We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Proteinkongen.dk anmeldelser

Proteinkongen.dk Logo
Kunderne om Proteinkongen.dk : »Fantastisk besparelse via DubLi« »Ærligt, og reelt sted at handle.« »SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GODT« 6
Godt
8.2 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Proteinkongen.dk

Fantastisk besparelse via DubLi

Jeg har flere gange handlet på Proteinkongen og fået en meget hurtig og professionel behandling. Tilmelder du dig via www.dubli.com/2602566 og går via det Danske Shoppingmall til proteinkongen siden, får du op til 17% cash back på dine i forvejen billige produkter. Noget jeg helt klart kan anbefale. Og vil med glæde fortsætte med at bruge mange gange fremover.
Venlig hilsen Lykke

Super

Nem og overskuelig hjemmeside. Nem bestilling og hurtig levering!

Proteinkongen.dk

Ærligt, og reelt sted at handle.

Jeg vil gerne placere flere ordrer hos Proteinkongen, jeg kunne ønske mig et bredere sortiment og gerne billigere.

Besvarelse fra Proteinkongen.dk

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse og fine karakter! At gøre sortimentet bredere er noget vi løbende arbejder på, så med tiden vil du opleve en gradvis forbedring på dette punkt.

Priserne holder vi altid så lave som muligt, uden at gå på kompromis med produkternes kvalitet.

God påske :)

vh,
Hendrik Rubeksen

Lynhurtig levering

Der var meget hurtig levering på varerne! Meget positivt.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GODT

Hejsa jeg vil anbefale proteinkongen til alle da de har rigtig gode vare til gode priser

bestiller alt mit kosttilskud derfra

kan kun sige thumbs up for proteinkongen.dk

Proteinkongen.dk

Hurtig afvikling og gode priser

Købte ASN whey pulver fra proteinkongen.dk og fik leveret varen kun nogle enkelte dage efter.
Proteinkongen.dk kan klart anbefales til dem, der har lyst til at købe billigt protein pulver.

Super handel

Hurtigt, nem handel. Super produkt. Kan mere end varmt anbefales :-)))

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk