[REPLY]
Jeg synes det var super godt!
Det var enkelt at bestille min vare på jeres hjemmeside, og blev faktisk lidt overrasket da den kom, jeg pakkede den ud af plastiket og den lå i en af jeres quintess poser. Jeg havde troet da jeg trykkede ja til at have min vare pakket ind, at den bare ville være pakket ind i en plastic pose, så jeg blev rigtig glad for det i så havde pakket den ind i.
Det har måske ikke rigtig noget at gøre med det I egentlig gerne vil høre fra mig, men jeg synes at quintess er en virkelig fed butik med noget virkeligt fedt tøj.
Kærlige hilsner fra Thea:-)
Hej Thea
Tusind tak for alle dine rosende ord :-)
Indpakning ja eller nej - betyder om varen er til gave eller ej - men så det blev jo bare til en gave til dig selv ;-)
Vi vil gerne høre alt hvad vores kunder kan bidrage med af ris og ros, så endnu en gang mange tak for din anmeldelse.
Ha' en fantastisk dag :-)
qUINTESS.dk
Fik mine varer rigtig hurtigt til trods for helligdage mm. :))
Hurtig levering, fin pris og pæne vare. Alt i alt en god handel:-)
Fik min pakke 2 dage efter bestilling, hvilket jo er perfekt. Men til gengæld var der spildt noget ud over min bestilling - men igen, no worries, tog da bare pakken hen til quintess i fields, som undskyldte og straks bestilte en ny jakke hjem, som jeg så kan hente på Torsdag. Det er hvad der kan ske, når man køber en vintage-jakke, så alt i alt havde jeg en super god oplevelse, jeg fik pakken hurtigt, der lå endda en lille slikkepind med, haha, og en kvinde fik hurtigt og effektivt bestilt en ny en hjem. Så thumbs up for quintess internetshop ;-)
Fik det jeg ville have,til prisen og tiden.
Jeg fik min pakke til tiden, det var de rigtige varer, nemt net-side og som noget ekstra godt stod der at man kunne bytte varen/varerene i en Quintess butik. Det giver virkelig bonus!! :)
Det hele gik rigtig fint, og jeg er meget tilfreds med mine nye Vans! De er så fede, tak.
Med venlig hilsen
Line Bergmann Nielsen
Det var let at bestille varen og der var en meget kort leveringstid, hvilket var super skønt. Jeg er meget tilfreds.
Jeg bestilte et par sko en hverdag før klokken 12 og jeg modtog allerede skoene dagen efter - det kalder jeg service! :)
Jeg fik pakken rigtig hurtigt og i perfekt stand :)
Min varer kom til tiden, der var ingen problemer.
Kan ikke sige noget skidt.
Første gang jeg har bestilt tøj på denne side. Bukserne sad desværre ikke som de skulle, så de skulle sendes retur. Blev lidt irritabel over der ikke var en retur seddel, man kunne sætte på pakken. Så man var nødsaget til selv at skrive adressen på pakken, og derved også skulle betale for returporto.
Måske småting, men synes det plejer at være hurtigt og dejligt nemt.
Hej Celine
Tak for din bedømmelse :-)
Vi lover gratis fragt ved køb over 600 kr. Derudover er det vores politik at alle retur omkostninger er for kundens egen regning, medmindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Det fremgår også på vores returseddel som du modtog sammen med din ordre.
qUINTESS.dk
Hurtig levering, perfekt pakket, den rigtige varer.
Udmiddelbart var jeg lidt bekymret da jeg aldrig har handlet på siden før. Da jeg fik en mail med det samme, blev jeg helt tryg igen. Jeg modtog pakken to dage efter, hvilket passede mig helt perfekt. Indpakningen var helt i orden :-)
jeg skulle købe en konfirmationsgave - og det store ønske var et bestemt par sko, som jeg fandt hos Quintess. Pakken kom hurtigt og alt var helt perfekt.
Jeg synes at betjeningen var god, men grunden til, at jeg skulle bestille en ny ordre fra Quintess, var, at min halskæde fra mærket Just Female, som jeg i øvrigt elsker, gik i stykker efter ikke engang én måned. Jeg skulle bare have den på, og så knækkede snoren pludselig. Dårlig kvalitet - men bestilte alligevel en ny, da den er super flot!
Hej Sofie
Vi beklager at din kæde er gået i stykker.
Havde du kontaktet os og sendt den retur - havde vi behandlet den som en reklamations sag - og vi havde sandsynligvis ombyttet kæden for dig uden beregning, i stedet for at du selv skulle bestille en ny.
Muligheden gælder stadig og du er velkommen til at sende kæden retur til os, med kvittering og returseddel - så kigger vi på det for dig :-)
qUINTESS.dk
God service, gode tilbud, Hurtig levering og mulighed for returnering i butik! Fantastisk!
Alt gik som det skulle, ingen problemer overhovedet.
Jeg havde regnet med at få en sms når pakken var kommet til posthuset.
Det er en let og overskuelig hjemmeside. Bestilling og levering var nem og hurtig.
Skulle bruge en fødseldagsgave der var udsolgt i butikken. Bestilte og fik leveret dagen efter, i rigtig god tid inden fødselsdagen. God service!
Jeg fik det jeg havde bestilt hurtigt og alt var som det skulle.
Der var god service, jeg fik en mail, så snart pakken var sendt,
og kunne følge hvor langt pakken var nået, så jeg kunne være hjemme til modtagelse. Og så var der oveni købet en lille gave,
så min søn blev også glad, så det ikke kun var mig der fik noget.
Rigtig god og hurtig service/levering, inkl. sød overraskelse i pakken.
Vi har været rigtigt glad for at handle på dette site.
Jeg bestilte nogle vans inde fra hjemmesiden en aften, og halvanden dag efter havde jeg dem i hånden. :-) jeg fik ovenikøbet en slikpind med i pakken, og jeg oplevede slet ingen negative ting! Kun ros herfra :-)
Ordre leveret indenfor lovet leveringstid. De bestilte varer lever 100% op til det lovede.
Gode tilbud og vil man gerne bytte varerne så kan dette lade sig gøre uden problemer i deres butikker landet rundt. Jeg byttede endda et par damesko i Quint i Hjørring og fik rigtig god service.
Det var virkelig fint. Andet er der ikke at sige :-)
Hej.
Jeg synes, at quintess er en god butik, men i kunne dog godt lave nogle flere tilbud. Eller betale for forsendelse ved en billigere pris.
Fik bestilt skoene tirsdag og onsdag var de leveret. Jeg er meget tilfreds
* Nem hjemmeside at finde rundt på
* Meget gode lave priser
* Hurtig ekspedition
Kan KUN anbefale at handle online hos Quintess
Hurtig levering, vare 100% i orden.
Varen kom til tiden og lever fuldstændig op til mine forventninger. Fantastisk at varen kan byttes i butikken hvis det skulle være nødvendigt.
quintess.dk er en shop for hele familien, kvaliteten er i top,hurtig levering det er ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg er virkelig tilfreds med servicen på quintess.dk
Det er en meget trofast hjemmeside og jeg fik min bestilte vare dagen efter!
Jeg er mere end tilfreds!
Efter jeg havde bestilt mine vare ankom de allerede et pa refter bestillingen, hvilket vakte jubel hos børnene som jo gerne ville have deres nye sko/tøj så hurtigt som muligt.
Her kan alle handle nemt og hurtigt.