[REPLY]
Er virkelig en nedtur for Ib af episke propotioner, for år tilbage var det et godt sted, hvor man tog kæresten med, når man skulle imponere hende. Idag har ejeren Ib kørt stedet helt helt ned, selv borgerne i Ramløse har afsky for ham som person. Der bliver fortalt historier om, hvordan han tilbereder sin mad med en smøg i munden og alle sine armbånd på håndledene.
Manden er blevet ligeglad, han kører på det renome som blev opbygget for år tilbage.
Vi bestilte bla. mørbrad, den var ikke afpudset, var sej og smagsløs.
Hummersuppen var Royal Greenland.
Nabo-bordet som var 1 meter væk, sad og røg imens vi spiste vores hovedret.
En helt igennem dårlig oplevelse, kommer der aldrig mere.
Sæt aldrig jeres ben der, tag ikke engang chancen, I bliver total skuffet.
Vi var to voksne og to børn på Ramløse Steak House. Vi ventede 30 min på drikkevare, som ikke var det som vi havde bestilt... forretten, rejekoktail, tog ca. 70 min... hovedretten, halvfrosne fartofler med optøet bløde løj som de havde glemt at varme... kødet var rådt... de undskyldte meget, men som plaster på såret kunne vi få gratis kaffe. Da vi skulle betale, foreslog jeg at vi betalte for tre, mon så tog jevlen ved værten, og et møgfald uden mage... P.s. og så var der rygning tilladt i hele restauranten ... DET STED MÅ LUKKES OMGÅENDE !!!
Se venligst nedenstående link til sol dk
og det er rigtigt Værten er direkte ubehøvlet og maden ikke ret god
Vi bestilte 2 forskellige 3 retters menuer. Den ene bestod af en oksehalesuppe og en tyndstegsfilet med dagens garniture og derefter is, den anden menu var en rejscocktail, en oksemørbrad med dagens garniture og en surprise dessert. Oksehalesuppen var blevet forvandlet til en gullaschsuppe - rejecocktailen var god. Oksemørbraden var god - mens tundstegsfiletbøffen var sej og fyldt med sener. Derudover var den rå ved serveringen så den måtte tilbage til køkkenet sammen med de kolde kogte dybfrosne grøntsager og den underlige kartoffelmos der var dagens garniture. Da vi gjorde den unge fyr - der på ingne måde kan være uddannet tjener opmærksom på at tilbehøret var koldt fik vi det svar at det lige var taget ud af en 250 grader varm ovn - og vi måtte bede om at få varmet maden. Serveringsfyren spildte derefter en klat kartoffelmos på det hullede gulvtæppe, derhvor andre gæster også gik forbi Dette blev ikke fjernet på trods af at vi 2 gange havde gjort opmærksom på det.Vi forlod stedet inden desserterne, da vi havde mistet appetitten fundstændigt og da vi ville betale henvendte vi os til ejeren Ib Hansen og spurgte hvad der dog var galt med stedet nu, da vi tidligere har været glade for at spise der. Vi fik det svar at vi bare kunne finde et andet sted at æde, for han gad ikke lave noget om. Forøvrigt var stedet møgbeskidt, ejeren Ib sjoskede rundt i ældgamle "clogs" træsko der engang havde været sorte med nu var overhældt med hvid malling.. Stedet og maden kan under ingen omstændigheder anbefales til andre. Tænk dig bare at få serveret oksemørbrad med bearnaise, og kartoffelmos..... Og når vi så prøver at komme i konstuktiv dialog med ejeren omkring maden og vores oplevelse, så får besked om at vi bare kan finde et andet sted at æde.Vi kommer ihvertfald aldrig tilbage - og vil fortælle alle omkring os at de skal holde sig væk derfra. Derudover har vi svært ved at tro på at stedets køkkenhygiejne kan være i orden da alt andet på stedet er møgbeskidt.