[REPLY]
Plain and simple.
Når man skriver "Hej, her er situationen" og kun får standard-svar/standard-betingelser tilbage, så føler man, at man taler til en mur. Især når muren har været uduelig undervejs i sagen (her drejede det sig om en domæneflytning) og man allerede en gang har punget ud for at få problemet til at forsvinde, selvom det absolut ikke var rimeligt.
Jeg er sikker på, at der er rare og dejlige mennesker hos Rackpeople (de gange jeg nåede gennem den lange telefonkø følte jeg mig taget alvorligt og deres bogholderi var flinkt). Men ideen om, at det vigtige er at presse penge ud af kunder på tvivlsomme "Men sådan er vores politik, selvom vi begge ved, at jeg kunne se det fra din side og gøre dig glad" er bare ikke langsigtet. Tværtimod.
I den moderne verden skal der så lidt til for at give en god oplevelse som kan forplante sig - og at forsøge at suge de sidste småpenge ud af folk (først var det 79 kr for en genåbning pga unødig sløvhed fra Rackpeoples side og siden var det ca. 250 kr for den ekstra måned som den åbning kostede fordi den ikke automatisk var blevet opsagt) er bare kortsigtet forretningsstrategi.
Var det de 320 kr værd at efterlade en kunde, som føler sig elendigt behandlet? Måske. Det er det ikke i mit firma. Men jeg lever selvfølgelig også af at arbejde med mennesker, fremfor data. ;)
Rackpeople, jeg håber I tager det her som en hjælpende hånd. Hvis ikke, så grin i det mindste på kontoret af tossen, der formaster sig til at skrive, at I gør jer selv en bjørnetjeneste ved at behandle kunder unødigt dårligt.
Med venlig hilsen/Kind regards (som de fint afslutter mails med)
Claus Raasted
Det er et evigt problem hver gang man kontakter RackPeople - uhøflig betjening og dårlig service.
Desuden er det ufattelig så tit at deres servere er nede i forhold til andre hosts... kan på ingen måde anbefales.
Rackpeople er samme firma som også kalder sig Aspect Networks. Læs derfor anmeldelserne om dette inden du bruger dine penge her.