We are hiring!

Besvarelse fra quint.dk

[DATE]

[REPLY]

quint.dk Logo
Kunderne om quint.dk : »I har en rigtig god kunde service!« »super« »top of the line« 902
Perfekt
9.3 af 10

902 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

super

handlede vinterjakke på nettet, og alt forløb smertefrit

Udvalgt anmeldelse om quint.dk

• Lonni
  • Verificeret køber

I har en rigtig god kunde service!

I har en rigtig god kunde service, min kæreste blev rigtig glad for den trøje jeg havde købt hos jer. Men han kunne ikke passe dem, men det var nemt og hurtigt at bytte den til den rigtige størrelse :-)

• Thomas
  • Esbjerg, DK
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse

Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer

Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.

Se vores retningslinier for anmeldelser her.

top of the line

problem fri internet handel

hurtig levering

varen kom inden den burde (Y)

God kundeservice

Quint.dk er en god overskuelig hjemmeside, og medarbejderne gør sit bedste.

• 20 point
  • 4 Anmeldelser

Super hurtig levering

Kan kun varmt anbefale at handle online hos quint, nemt og bekevemt, og super hurtig levering

Det gik fint

Nemt at bestille og varer hurtigt fremme.

• Camilla

Super let og hurtigt

Jeg bestiller aldrig på nettet, men kunne helt klart finde på at bestille her fra igen.
Man får endda en rigtig kvittering med, så man bare kan gå op i butikken, og varen kom to dage efter, selvom jeg bestilte i en weekend.

• RB
  • Verificeret køber

Fik mine varer hurtigt og uden problemer.

Fantastisk

Danmarks bedste tøj butik.

• Lauge
  • København, DK
  • 51 point
  • 6 Anmeldelser

En af mine favoritter!

Har handlet i qUINT og på deres webshop et par gange efter hånden, og er aldrig blevet skuffet. De har altid et godt udvalg af hvad der er populært her hjemme og service og levering er i top! Sendte en vest retur for noget tid siden, og havde pengene igen på min konto 3 dage efter, ingen problemer der!

+ Dope man kan købe med sit gave kort på deres webshop!

Skide godt!

Det er simpelhen så godt! Leveringen er hurtigt, tøjet er i top kvalitet, og så er det sikker handel.

God og venlig service!

Fint samarbejde mellem netbutik og fysisk butik

superflot

meget hurtig levering, top qualitet og gode forsendelsesomkostninger. Super!

i orden

• 8 Anmeldelser

fuldt ud tilfreds

kan fuldt ud anbefales

Super

Alt kom, men desværre var det for stort, så vi blev nød til at sende det tilbage,, men super god service

rigtiggod

det va rgodt kom som isagde

quint.dk

hurtig, nemt og billigt :-))

Det var nemt, fra bestilling til modtagelse af varen gik der kun
2 dage. Det kan varmt anbefales, kender man størrelsen gøres det ikke lettere. Alt dette kan siges med tre ord.
Hurtigt, nemt og billigt :-))

Halv pris - fuld valuta

Fint udvalg med mange gode tilbud i deres webshop. Meget fornuftige bytte- og/eller returbetingelser. Deres størrelsesguide er en præcisrettesnor. Fandt fire virkelig gode tilbud, bestilte dem mandag. Pakken kom onsdag - alt passede i størrelserne - og jeg sparede over 1000 kr.

• Rasmus

God netbutik.

• githa

god hjemmeside, hurtigt overblik

hurtig sending af varer,,, hurtig respons på bestilling.. nme hjemmeside.. dejligt man kan købe med gavekort på hjemmesiden !!!!

Ingen dikkedare med Quint.dk

Jeg har intet negativt at sige. Hurtig levering, det var den rigtige vare jeg modtog og en nem brugerflade på hjemmesiden.

God og omhyggelig information

Kontakt med personale gennem mail var glimrende. Den vare jeg søgte blev tilgængelig igen på hjemmesiden som lovet og til den tid der var lovet.

quint.dk

Service ud over det sædvanlige

Jeg fik bestilt en alt for stor trøje - nå jeg sendte retur og bad om en størrelse mindre - imellemtiden fortryder jeg og finder ud af, at jeg burde ha' taget 2 størrelser mindre - jeg skrev til kundeservice, som lige havde færdiggjort min pakke. Men der var ingen sure miner - de lavede min bestilling om med det samme og jeg havde "den rigtige størrelse" næste dag" SUPER service!

quint.dk

Godt, billigt og sikkert :)

Godt sted at handle, det ville være fint hvis de skaffede dem E-Mærket... Men de er bestemt til at stole på :)

• Nicolai
  • Dragør, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Ingen Problemer :)

Ingen problemer ang. tøjlevering eller noget som helst. Fik mit tøj inden for tre dage.

• Laila

Meget tilfreds

Bestilte inden kl. 12 og varerne var der dagen efter ... præcis som lovet.
Det er super

• Kemal
  • 30 point
  • 6 Anmeldelser

Hurtig og problemfri levering

Varen ankom allerede dagen efter i perfekt stand. Meget glad for tilbudet sparede 50% på min nye G-Star jakke. :-)

• King
  • Herning, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Seje sælgere

Jeg syntes Quint er en ekstrem god butik. Alle steder syntes jeg der er god betjening. Har lige købt en gave til min kæreste, som snakkede virkelig godt om Quint så derfra gik jeg bare videre..

Hurtig Levering, Uoverskuelig side, Kvalitet For Pengene

Købte 3 ting på udsalg, en trøje, et par bukser, en t-shirt. Tingene kom til tiden, dvs. 2 dage efter jeg havde bestilt dem. Du betaler måske lidt ekstra for tingene til normal pris, men jeg vil nu sige at det er klart det værd, det kan vaskes og dagen efter ser det stadig ud som nyt, det er det hele værd, det ihvertfald sikkert.. Tip Top service, nem og brugervenlig side.

Skuffer aldrig!

Besilte et par lækre t-shirts, som jeg fik i løbet af 1-2 dage. Kommunikationen er i top, og deres hjemmeside er lækker og udvalget er iorden!

Sådan!

Hurtig ekspedering og forsendelse.
Det er Quint.dk - Sådan!

Let og problemfrit køb!

Alt gik som det skulle ingen problemer!

Fantastisk

Er bare sååå glad for mit køb. Lækker kvalitet, fantastisk service, jaa, det er bare fantastisk (:

• Andreas
  • Verificeret køber

Super gode priser og hurtig levering

Intet negativt herfra, super hurtig levering, og klart billigst i mit tilfælde.

quint.dk

super godt sted at handle

er meget tilfreds med at handle hos jer / har aldrig oplevet at der har været nogen problemer. kan varm anbefale alle at handle hos jer

Bedre levering

Jeg synes sq i levere den lidt for langsomt
Det måtte godt gå lidt hurtigere

Magnus Nilsson

Besvarelse fra quint.dk

Hej Magnus

Tak for din bedømmelse af din handel hos os.
Vi er dog lidt uforstående for din feedback, og vil derfor lige høre lidt mere om, hvad der er sket?
Jeg kan se, at du har lagt din ordre hos os søndag d. 15/01.
Den er sendt fra vores lager d. 16/01, med levering via Post Danmark d. 17/01.
Dette er levering inden for 2 dage, hvilket vi også skriver på vores hjemmeside (1-3 hverdage).
Uden jeg kan sige det med sikkerhed, kan der dog være gået en dag mere, da du har valgt Erhvervslevering til en privatadresse. Det kan i nogle tilfælde give en dags ekstra levering.

Håber dette gav dig en forklaring på vores leveringstid.

Ha' en god dag.

//Steffen - quint.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk