliver glad for dit køb :-)

Verificeret af virksomheden

Godt tag til en god pris

Profilmetal A/S er et godt tag til en god pris. Der er god service og man holder hvad man lover. På sitet finder man også en udemærket installationsvejledning, som gør at GDS-arbejdet tager sig flot ud! Jeg har fornyligt været forbi og gen-købe, da tagløsningen også var fin til et nyopført brændeskur i haven.

Besvarelse fra Profilmetal A/S

Hej Kristian, det glæder os at du har haft en god oplevelse :-) Tusind tak for de fine ord :-)