[REPLY]
Modtager uønskede emails fra rabatten.dk. De skulle have fået min email-adresse fra fx facebook, hvor jeg ikke har en profil, osv.
Deres "services" fås vist kun på dåse med dårligt kød i.
Deres søster-domæner CM Networks er ikke et hak bedre.
De har sandsynligvis snuppet min email-adresse fra groupcare.dk.
Jeg modtager også mail fra dem uden at jeg selv har tilmeldt mig.
de heldigvis direkte i spamfilter. Jeg vil ikke framelde mig for så er de sikker på min mail adr.
Bansen fandt anmeldelsen nyttig
jeg har via facebook kommet til at give mine kontakltoplysninger videre til rabatten.dk.
det er fro så vidt også ok, men når jeg så beder dem om at lade være med at sende mig en masse spam, så reagerer de slet ikke, strømmen af spam fortsætter.
hvad der er ennu mere kritisabelt er at de sætter en afsender på som ikke er rabatten.dk, hvilket måske skyldes at de vil undgå div. spam filtre.
jeg kan kun sige at man skal være meget påpasselig med hvad man siger ja til, for man ved aldrig om man kan komme ud af det igen, og det er rabatten.dk er klasse eksempel på
Bansen fandt anmeldelsen nyttig
Har også i en længere periode modtaget spam fra dem, det er ikke andet end fuskere der står bag dette
Bansen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har i dag ringt til dem, der ejer domænet for dem til at slette mig fra deres liste nu må vi se om det virker
ring evt til dem hver gang i får en mail
for at bede om at blive slettet
CM Network A/S
Algade 44,2
9000 Aalborg
Danmark
Telefonnummer: +4598116450
Min søn er blevet tilmeldt uden han vidste det - vi formoder at rabatten.dk har opsnappet hans mailadresse via Facebook.