[REPLY]
Det er lidt svært at vurder firmaet, da jeg ikke har fået min ordre endnu.
Bestilt d.8maj, lyset er var i rest ordre, da jeg bestilte.
Men har ikke hørt fra firmaet siden... nu er det snart 3 uger siden på tirsdag d. 29 maj. er det 3 uger.
Følgende produkter er bestilt:
----------------------------------------------------------
5 x LED loftlampe 16Watt m. RF sensor 3000K Ra80 (PSML08LDWW)
Hilsen
Michael Lænø
Det er en professionel og vidende betjening (i mit tilfælde dog ikke hurtig) jeg fik da jeg forespurgte på nogle produkter.
På hjemmesiden dog der 3-4 ugers levering, men jeg fik alle mine leds allerede 3 dage efter.
Produktet lever fuld op til beskrivelsen, og de specs der var angivet (SunFlux GU10 HALO LED 5Watt 260Lm -2700K -Ra95).
Har for nyligt bestilt led arbejdslyst hos Prolys.dk.
Ventede i spænding på mit nye lys skulle ankomme, fik pakken tilsendt hurtigt. Da jeg åbenede min pakke, så det fra starten lidt mærkeligt ud. En papkasse med en papkasse i. Da jeg var på vej ned i pakke nr. 1 fandt jeg en original pakke der havde været åbnet. Trist var det, at se mit nye lys havde været brugt, der var fedt fingre på glasset og ledningen var afisolleret og ridset. Jeg tænkte om jeg mon havde fået det rigtige tilsendt, generalt bare en masse trælse tanker om, hvad der havde været på spil. Tænkte om det var en demo model jeg havde fået, hvor lang tid det nu havde været brugt. En afmagts følelse. Havde betalt fuld pris for brugt. Var nysgerrig, og ville gerne vide, hvad jeg endeligt havde fået. Vi kontaktede Prolys.dk, og fik det svar, at det var en prøvevare, og at det var brugt, fordi Prolys.dk skulle se om det virkede. Mig bekendt, sælger man ikke noget brugt, uden at gøre køber opmærksom på, at varen har været taget i brug. Hvis der stod at varen var en demo, ville jeg ikke have været uheldigt overrasket over, hvad jeg fik ind af døren. Vi fik den besked at vi kunne da sende varen tilbage, men at jeg, så ikke kunne få det, jeg nu havde søgt. Så jeg har valgt, at tage deres ord for gode. Og må nu se, hvor længe det brugte lys fungere.
jeg kan kun siger at det jeg har købt kom hurtigt og prisen var okay vh. ole
Jeg takker til prolys.dk for alle de goede produkter i har leveret, og især et kæmpe tak til pakkeriet, som gør det rigtig FLOT...
Har altid været tilfreds med services og SUPER produkter, som næsten ingen andre virksomheder kan lever.. Syns det er kanon der findes virksomheder som prolys.dk, der gør meget for Deres kunder, både store som små :-) Bliv endelig ved med det....
Jeg har handlet en del i Prolys.dk og er aldrig blevet skuffet. Gode produkter med høj kvalitet.
Men hvis jeg skal sige lidt negativ. Så kunne der godt bruges flere kalorier på deres hjemmeside. Bestilling siden
Kan der være bedre så som når man har bestilt og at man løbende kan få en mail hvor langt parken er.
Mvh Glenn.
Jeg har endnu ikke modtaget de bestilte varer, så det er svært at svare på nuværende tidspunkt.
mvh
Gert Juul
Overskriften siger det hele ...ingen problemer overhovedet.
jeg kan kun anbefale at handle hos prolys, super hurtig levering, og god info om varen.
Der var ingen problemer, det gik som det skulle/burde.
I det virvar af lys, om vi er havnet i nu til dags, er det lykkedes mig at finde nogle gode pærer på Prolys. Til gengæld er hjemmesiden er katastrofe af forvirring. På een pære stod der en Ra-værdi på oversigten, og da jeg så klikkede ind på pæren, stod der i de tekniske specifikationer en anden Ra-værdi - og da pæren ankom, stod der en tredje Ra-værdi på pæren.
Selvom hjemmesiden lover 1 -3 dages ekspedition, blev min varer sendt SAMME DAG! Tak for det. Og varerne var i orden.
Hjemmesiden giver gode informationer om de enelte produkters anvendelse. Det synes jeg er rigtig godt.
Turen gennem betaling var lidt tung. Mere informative og lettere løsninger er set på andre hejmmesider. Derfor blev det "kun" til 4 stjerner.
Varen og leveringen skete fuldstændig som lovet, og uden problemer.
fine produkter med flot naturlig lysgengivelse. God support ved henvendelse. Der kunne måske godt oplyses lidt mere udførligt og udtømmende på hjemmesiden om mulige fejlfunktioner ved specielle kombinationer af lysdæmper/dæmpbare pærer.
Hurtig levering. Ingen problemer.
Meget tilfreds med de indkøbte pærer (SunFlux GU10 HALO LED), dog halter samspillet lidt med min lysdæmper (LK FUGA Skydedæmper MEK-D 300CR). Ved dæmpning sker der mærkelige spring i lysintensitet, men når der skrues op for lysstyrken øges intensiteten jævnt.
Bestilte en LED pære til mine chilier. Hurtigt og smertefrit.
Bestilte i påsken nogle LED G4 pærer, som ikke var på lager (forventet levering 11.04.2012).
Den 11.04.2012 blev varerne afsendt med levering d. 12.04.2012 - det fås ikke bedre!
Samtidig ser pærerne ud til at være meget solidt bygget, og de giver et superflot, naturligt lys (2700K) - faktisk væsentlig bedre end de halogen-pærer, som de har erstattet i vores camper.
Kan klart anbefales!
Ingen Problemer.
Men der var lidt lang leveringstid, nok pga påsken
Købte LED til planter, fik præcis teknisk Info på sitet. Meget hurtig ekspedition, kun 2-3 dage. God opfølgning med track/trace og leveringsmail.
Troværdig og professionel behandling. Kan kun anbefales.
Har lang tid efter min handel, valgt at oprette en profil, for at gøre andre opmærksomme på den service og det produkt jeg modtog fra Prolys. Min ordre er tilbage fra 15. nov 2010, hvor jeg som helt grøn på området, var på udkig efter LED strip til min lejlighed. Jeg startede med at ringe til prolys, både for at blive klogere og senere hen købe en varer ! Men da jeg ingenting forstod over telefonen (Led strips er mere kompliceret end jeg først antog! ),bestilte jeg bare de første 5 meter på hjemmesiden, og aftalte at komme derud for at få lidt mere at vide om LED STRIPS. Var mildt sagt chokeret over hvor ligeglad herren var ! Han havde en erhvervskunde derude samtidig, og det endte med, at jeg i lidt for lang tid sad på en sofa og gloede ud i luften. Fik ikke besvaret mange spørgsmål. Men da jeg ikke sådan lige giver op, prøvede jeg igen, da jeg ville teste en anden slags LED BÅND (som jeg købte), men heller ikke denne gang var vejledningen noget at råbe hurra for. Men noget i samtalen og de "stats" han angiver på hans hjemmeside gør, at jeg nu, efter at have høstet en smule erfaring med LED strips, må give min mening til kende. Han sagde til mig, at han fik hans produkter fra USA. Hans lager er til gengæld FYLDT med små anonyme hvide firkantede pakker, der er nøjagtigt som ALLE de pakker jeg efterfølgende har fået hjem fra Kina. Jeg kan ikke med sikkerhed vide om han lyver? Men har trods alt aldrig nogensinde set at firmaer, specielt amerikanske, ikke prøver at profilere sig, men har helt anonyme hvide indpakninger ?
Desuden er de kelvin angivelser han har på hjemmeside suspekte. Næsten alle andre steder, er kelvin angivet i intervaller for strips, og ikke eksakte tal ! - og bestemt ikke ligeså lave som på prolys ! De to forskellige strips jeg købte derude, lyser nøjagtigt på samme måde. Den ene er bare kraftigere end den anden, selvom farveforskel burde være tilstede. Har efterfølgende bestilt direkte fra Kina for en tiendel af prisen, og det ligner nøjagtigt det samme som på prolys, både hvad angår indpakning og varmen i lyset ! Måske er jeg bare unødig suspekt, og min viden omkring Led strip er stadig meget begrænset, og det skal der naturligvis tages forbehold for. MEn jeg synes det er tankevækkende, at der på hjemmesiden for kinesiske producenter, hvor der er flere tusinde producenter af LED, endnu ikke er stødt på en eneste som påstår at de kan få LED strips til at lyse med en kelvin grad på mindre end 3000 !
Men uanset om jeg har ret i mine anklager og spekulationer eller ej, så har jeg BESTEMT ikke gjort mig et godt køb pga de ALT for høje priser. Man lærer af sine fejl, og lige nøjagtigt de to dumme køb, er bestemt for min egen regning og kan jo ikke klandres prolys som har gjort en glimrende handel! Men helt generelt for markedet for LED, hvad end det er prolys eller andre forhandlere i DK, kan det hele købes gennem hjemmesider der formidler kontakt til kinesiske producenter, for SÅ få penge, at man bliver i tvivl om man nogensinde ser sin varer (hvilket man gør ! ) Så måske i lige skal tage jer et par minutter på google, og få jeres varer til en pris som ikke tømmer bankbogen !
Blev leveret dagen efter de var bestilt, og de giver et utrolig varmt og roligt lys.
Jeg købe her igen, når jeg skal bruge led lys, for at spare på min elregning.
Ifølge ordrebekræftelsen ville produktet blive leveret efter ca. 4 dage pga. den leveringsform jeg havde valg, men produktet var fremme efter kun 2! Det kan man da kun glæde sig over.
Hurtig levering, godt produkt. Kan kun være tilfreds :-)
Jeg søgte nogle GX53 pære og fandt nogle med Cree LED til og med på tilbud. Kom hurtigt og de virker godt.
Hurtig og effektiv ekspedition.
Jeg kunne ha' ønsket mig en mail, når varerne blev sendt, men ikke noget problem, da varen jo blev sendt med det samme.
Kan anbefale Prolys.dk
det var måske lidt svære at se faven på lyset
Jeg blev anbefalet at købe hos Jer, af en ven, jeg vil også selv anbefale Jer til andre.
Har bestildt 3 ens GU10 led dæmpbar, men fik leveret 3 forskelige pære, har sendt har hele retur for 10 dage siden, men har intet hørt fra prolys endnu, har også prøvet at maile til prolys
Hej Ole, din sag er afsluttet for længe siden - samme dag som vi modtog pærerne retur, og hvor vi også returnerede dine penge til dit dankort. Så vi er desværre ikke klar over hvad du mere ønsker dig af os?
Bestilte LED-spirelampe. Der stod, den ikke var på lager, men jeg havde den alligevel 2 dage senere. Perfekt forsvarligt pakket ind. Der var god info via mail om bestillingsmodtagelse og afsending, track & trace. Det kan vist ikke gøres meget bedre og jeg var fornøjet.
Fin behandling og hurtig service, ingen problemer i mit tilfælde. En returseddel samt en manual eller noget andet om produktet kunne godt være vedlagt.