We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Radiserne anmeldelser

Radiserne Logo
Kunderne om Radiserne : »Virkelig dårlig service. Føler mig snydt!« »Hurtig levering« »god service« 14
Godt
7.4 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)
Radiserne

Konkurrencedygtig børnetøjsforretning med personligt touch

Børnetøjsforretning med et mindre udvalg af gode mærker.

De har ofte gode tilbud og sublim service

Udvalgt anmeldelse om Radiserne

Fin side

Radiserne.dk er en rigtig fin side med et fedt design, godt udvalg og rar stemning. Grunden til at jeg giver 4 stjerner og ikke 5, er fordi de hele tiden har kørt med gratis porto men det er de åbenbart gået bort fra. Øv øv... Jeg søgte altid på radiserne.dk efter ting inden jeg kiggede andre steder, netop fordi de havde gratis porto. Det kommer jeg ikke til at gøre mere.

fin service hurtig levering

fin service hurtig levering, mangler dog lidt større udvalg :)

Radiserne

Virkelig dårlig service. Føler mig snydt!

At handle med radiserne.dk er været en rigtig dårlig oplevelse!
Bestilte 3 stykker tøj og får leveret 2 rigtige og 1 stk forkert.
Skriver straks en mail til dem, da de ikke tager telefonen.
Da jeg ikke har hørt noget en uge efter, ringer jeg igen. De vil så sende den rigtige når jeg har sendt den forkerte bluse retur. Jeg sender retur en mandag og da vi når til onsdag ugen efter begynder jeg at blive nervøs. Jeg ringer og ringer, men ingen tager telefonen. Efter yderligere et par dage ringer de så og siger, at den rigtige bluse er på vej. Dagen efter har jeg pakken, men det er igen den forkerte. Har nu ringet i 1 uge i træk uden held. Så jeg er efterhånden ved at erkende, at jeg er blevet snydt for både for det rigtige stykke tøj og mine returpenge.

God oplevelse

Intet at komme efter, fik mine varer 2 dage efter jeg havde bestilt.

Så alt i alt en god oplevelse.

God pris, fragtfrit v. køb over 300 - hurtig levering

Intet at udsætte. Dog fik jeg aldrig besked om, at varen var afsendt.

ok

lidt ærgeligt shoppen gik fra fri fragt til dyr fragt. farverne på siden er vildt mærkelige. ikke så gode tilbud som andre steder, ej heller så gode tilbudspriser mere...

Radiserne

Hurtig levering :-) det der trækker ned er den enormt dyre fragt - 50 kr!!!!! Så er det da vist også betalt

god service

jeg havde bestilt nogle varer,men pakken dukkede aldrig op..
butikken sendte mig en ny pakke,dog var noget af tøjet udsolgt,så jeg fik noget andet tøj.
det tog dog meget lang tid ( over en uge) at komme i kontakt med kundeservice.

Super side

Fint udvalg af tøj og hurtig levering porto frit.

super shop

Radiserne er en super shop, med de skønneste varer, hurtig levering og ikke mindst gratis porto.
Kan varmt anbefales.

Ingen porto!

Altid en super oplevelse at handle hos Radiserne.dk.
Elsker at jeg sparer portoen :o)

Vh Pernille

Fantastisk side!

Radiserne er min fortrukne side, når jeg skal handle lækkert tøj til min dreng!

De har altid nogle gode tilbud - og det at de sender fragtfrit er helt til top-karakter :-)

Radiserne

Ingen svar på mail eller telefon

Jeg er generelt glad for at handle på Radiserne, men jeg har lidt for mange gange oplevet at de ikke svarer på hverken mails eller telefon:( Det kan være lidt frustrende hvis man har et specifikt spørgsmål. Tit ender jeg med at købe min vare et andet sted, når jeg ikke kan få svar:(

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk