We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pulserunner anmeldelser

Pulserunner Logo
Kunderne om Pulserunner : »Meget tilfreds« »Aske Clemen« »Nem ændring og super hurtig levering« 13
Godt
8.6 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

Meget tilfreds

Hurtig og problemfri levering.

Udvalgt anmeldelse om Pulserunner

Pulserunner

Lavest pris og levering i orden.

Jeg fik bekræftelse på bestillingen. Pulserunners system er ikke så avanceret, at det fortæller når varen er afsendt. Men skoene kom 4 arbejdsdage efter bestillingen - så det var forudsigeligt og som lovet: Max 5 dage.

Prisen var den laveste jeg kunne finde, så Pulserunner sparer nok på systemerne for at kunne give de bedste priser :)

Enkel og simpelt

Kære Pulserunner,
Tak for en nemt køb - kan kun stærkt anbefales herfra.

R.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god fornemmelse jeg gik af pulserunner, selvom de ikke havde de sko jeg havde bestilt på lager alligevel, men De var søde til at skrive dagen efter og hurtigt komme med et relevant bud på hvornår de ville få skoen hjem igen. Intet problem og rigtig hjælpsomme...

• Aske
  • Århus, DK
  • 1 Anmeldelse

Aske Clemen

Jeg bestilte et par sko som jeg havde kigget hele nettet efter, de var billigst hos Pulserunner.dk - Klart billigst.
Jeg havde forventet at skoene kom en uge efter, men dagen efter jeg havde bestilt stod posten med pakken til mig, det kalder jeg effektivitet.
Det hele virker super proffesionelt, jeg kan derfor kun give fuld skrue på bedømmelsen, jeg har INTET at klage over.

Pulserunner

Nem ændring og super hurtig levering

Jeg havde ved en fejl bestilt en forkert str. løbesko, hvorefter jeg skrev en mail til Morten. Han svarede tidligt dagen efter og rettede fejlen, så jeg dagen efter fik de rigtige sko. Bestemt en forhandler jeg kan anbefale.
Mvh Helle Heide

Aske fandt anmeldelsen nyttig

kompetente medarbejdere!

Har haft problmer med skinnebensbetændelse, da jeg løber meget! Efter god råd og vejledning har jeg nu fået en sko der passer perfekt! Har ikke længere problemer med benene. Tak for god service !

Pulserunner

SUPER billigt, er hurtig levering! =)

Gode tilbud hele vejen igennem, købte et par løbesko til kæresten og til mig selv. Kunne ikke finde andre steder der var billigere, og samtidig fik jeg leveret vores sko indenfor 2 dage!

Tak for handlen! =)

• Mette
  • Haderslev, DK
  • 3 Anmeldelser

god service

det billigste sted jeg kunne finde og servicen var i modsætning til prisen meget høj

Upåklageligt

Jeg har købt og fået leveret et par løbesko. Alt er foregået problemfrit!

God Service

Jeg var i tvivl om, hvad jeg gik efter af løbesko, så fik god hjælp over telefonen til de rigtige sko for mig og levering dagen efter:)

Nemt og billigt!

Kunne ikke finde mine løbesko billigere andre steder. I er det sted der har de klart billigste løbesko!

Samtidig er det er nemt og hurtigt at navigere på jeres hjemmeside.

Tak for handlen og på gensyn!

Billig og hurtig

Plus: billigste priser på løbesko, hurtig levering, detaljeret kundekonto
Minus: begrænset udvalg, ingen track-trace på pakken, ingen papir-faktura

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk