We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Raketfart anmeldelser

Raketfart Logo
Kunderne om Raketfart : »Samarbejde med Raketfart er: Nærvær, forståelse, ærlighed, personligt engagement« »Super seriøs virksomhed« »Kvalitet, service og forståelse på højt niveau« 6
Godt
8.2 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super seriøs virksomhed

Raketfart har lavet vores webshop: www.frk-himmelblaa.dk, og jeg har kun rosende ord at sige om dem.
De har arbejdet seriøst med opgaven lige fra starten, er altid venlige og hjælpsomme, når vi ringer i tide og utide, med div. udfordringer...De er gode til at" sætte sig i vores sted", og holder hvad de lover, både visionelt og økonomisk.
Jeg kan varmt anbefale RAKETFART.

Udvalgt anmeldelse om Raketfart

Raketfart

Vores site http://www.playmotown.dk og http://www.playmoshop.dk skulle efter mange år have et tiltrængt face-lift. Vi søgte efter en designpartner med godt kendskab til DanDomains shopsystem. Efter en snak med forskellige webbureauer endte vi med at vælge Raketfart til opgaven. Det valg, kan vi kun sige, at vi har været yderst tilfredse med. Opgaven blev forstået med det samme og løst bedre end ventet. Der var en helt klar ærlighed omkring deres kompetancer og levering. Det som blev lovet blev overholdt til fulde. Og kundeservice er både personlig og i top. - Og en vigtig ting er, at der er hjælp i den efterfølgende fase med småjusteringer, som sker promte. Et par småfejl blev rettet straks de blev kommenteret.

Vi kan kun give Raketfart vores bedste anbefalinger og der er etableret et samarbejde, som vi sætter stor pris på.

Stig
www.playmotown.dk

Raketfart

Kvalitet, service og forståelse på højt niveau

VI har benyttet Raketfart i flere sammenhænge, bl.a. til udvikling af en webshop, samt andre online løsninger/applikationer, og vi er meget tilfredse med den høje kvalitet og service som de yder - og altid lynhurtig respons.

Når vi fremover skal have lavet andre ting, vil vi helt sikkert benytte Raketfart igen!

Jonas // www.T3Lshop.com

Fantastisk sparringspartner

Raketfart er god til at give relevant feedback. De har en rigtig god forståelse for den bagvedliggende programmering og derfor står man ikke med et design som kan være besværligt (læs dyrt) at få implementeret.

Mine bedste anbefalinger
Tinus Lassen

Professionel og serviceminded

Sport 24 har benyttet Raketfart til designopgaver på 11 unikke webshops. Blandt andet til Sydbank, Vestas og Jyske Bank. Vi har et fantastisk samarbejde med Raketfart som har ydet en enestående sercvice og ikke mindst udvist stor forståelse for vores forretning.
Raketfart har også stået bag vores hjemmeside.

Dygtige og fleksible

Qurias har gennem de seneste år benyttet Raketfart til designopgaver på flere store kunder, herunder VELFAC, Baltic Control m. fl.
Raketfart har i øvrigt stået bag vores eget logo+hjemmeside :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk