We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pro Golf Scandinavia A/S anmeldelser

Pro Golf Scandinavia A/S Logo
Kunderne om Pro Golf Scandinavia A/S : »Præcis levering - og ombytning« »Fungerede perfekt« »Hole in one ;o)« 787
Perfekt
9.4 af 10

787 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (787)

Fungerede perfekt

Jeg bestilte en fredag og havde mine vare mandag.

Udvalgt anmeldelse om Pro Golf Scandinavia A/S

• Karina
  • 6 Anmeldelser

Præcis levering - og ombytning

Varen kom -som lovet- dagen efter jeg havde bestilt. Da der var lagt en forkert størrelse i pakken, kom den rette dagen efter sammen med en pakkelabel, så jeg kunne sende den forkerte retur. Kundeservice i top!

• Joan

Hole in one ;o)

intet at sætte en finger på overhovet...

• Tommy
  • Verificeret køber

Super service, fik mit produkt den førstkommende hverdag... Fik mail med det samme vedrørende ordren! Kan kun anbefales

god ingen fejl

alt bliver sendt og behandlet så et super sted at handle

• Bo R

Hurtig og pålidelig service

Hurtig og pålidelig service. Vender snart tilbage med ny ordre!

• Kunde
  • 5 Anmeldelser

Super hurtig levering

Pro Golf Scandinavia A/S

Super service, god information hele vejen

Super Service, god information hele vejen, fra ordremodtagelse til levering

• Ulla

PERFEKT

Super hurtig levering som var 2 dage efter bestilling

• Thomas

Super hurtig

Super hurtig lev.

som forventet

En af fem varer var ikke på lager, kom ikke dagen efter, men jeg blev tilbudt en anden lidt dyrer vare i stedet for uden ekstra beregning, så alt ialt ok...

Pro Golf Scandinavia A/S

fantastisk - intet mindre :-)

Virkelig god service i Kolding butikken, som hjalp med at bestille de ting som ikke var på lager hos dem, så jeg fik dem leveret med GLS. Nike junior sættet til min søn var ikke længere på lager, men fik til gengæld den nyeste model - forøvrigt billigere end den gamle model. Alt i alt en super service og virkelig tilfreds. Handler helt sikkert igen. Tak :-)

Pro Golf Scandinavia A/S

Det fungerede perfekt !!!

Vi er meget tilfredse med vores køb hos jer og leveringstiden var helt perfekt :-)

Fantastisk service !!!

Jeg vil varmt anbefale Pro Golf Scandinavia's webshop.
Har alle varer og levere lynhurtigt... !!!

Hurtig ekspedition

Jeg havde brug for et gavekort, som jeg bestilte på hjemmesiden ved middagstid. Allerede næste dag modtog jeg gavekortet. Dejlig med hurtig ekspedition.

Dejlig nemt og hurtigt

Du har god tid til at bestemme dig, men får en hurtig betjening, når du har bestemt dig.

Super service!!!

Jeres web-shop og service er bare super! Jeg er meget tilfreds!

perfekt

jeg er 100% tilfreds med den behandling jeg har fået hos jer.

Alt efter bogen !

Alt klappede efter bogen - hurtig og præcis levering.

Fremragende ekspedition

Fra bestilling til modtagelse af varen, som i øvrigt var den billigste på markedet på tiden, var der intet at bemærke imod. Der gik kun få dage, før jeg havde pakken i hus.

fin og hurtig service

Jeg bestilte en golf gps hos Pro golf og fik at vide at den var til leveringen få dage efter, dette kunne ikke overholdes helt, men jeg fik besked med det samme at der ville gå 2-3 dage mere, hvilket ikke gjorde den store forskel, men vigtig for mig at man fik hurtig og klar besked. Ikke sidste gang jeg handler med Pro golf

Service og ansvar

Efter lidt uoverensstemmelser med en vare købt hos Progolf i odense, blev det håndteret ansvarligt og med en god service fra ledelsen.

Hej Peder,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, at vores serviceniveau i butikken har levet op til dine forventninger.

Jeg tillader mig, at kontakte dig telefonisk, således vi kan få denne sag ud af verden.

5000 Odense C

-----------------------------------------

Hej Peder,

Siden den 11/5 hvor du postede dit indlæg, har vi forsøgt at kontakte dig telefonisk gentagne gange.

Venligst beder vi dig om at kontakte os, således at vi kan få løst sagen.

Jeg har forhørt mig hos vores butikschef og erfarer, at sagen tilsyneladende drejer sig om, at en af dine køller er brækket under transport til USA, i et rejsecover købt hos os. Jeg forstår at dit forsikringsselskab ikke vil dække køllen og at du så efterfølgende ønsker at vi dækker dit tab. Dette drøfter vi gerne med dig, så venligst giv mig et kald så vi kan finde en løsning på problemet.

Vi har ikke tidligere prøvet at modtage sådan en generalisering og et udsagn om vores service og det kan vi naturligvis ikke leve med, så venligst ring til os på 66 16 06 77.

5000 Odense C

• Mette
  • Verificeret køber

Jeg har handlet hos pro golf 2 gange nu og begge gange har jeg fået en super god service. Jeg har fået min levering dagen efter bestilling og jeg har været tilfreds begge gange. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer

Dårlig (denne gang)

Forsendelsen er blitt stoppet i tollen da den manglet faktura. Jeg måtte sende inn kopi av min nettbetaling. Håper det hjelper. Har enda ikke mottatt varene. HUSK faktura med i pakken neste gang. Tidligere har alt gått greit når jeg har bestilt. Dere har en finfin kundebehandling. Ringer meg til og med opp på telefon når produkt og bestilling ikke helt stemmer overens. FLOTT

Hej Torhild,

Mange tak for din ordre og din anmeldelse.

Vi er kede af, at fakturaen på pakken ikke har været tilstede - vi forsøger altid, at udfylde og påklistre de krævede dokumenter og papirer, men desværre er der her forekommet en fejl og den beklager vi naturligvis mange gange.

Vi er glade for, at du foruden dette er tilfreds med dine handler og vi glæder os til at kunne betjene dig igen.

Søren

PERFEKT alt OK

Super hurtig levering!!

• Jacob

God og proaktiv service

Det var fint at blive orienteret om at varerne først var på lager et par dage efter estimeret levering

Sådan skal det gøres

Det var let at bestille. Hurtig levering. Hurtig svar om at pakken var sendt og jeg kunne følge den.
Jeg er super tilfreds
Næste gang jeg skal købe udstyr bliver det hos jer igen
TAK

Hurtig og effektiv

Varen svarede til forventningen

• Mads
  • Verificeret køber

God service - også når varen ikke er på lager!

Min bestilte vare var ikke på lager, men jeg blev hurtigt orienteret via mail med nyt forventet leveringstidspunkt. Simpelt, men effektivt, da jeg blev fri for at tage kontakt.

Super hurtig behandling

Hurtig reaktion på mail.
Hurtig levering af vare.
God ide med skema til brug ved, hvis varen skal tilbagesendes.

Super

Min ordre gik rigtig godt og hurtig.
og det var som det skulle være.

Hurtig ekspedition

Det gik nemt og hurtigt, ikke sidste gang jeg handler der.

Pro Golf Scandinavia A/S

Snydt, ikke på lager alligevel

Havde set frem til at skulle bruge mit nye golfur, første kommende tirsdag sammen med men section i holstebro, men desværre havde de den ikke på lager alligevel. Den kom så om fredagen, så nu glæder jeg mig til kommen tirsdag hvor den skal prøves

Hej Ken,

Mange tak for din ordre og din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke fik dit golfur leveret, så du kunne have haft det med på golfbanen i tirsdags - dette beklager vi.

Vi håber dog, at du bliver glad for golfuret og at du fremtidigt vil have os med i dine overvejelser, når du skal handle golfprodukter.

5000 Odense C.

Super

God service, hurtig levering

Pro Golf Scandinavia A/S

En af de ting jeg havde bestilt, var ikke lige på lager. Istedet fik jeg en demo fra butikken uden beregning. Flot flot

Pro Golf Scandinavia A/S

Hurtig ekspedition og levering - Den manglede stjerne gives udelukkende, da jeg modtog en vare via webshoppen, som var prissat til 299,- på medfølgende prisnote der sad på varen, men i min ordre blev jeg trukket 329,- for denne. De 329,- fremgik ligeledes af min ordrebekræftelse samt den aktuelle pris på hjemmesiden ved bestilling. Om end dog en smule mærkeligt, at denne så var prissat til 299,- fysisk i butikken i Odense, hvor varerne afsendes fra.

Pro Golf Scandinavia A/S

Efter at have bestilt min regnfrakke fik jeg hurtigt en mail med de ikke havde den på lager alligevel, og fik tilbudt en erstatningsvare som jeg har været meget tilfreds med.

Kan dog godt undre hvorfor prisen i butikken ikke er den samme som på webben, webben er med andre ord billigere.

Hej Brian,

Mange tak for din ordre og din anmeldelse.

Vi arbejder konstant på, at forbedre os i alle henseender og er meget glade for din feedback.

Vi forsøger, at have samme priser gennemgående for alle butikker og naturligvis også for webshoppen. Vi beklager, at der er opstået forvirring omkring prisen på produktet.

Vi har til information taget kontakt til alle butikker omkring det pågældende produkt, således denne fejl ikke forekommer igen.

Vi takker endnu en gang for din ordre og håber du bliver glad for regnjakken.

5000 Odense C.

fabelagtigt

rigtig god service - det er ikke sidste gang jeg handler på den måde

Pro Golf Scandinavia A/S

God service, fik hurtig mail på hvornår jeg kunne forvente levering, og blot fordi at varen var midlertidig udsolgt, blev der medsendt 6 bolde uden beregning, god forretningspolitik.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk