[REPLY]
Skulle bestille en pude til min mormor i Julegave, og efter rigtig en rigtig god samtale med Lars Jørgen fandt vi frem til en rigtig god pude. Min kusine skulle så bestille puden og ville gøre det dagen efter.
De kørte med et tilbud der hed fragtfrit hvis man købte for over 300,- pga. det er jul. Hun ville så bestille den dagen efter, men der var det for sent. Nu skulle man købe for over 500,-
Jeg ringer og skriver en mail til Lars Jørgen, som der hurtigt besvarer og beklager at han ikke havde oplyst det, men det var computeren der automatisk gjorde dette. Så han havde fuldstændig glemt det. Så selvfølgelig skulle vi have den fragtfrit :-) I princippet kunne han være ligeglad, men det var han bestemt ikke.
Kanon god service og hurtig respons.
Klart et firma der kan anbefales. Har kun rosende ord til overs for Pudeland.dk. Nu ser vi frem til en god jul og en glad mormor.
1000 tak til Pudeland.dk og Lars Jørgen :-)
Glædelig Jul alle sammen
Jeg bestilte 2 sæt sengetøj, der skulle bruges til gave 3 dage senere. Desværre var de i restordre og ankom først dagen før jeg skulle bruge dem. For at være sikker på at jeg fik mine varer rettidigt, valgte pudeland (Lars Jørgen), da jeg bor få km fra firmaet, at levere varerne til mig personligt samme dag som de fik dem på lager. Bedste service jeg længe har oplevet. Kan kun anbefale Pudeland.dk