We are hiring!

Besvarelse fra Proshop

[DATE]

[REPLY]

Proshop Logo
Kunderne om Proshop : »Danmarks hurtigste, bedste og venligste virksomhed« »Hurtigt, effektivt og nemt !« »Knald hamrende hurtig« 5171
Godt
8.9 af 10

5.171 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Godt forløb

Jeg bestilte fire meget forskellige varer. Alt ankom indenfor deres anslåede leveringstid, pakningen var fin nok og alt fungerer upåklageligt. Eneste lille anke var et support spørgmål der ikke blev svaret på før det var uaktuelt og lige meget.
Alt i alt en god oplevelse.

Udvalgt anmeldelse om Proshop

Proshop

Danmarks hurtigste, bedste og venligste virksomhed

Ekstrem hurtig ordrerbehandling og levering, gode og gennemskuelige priser, meget stort udvalg af mærkevarer, lynhurtig service uden "dikke darer" og altid venlig og kompetent kundeservice. Fantes der en "VirksomhedsOscar" var det bestemt PROSHOP der skulle have den.

Meget ringe support

Proshop yder generelt meget ringe support på reklamationer. Det er svært at lave aftaler med dem da det aldrig er den samme som ordner ens sag og ALT skal køres vi mail som tager dage. Kan de undgå en garanti sag ved at tørre den af på kunden gør de det. Så længe der ikke er problemer er alt fint, herefter bliver det et helvede.

Thomas Thorndahl fandt anmeldelsen nyttig

• - H
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Hurtigt, effektivt og nemt !

Kan kun sige at det bestemt ikke er sidste gang jeg shopper her.

Knald hamrende hurtig

Super hurtig behandling af ordre og levering, havde varen dagen efter. Vil helt bestemt handle hos PROSHOP igen :-)

Proshop

Virker som det skal, og ganske fornuftige priser.

Bruger dem i firmaet, fordi jeg ofte kan finde små-dele (printere, switche o.s.v.) end hos distributøren. Altid levering til tiden!

• Henry
  • fredericia, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Canon A3 printer

Proshop, det funker bare, god service og hurtig levering.

Super RMA på Vertex SSD

Havde sendt en Vertex 3 SSD-disk retur til RMA, da disken pludselig frøs kun 3 mdr. gammel.
Disken blev ombyttet men inden de sendte den nye ringede jeg derud og spurgte om jeg kunne få noget andet i stedet for hardisken og ingen problem, jeg måtte købe noget andet for tilsvarende beløb og købte et Bose Companion 5 højtaler sæt i stedet. (selv om højtallersættet var 150,- kr dyrer)

SÅ SUPER SERVICE

Perfekt forløb

Jeg bestilte en laptop kl 16.42, og den kom med pakkepost næste morgen. Modtog fyldig information, track&trace osv. i ordrebekræftelsen. Og varen blev solgt 1.000 kr under butikspris.

God og brugervenlig shop

Proshop har mange varer - rigtigt mange - dette til trods fremstår shoppen som enkel og overskuelig og de mange kategorier er sigende for det indhold de gemmer på.

Respekt for det.

Aldrig problemer - god kundeservice - fremragende RMA håndtering

Altid som det bør være

Altid en fornøjelse at handle hos shg/proshop. Alt er i den fineste orden, tingene kommer hurtigt til den aftalte pris og god pakket ind.

Proshop

Hurtig og men måde at købe på

Men bestilling og hurtig levering. Prisen OK. Jeg vil bestemt vælge PROSHOP en anden gang.

Proshop

Ok indtil man skal bruge support :(

Jeg har handlet hos dem i en del gange og tingene har fungeret som de skulle indtil jeg netop stod og skulle bruge support fordi der kom en fejl på betalingssystemet når jeg forsøgte at bruge mit VISA kort.
Jeg sendte en beskrivelse af fejlen til Proshop som svarede tilbage at de ikke kunne gøre noget da det var DIBS som havde et problem. Herefter opfordrede jeg dem til at sende fejlen videre til DIBS, så der i det mindste var en chance for at få sagen løst men til dét blev der blot svaret "måske du gør et eller andet forkert?".

Efterfølgende lagde jeg min ordre i en anden webbutik, med samme kort, og bestillingen gik lige igennem.

Er skuffet over at Proshops manglende vilje til at hjælpe ved en simpel henvendelse som denne samt den holdning, at man åbenbart selv er den som har et problem, hvis man vil handle hos dem.

Den bedste i Danmark

Jeg har altid brugt dette firma helt tilbage, hvor det hed SHG. Og jeg er aldrig blevet skuffet. Hurtigt levering og god service.

Rigtig god servics

Altid kan man få svar på spørsmål, af let og svær er grad (fedt;)
Laver alle mine køb hos jer, pga. stort udvalg,billige og god bytte service.
Kæmpe tak fra mig.......

• olev
  • århus, DK
  • 100 point
  • 32 Anmeldelser

Fin service

:-)........

nemt og gnidningsfrit

nemt at bestille, fik hvad jeg bestilte og alt er bare super.

Hurtig og pålidelig

Bestilte ram til bærbar lørdag aften og de lå i postkassen mandag.
Lige efter bogen. Bare helt i top

Pålidelig og hurtig

Bestilte en kabelskjuler - levering var som altid hurtig. Varen levede op til forventningen

Dejlig forhandler :)

Det hele forløber som forventet og lovet.

Hurtig og præcis

lige efter bogen

Godt - Hurtigt

Har benyttet jer en gang, det var en god oplevelse. Billigt og hurtig levering(: kan anbelfales.

++++

Altid super hurtig levering og én af de få onlinebutikker hvor deres lagerstatus holder hvad den lover !

Meget professionelle

Har handlet hos både SHG.dk og nu Proshop.dk, og de har styr på sagerne.

• Hans
  • Allerød, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Hurtigt og billigt

Varen var den billigste på EDBpriser.dk
Bestilte varen tirsdag aften, fik track n' trace nr. onsdag morgen og modtag varen torsdag..... hurtigere kan det ikke gøres!

• Per
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Hurtigere end forventet

Bestilte varen om aftenen, efter 21. Fik mail inden midnat om at varen var afleveret til post danmark.
Havde varen i hånden inden der var gået 24 timer fra bestilling.
Ovenikøbet til bedste pris.

Hurtig

Der går ikke lang tid fra bestilling til jeg modtager bestillingen over 69 grader nord 51 grader vest. Højst en uge.

Stor og god

Proshop er klart en topscore, når det gælder salg af hardware osv til den prisbevidste forbruger.

Nemt og Hurtigt

Nemt at bestille varer og de kommer til tiden.
Ros skal I have for et godt system, som fortæller når ens varer er på vej.

Proshop

Korrekt levering, der tog tid

Alle bestilte varer blev leveret, og kvaliteten er i orden.
Det tog bare meget lang tid med at få afsendt varerne. Jeg var klar over, at der var en risiko, da flere dele blev markeret som ikke værende på lager, men med levering indenfor 4 dage. Det blev så lige til næsten 14 dage inden delene ankom. Jeg kan selvfølgelig følge ordren på Proshops hjemmeside, men jeg havde forventet lidt mere info, når de ikke kan holde de på hjemmesiden opgivne leveringstider med så kraftig en overskridelse.

Fin og hurtig service

Især deres chat virker rigtig fint.
Fik god rådgivning inden køb...

Sådan

God pris hurtig levering

Godt og effektivt

Det var let at finde og bestille varer og hele transaktionen gik betydeligt hurtigere end de havde oplyst til at starte med. Udmærket butik - kan anbefales.

Meget tilfreds

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Jeg giver dog "kun" 4 stjerner fordi jeg ikke kender noget til deres support.
Jeg vil helt klart handle der igen

Meget tilfreds

Godt sted at handle. Fin hjemmeside og hurtig levering.

• Stina
  • Hammel, DK
  • 69 point
  • 9 Anmeldelser

Meget tilfreds

Jeg købte et par øretelefoner fra ProShop og der var intet at sætte fingre på. Alt var præcis som det skulle være. Leveringstiden var også super kort!
Det er anden gang jeg handler der, og første gang var lige så godt.

Jeg anbefaler det :)

Maks stjerner fra mig.

Hurtige, effektive

Ingen f...ck-ups med fejl i lagerstatus, hurtig levering.

Har fra tidligere kun gode erfaringer med support-

Proshop

Fin levering, dog dårlig support.

Leveringen var helt perfekt, dog kunne folk på supporten godt tage sig lidt sammen. Jeg troede der var en fejl på mit motherboard, jeg lige havde modtaget og den eneste idé til hvad jeg skulle gøre, var at indsende den tilbage til dem, til et servicecheck for 500 kroner.... Jeg snakker derefter med nogle kammerater om det kan passe og de sagde blot man skulle formatere sin computer - det gjorde jeg så, BUM og den kørte fint. Jeg forstår simpelthen ikke, at de skal være sådan nogle - undskyld sproget - money whores.

Alt i skønneste orden

Jeg er fuldt tilfreds med købsoplevelsen på proshop.dk.
De havde heldigvis nogle RAM på lager som størstedelen af pc-hardware butikker ikke havde, og endda til en forholdsvis bilig penge.
Fragtprisen er også upåklagelig.

Alt i alt 5 stjerner herfra.

Hurtig og professionel

Jeg stod lige og manglede en flash, og som en semiprofessionel forbruger og tidspunktet for bestilling (ca kl. 17.15), havde jeg en forventning af, at den ville blive afsendt dagen efter. Men jeg fik den glædelige overraskelse, at produktet allerede var blevet afsendt samme dag, den var bestilt og var mig i hænde dagen efter. Det er bare en super flot kundeservice. Det betyder i hvert fald herfra, at jeg som tidligere og nuværende kunde fortsætter med at købe her, og varmt kan anbefale andre også at gøre det. Godt gået, Proshop.

Sune Busch Rasmussen

29. januar 2011

Jeg har købt 2 x 16GB HCSD kort. Da de var de biligste på Kelkoo's hjemmeside, valgte jeg dem, men da jeg kom ind på...

Jacob Møller

24. februar 2010

Jeg bestilte et webcam, som der var masser af på lager. Leveringstid 1-2 dage. Helt simpel ordre. Efter 2 dage stod ordren stadig i...

Jan Torp

11. januar 2010

Stol aldrig på hvad Proshops konsulenter siger i telefonen til dig :-(Bestilte en 42" Philips LCD fjernsyn den 17. december 2009 hos...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Pricerunner.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.pricerunner.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Pricerunner.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk