[REPLY]
Jeg har lige købt mig et Garmin Forerunner 610HR løbeur hos pulsure.dk.
Dagen efter fik jeg en mail, hvor der bliver beklaget at producenten ikke kunne følge med i efterspørgslen og derfor ikke kunne levere til den først oplyste dato.
Det synes jeg er rigtig god service, at man får en uddybende forklaring på problem stillingen.
Pulsure.dk var forstående hvis jeg ville annullere ordren. Som et plaster på såret, fik jeg en gratis velcro urrem med, hvis jeg ville vente.
Det takkede jeg selvfølgelig jatak til og er rigtig glad for informations niveau'et fra bestilling til levering.
Det korte af det lange er, at jeg varmt kan anbefale pulsure.dk. :)
Louise Schmidt fandt anmeldelsen nyttig
Fik en god snak med firmaet og bestilte uret på nettet bagefter, hvor det blev leveret dagen efter. Opfylder mine behov
Bestilte varen mandag morgen og fik den leveret dagen efter på arbejde.
Alt forløb uden problemer. Pakken kom efter få dage
Altid gode priser, hurtig levering og alt er som aftalt
Jeg kontaktede pulsure.dk i forbindelse med handlen og fik en super betjening :-)
Det var virkelig nemt at får bestilt en pulsmåler og den kam som lovet.
Hurtig levering, support og service. Kan simpelthen ikke gøres bedre.
Kanon og hurtig service. Jeg handler her igen!!!!
Søgte på google efter varen jeg ønskede. Fandt pulsure.dk, som den billigste, og én af de eneste der havde varen. Hurtig levering.
Kan anbefales.
Alt i forbindelse med mit køb hos Pulsure.dk var i orden.
God personlig rådgivning, hurtig respons og levering samt skarpe priser.
Bestilt Garmin910XT, fået information undervejs og leveret efter mine ønsker. Blev hjulpet, da leveringen blev udsat, med lån af pulsur da jeg havde solgt mit tidligerer pulsur. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Pulsure.dk og anbefaler dem gerne til andre.
Jeg bestilte et 910 pulsur og fik en god service og havde en god kontakt med pulsure.dk hele vejen..
Bestilte Garmin Forerunner 910XT-HR tilbage i starten af december 2011 hos Pulsure.dk, men først leveret 27. januar 2012. Uret oprindeligt lovet før jul 2011, så noget utilfredfsstillende at få sin 'julegave' levet i slut januar. Ved der har været pres på for at få Garmin til at levere, så 4 stejner til Pulsure for udemærket orientering som følge af den sene levering!
Har ingen problemer med Pulsure.dk, kan kun anbefale
Har tidligere handlet på Pulsure.dk, og har altid været tilfreds.
Prisen holder, og leveringstiden fin.
Derudover dejligt at der også kan sendes til min arbejdsplads, hvor jeg (jo) er i dagtimerne, hvor pakkerne typisk bringes rundt.
Købte et FlowLink og en Polar WearLink Elastik til mit Polar pulsur.
Billigste jeg kunne finde på nettet, levering 2 dage fra bestilling, fik Track and Trace nummer med fakturaen, så man kunne følge pakken fra afsendelse til modtagelse.
Super godt sted at handle.
Jeg har ventet længe fordi Garmin ikke kunne levere - men de kunne godt have været hurtigere til at informere os om det.
Har dog fået uret og det virker super - og god pris.
Løbende opdatering omkring status på købet samt levering.
Inden handel havde jeg et par spørgsmål via mail. Der kom meget hurtigt svar, og ordren kunne afgives.
Var leveret dagen efter på min arbejdsplads.
Det blev en "Happy ending , selv om der var leverings vanskeligheder ved mit køb af Garmin 910 xt, som Pulsure.dk var uden skyld i. Jeg fik løbende informationer om forventet levering og oveni et cykelkit til pulsuret.
fornuftig priser og hurtig levering
Leverance forsinket pga. af leverandør (Garmin). Pulsure.dk tilbudt et ekstra, gratis tilbehør som "tak for din tålmodighed" og jeg blev løbende informeret per mail om den forventet leveringsdato.
Utrolig god service og professionalism.
Hurtig levering og super service hele vejen igennem.
Super godt - hurtig levering og fin vare! Pulsure.dk formåede endda at rette op på min bestillingsfejl på bedste vis - og langt over forventet service.
Billigt sted på markedet, hurtig levering.
Dag til dag levering, god produktsupport med hurtigt email svar - selv på en søndag
Jeg bestilte et pulsur som de havde på lager og med en leveringtid på 2 dage. Alt blev overholdt og jeg fik mit ur til tiden. Jeg kunne hele tiden følge hvor min vare var henne når jeg tjekkede det på nettet.
Alt forløb som det skulle. Dag til dag levering og varen var som beskrevet. Ingen problemer og jeg ville handle hos dem igen.
Jeg fik gode råd via mail og meget hurtige svar på mine mails. Mit pulsur ankom dagen efter bestillingen. Meget imponerende.