We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Promenaden Tivoli

Fredags rock menu til Joe Cocker koncert

Vi havde bestilt en fredags rock menu til 495 kr.
Det bedste ved menuen var det glas champane, det hele startede med.
Anden bedst var desserten, mens forret + hovedret ( en oksebøf) begge ligger på en delt .....sidste plads.

Hummeren blev serveret med 'sort indhold' ('dens æg' lød forklaringen på) - ikke så appetitligt
Og bøffen - der var jeg så heldig eller uheldig at starte med det hjørne, der var det bedste af den allerførst. Derefter blev det værre med masser af sener, som måtte 'spyttes ud'. Og den sidste 1/5 af bøffen kunne jeg på ingen måder skære over, så det måtte jeg også lade ligge.
Og tilbehøret kunne vi først hente, når vi havde fået vores bøf - det er da OK. Men det bestod af (efter min mening) kedelige flødekartofler eller små nye kartofler (som vist ikke var så nye endda ? de havde ihvertfald en tyk skal af at ligge i gryden så længe).
Af salater løb de hurtigt tør for enkelte af salaterne, og taget i betragtning, at så mange mennesker havde forudbestilt, så virker det underligt, at de ikke straks havde nye salatfade klar, men skulle til at starte forfra ?
I forhold til prisen så var denne menu meget overvurderet!
Men hvis den havde kostet 295 kr, så havde det måske været OK med de mangler der var ..... og dog.
Men til gengæld vinder de mange stjerne på den utrolig venlige og hjælpsomme betjening.

Men til næste fredagsrock arrangement vil jeg vælge en anden restaurant end Promenaden i Tivoli

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk