[REPLY]
Her finder man de ting man ikke finder andre steder, og så er de oven i købet på lager!
Proshave er den type shop på nettet, jeg har sukket efter i jeg ved ikke hvor længe - En side for drenge og mænd, med alt hvad hjertet måtte begære.
Deres service er i top, både før, under og efter købet. Man føler sig godt taget i mod, når man slutter sig til deres forum, og beder eksperterne om hjælp - Og ingen spørgsmål er for dumme.
Deres sortiment indeholder utroligt mange lækre ting, ikke blot til barbering, og priserne er absolut rimelige. Derudover er deres bonusordning genial!
Min faste shop når det kommer til personlig pleje fremover, punktum.
Når man køber på nettet er der altid et par bekymringer; kommer varen, hvornår kommer varen, er alt med, osv. Proshave lever helt op til at man ikke behøver bekymre sig. Hurtig ekspedition, hurtig forsendelse og alt er med.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Fin hjemmeside, nem at finde rundt på og dækkende for de produkter, der tilbydes. Betaling og levering var helt uproblematisk.
fik bestilt mine vare og modtog varene dagen efter. Bedre bliver det ikke
Min vare var desværre åbnet under levering, men jeg fik fluks en ny, uden at skulle besværes at sende den halvtomme vare retur.
go`producer same go` service
Overskuelig butik, gode præsentationer af produnkterne, velfungerende forum.
Pakken var ikke kommet de tog fat med det samme for at løse problemer blev løst en flink nabo havde den og jeg fik den samtidig med prosahve ledete efter dem
kontaktede dem og sage dem var findet
Rigtig god butik med hurtig levering. Der er beskrivelse af alle produkter, jeg anbefaler at man læser afsnittet med før under og efter babering.
Jeg har i dag modtaget et par Nanny's Silly Soap, og er meget begejstret for produktet, som blev leveret hurtigt og til en fin pris.
Samtidig har de gode beskrivelser og et forum med god information om varer, teknik osv.
Jeg kommer uden tvivl til at handle hos Proshave igen.
Leveringen foregik til tiden, og udvalget såvel som priserne var glimrende.
Kan kun anbefale proshave.dk - de er billigst med Feather DE skraber i verden. Har været på 25 andre onlineshops i hele verden og INGEN slår Proshave's pris på Feather DE. Så er det fedt at støtte en dansk online shop. Deres pris på Proraso og Speick produkter er også helt i top.
Eneste minus: De lover der følger 10 Feather blade med til Feather DE skraberen. Der fulgte kun 2 med.
Betyder mindre, da jeg i forvejen har 150 stk. Feather blade, men burde trække 1 stjerne fra alligevel pga. dette. Ellers FANTASTISK god online shop. Køb trygt jeres produkter på proshave.dk
Siden på netten er god, levering var hurtig og priserne er ok
Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet og der var levering. Det skal i ha ros for.
Med venlig hilsen Jakob
Jeg bestilte mine vare, og 2 dage efter var de der. Det er ganske godt. Det er ikke sidste gang jeg handler med dem.
God oversigt på hjemmesiden, gode produkter, gode priser og god levering.
Stort og spændende udvalg af lækre produkter til den bevidste forbruger. Rigtig fin service og fornuftig leveringstid. Alt i alt en god oplevelse, og kan derfor kun anbefales. Tak herfra
et produkt jeg uden tvivl vil anbefale til alle.
kvalitet og levering er upåklageligt
Det kan siges meget kort.
Prøv det , Prøv det.
PS: God Påske
Jeg har i dag modtaget min første ordre fra Proshave, og alt var som det skulle.
Jeg har købt Proshave Startsæt 1 - Begynder, og jeg må sige, at for et begyndersæt, så virker det super godt.
Deres service pr email, var osse helt i top, da jeg havde spørgsmål vedr. deres produkter.
Så jeg kan varmt anbefale Proshave som din kommende barber grej forhandler.
Tak
Gode produkter til en god pris. God produktbeskrivelse.
Jeg bestilte fredag og havde varene om mandagen - kunne hele tiden følge min pakke fra start til slut - Dejligt med god service også i telefonen.
Jeg fik mine vare allerede efter to dage. Også ved anden bestilling alt perfekt. Gode priser, flotte vare og dejlig betjening. Kan kun anbefales!
Proshave.dk er mega hurtig og prof..
Hilsen Birgitte Skov Nielsen...
Brugervenlighed og service er i top hos proshave. Hjemmesidens design er lækkert og gennemført og selve butikken har et rigtig godt udvalg. Servicen er i top med hurtig levering, 10% rabat hvis man opretter en bruger på siden (ved ikke om det er et begrænset tilbud) og forskellige guides til hvordan deres produkter benyttes optimalt.
jeg fik varene efter 1 dag. og alt var der. så kan kun anbefale dem.
Interessant side med spændende produkter.
Hurtig levering.
Stort udvalg, stort community omkring produkter og anvendelse heraf, og hurtig levering. Fantastisk!
Jeg har handlet med Proshave.dk flere gange, og hver gang med hurtig levering, og varen lever op til forventningerne.
Køb din barbergrej her i fremtiden, da det er rigtig godt produkt og god kvalitet. Du kan regne med det der står om varene. Og det bliver leveret til tiden.
Oplevede en super god service, da webshoppen havde en fejl ved mit første forsøg på en ordre blev deres webleverandør straks kontaktet og lidt senere kunne jeg gennemføre ordren uden problemer.
Korresponderede med én af ejerne der fulgte op på om alt nu var i orden.
Prompte behandling af ordren og jeg havde mine varer dagen efter ordrebehandlingen.