[REPLY]
Første gang jeg brugte RandyRun, men det var nemt, og selvom der gik tæt på de 24 timer så var det til at overleve da jeg først fik det bestilt lidt i syv om aftenen.
Det sværeste var at skulle vente på at pengene skulle kommer så jeg endelig kunne komme på AH og få købt hva jeg ville.
Kan klart anbefales
Købte først et 60 dages WoW timecard. Det kom i min email efter cirka en time(som de lover), og virkede fint.
Jeg regnede lidt på det, og at købe et timecard fra RandyRun er billigere, per måned, end hvis man tog billigste abonnement(6 måneder) fra blizzard selv.
Her for 10 min siden købte jeg en Cataclysm cd-key via paypal og for 5 min siden skrev jeg den ind på min battle.net konto...!
Her var det også billigere end *alle* andre steder.
Hej Rune
Tak for din feedback til vores priser og leveringstider.
Vi er faktisk billigere end Blizzard selv. Priserne er presset helt i bund og det kommer dig til gode.
Håber du stadig har en god fornøjelse i Cataclysm :-)
Kundeansvarlig
Ikke lige det bedste sted jeg har handlet hos.
Du får dit produkt inden en 1 time.
Vis ikke kan du kontakte os per. E-mail, tlf eller live support...
Okay, det lyder jo fint så jeg bestiller mit produkt fra dem, venter 1 time intet er ankommet tænker ahh det lige og flue kneppe det lidt for meget så venter en 10-20 min ekstra og kigger igen stadig intet, okay fair nok.
Tager så deres råd i brug.
Online chat support: Offline.
Tlf Support: Hej du har fået fat på RandyRun tlf svare
E-mail: ja den virker men der får man jo ikke svar med det samme.
Alt dette er nu 5 Timer siden, og må sige det er jeg ikke tilfreds med eftersom de op til flere steder praler med deres 1 times levering, skidt meget skidt.
- Ingen aktiv support når man skal bruge det.
- Dårlig leveringstid
+ Pris er dog okay
Enten er jeg bare uheldig ellers også er det noget hø, ligemeget hvad skal de bedømmes efter en køb så ja 1 stjerne.
vaccuate fandt anmeldelsen nyttig
Hej Mike
Tak for anmeldelsen. Jeg har sendt dig en e-mail omkring det.
Håber meget at høre fra dig :-)
Kundeansvarlig
God service og hurtig levering , fik mine gold efter 15min! :D.
Christina Toot Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købte i dag klokken 14:30 12k guld og nu klokken 21:52 har jeg endnu ikke fået dem. I reklamerer med at man får tingene efter 1 time og det er en omgang lort for at være ærlig. Hvis randyrun ikke strammer sig op vil det nok være sidste gang jeg køber hos dem
Det her var godt nok allersidste gang jeg bestilte fra Randyrun! Hold da op. Jeg har bestilt derfra 1gang før og det gik fint og jeg fik det inden 1. time. Denne gang skulle jeg så bare vente fra Torsdag til Mandag og de siger fra 1-12 timer. Jeg skulle have 8000g og jeg blev ved med at ringe og skrive til dem og de blev bare ved med at sige at der var problemer med guld på serveren.. Kender nogen andre steder heldigvis.. men ihvertfald aller sidste gang!! Dårligt - (kan ikke anbefales på stormreaver) btw.. cya
Jeg syntes servicen hos RandyRun.dk var god, trods tilbagevendende udfordringer med password reset.
WOW guld og game card
Alt leveret inden for 1 time som lovet :c)
Hej Lars
Go' fornøjelse i WoW :-)
Kundeansvarlig
Jeg bestilte et 60 days gamecard til world of warcraft. og fik det leveret inden for 10 minutter efter bestilling! Hurtigt! og billigt!
Kan varmt anbefales! :-)
Mvh Johannes
Hej Johannes
Jeg er glad for, at vi kunne finde en god løsning i forhold til problemet med leveringen af game card, da vi havde udsolgt.
Mange tak for de fine ord. Go' fornøjelse ingame ;-)
Kundeansvarlig
Som der står i overskriften. Jeg bestilte en CD-Key en lørdag aften, og 9min senere havde jeg en fungerende key i indbakken.
Leveringen af mit produkt kom efter ca. 5 min til min e-mail, vel at mærke om aftenen.
Det er service, som ikke kunne forventes bedre, især hvis man hader ventetid
Har oplevet super kundeservice - havde et problem med leveringen -
Support ringede og vi fik løst problemet
SUPER
Nicci Schikor fandt anmeldelsen nyttig
Priserne er gode og Kundeservice er i top
Bestilte en SWTOR game card, fik det leveret pr. mail 15 mins senere, på en lørdag. Nåede kun lige at forstyre deres venlige online chat før koden var der.
Go Randy!
Hurtigere levering kan vidst ikke ønskes! Keys fungerede uden problemer.
Jeg har efterhånden brugt Randyrun rigtigt mange gange, og det fungerer lige godt hver gang med super behandling!
Jeg har købt en del gamecards, gold, cd-keys og meget andet og det går 'stortset' som planlagt hver gang. :-)
De er virkelig service minded og betjeningen er i top både på deres live support og over telefon.
Jeg kan meget varmt anbefale jer allesammen til at handle med dem.
Mvh Niclas. :-)
Har lige købt et 60 dages gamecard til Swtor, og fik den leveret som mail 5 minutter senere, det kan ikke blive bedre end det
Hej Dariusz
Godt at høre. Så er vi også tilfreds, hvis det ikke bliver bedre ;-)
Håber du har en super fornøjelse i SWTOR.
Kundeansvarlig
Randyrun. jeg bestilte en gladiator bundle til min rogue og 10 min efter bestillingen var de begyndt og 2 og en halv dag efter var de færdig. perfekt og lyn hurtigt. kan varmt anbefales. har man det mindste problem så ring til den danske randyrun support og der får i fat på en der hedder Bjørn han hjælper dig med alt og er rigtig go til at fortælle dig lige præcis hvad du skal gøre hvis du er i tvivl om noget... Stor tak for hjælpen Herfra :D
Hurtig levering + download af spillet !
det bedste sted jeg har købt cdkeys so far
Hej Mikkel
Tak for din feedback.
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med leveringen og download.
Rigtig god fornøjelse med det ;-)
Kundeansvarlig
Jeg købte et 60 dages gamecard til WoW. Jeg fik det da ikke til lovet tid, men det er dog forståeligt eftersom jeg bestilte det kl 19:17. Men næste dag var den parat, kl 09:08. Var virkelig tilfreds med mit køb, lækker billig pris. Og man kan godt forvente at Randyrun vil blive mit favoritsted for CD-keys og Gamecards.
Nikolaj.
Hej Nikolaj
Tak for den positive anmeldelse trods ventetiden på leveringen af dit game card til WoW.
Normalt bliver de leveret indenfor én time, men der kan opstå forsinkelser, da vi er nødsaget til at godkende bestillingerne manuelt på grund af den stigende online svindel på nettet.
Håber du har en super fornøjelse i WoW og tak for de fine ord :-)
Kundeansvarlig
Har aldrig haft problemer med nogle af mine bestillinger og er meget tilfreds med både service Niveau og Ordre ekspedition. Vil helt klart fortsætte med at handle her frem over og vil bestemt råde andre til at gøre det samme.
Hej Dennis
Godt at høre du er tilfreds.
Jeg sætter stor pris på, at du vil råde andre til at handle hos os :-)
Kundeansvarlig
Har handlet hos Randyrun et par gange i tidernes løb, der er ingen problemer. De leverer som regel så hurtigt som lovet, priser er også fair.
alt klappet og klar på mindre end 1 time.
Købte SWTOR key til super billig pris 333 kr og på SWTOR hjemmeside koster det 450 kr. Problemet var bare at der gik mere end en time om at få mail med nøglen, som ellers var lovet. Så jeg skrev en mail og prøvede også at ringe til dem. (desværre tog ingen telefonen, men det var sent om aftenen) Så jeg gik i seng uden key'en. Næste morgen havde så fået mail med key'en og en mail hvor de undskyldte og sagde at de havde haft problemer. + at jeg blev ringet op af dem, for at hører om jeg stadig havde problemer. Det kalder jeg god service! Kan klart anbefale hjemmesiden.
MVH Morten Rasmussen
Sælger guides der ikke er udgivet endnu uden at oplyse det. Kontaktede support, og blev oplyst at det ikke var deres problem, de var kun "mellem mand". pas på hvad i køber fra dem. Har ellers brugt dem længe før dette stunt, min konto er nu slettet. Dårlig buisness og support.
Bestilte CD-Keys, modtog dem efter 5 minutter.
Hurtigt, pålideligt og professionelt.
Var lidt spændt da det var første gang jeg prøvede at bestille gold, var forbløffet over hvor hurtigt det gik, der står indenfor 12 timer efter betaling er modtaget, havde valgt face2face, der gik 1 time så blev jeg kontaktet af sælger og alting gik glat og var hurtigt overstået.
Super service og ingen problemer, så kun positiv oplevelse herfra.
Gir dem kun 3 stjerner. da jeg har ventet siden i kl. 09.00. og kom ud for problemer som at de sagde de havde afleveret mine g, men det havde de ikke endnu. Men fik det til sidst så.
Jeg lavede lidt research hist og her for at se om RandyRun var 'legit'
Men det var det!
Meget lidt efter jeg har bestilt 10k gold fik jeg dem, omkring 30 min. senere jeg har bestilt loggede jeg ind og 5 min. senere men jeg kontaktet via whisper.
Men én ting genere mig dog, og kunne sagtens trække lidt ned i stjernerne, var den Engelske support, en smule forvirrende men jeg fandt ud af det til sidst.
Men den danske support tilgengæld var rimeligt godt, talte lidt med Bjoern som løste nogle spørgsmål og problemer.
Update: Har lige lavet et nyt køb som består af 15k gold, og god service!
Flink face2face, og meget hurtig levering som bestod af en levering på 7-8 min.
Hej Rasmus
Mange tak for din anmeldelse og opdatering.
Vi må forsøge at forbedre den engelske support yderligere.
Håber du har en god fornøjelse ingame ;-)
Kundeansvarlig
Hej igen :-) jeg skrev en anmeldelse tidligere, og siden da har jeg købt 50 k guld, og det bliver bestemt ikke de sidste ;-) servicen er 100 % i top, jeg fik g'ene indenfor en time ( hvilket er hurtigt med den mængde g ) supporten ( både dansk og engelsk ) var super god, meget venlige og virkelig hjælpsomme. nu vil jeg ikke klage over sælgerne fordi det varierer meget fra sælger til sælger, f.eks var sælgeren jeg havde denne gang, meget god til sit engelsk og var meget venlig, hvor den jeg havde sidste gang ( min sidste anmeldelse, med 20 k guld ) var en smule flabet og ikke så god til engelsk, jeg kom dog igennem det, og fik g'ene sikkert i min bag :-) priserne er S.U.P.E.R specielt game time. og som det sidste vil jeg sige at det er super de tilbyder face2face, og mule accounts, jeg købte nemlig en gang fra en anden hjemmeside, hvor priserne var en smule billigere, men der skulle de logge IND på min account, hvilket resulterede i at de brugte den til at reklamere for deres site, og jeg fik en uges ban af blizzard. så helt klart enhver wow-gamers bedste valg, hvis man ikke er en snob der går op i sælgernes attitude :-D super arbejde randyrun! i har skaffet jer en stamkunde xD
Hej Daniel
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med leveringen, priserne og vores support.
Det er lidt forskelligt med vores sælgere, men håber det gik an :-)
jeg kan godt anbefale RandyRun.dk
jeg skulle bare bruge en CD key til SWTOR og jeg havde spillet instaleret i forvejen.
jeg købte spillet, og 10 min senere fik jeg en nøgle og link til download på email. og spillet kostede kun 341kr (normalt 449kr på origin).
Hilsen Tobias
Må sige det kom bag på mig hvor hurtigt det gik. Det var den billigste pris jeg kunne finde i DK, og var lidt mistænksom ved at købe det da det ikke var en side jeg kendte til.
Men læste det fine bedømmelser herinde, og tænke det var da værd at prøve.
Efter jeg havde bestilt, gik der ca 5 minutter, så havde jeg fået en mail med kode og alt hvad jeg skulle bruge. Det er virkelig super nemt, og jeg vil med garanti vende tilbage til jeres side og bruge den igen, næste gang jeg står og mangler noget i har derinde!
Thums up!
alt går hurtig med honnor point- justice købe game card gold osv særlig mule account viker. køber det i wow med den og trader så varen til main account ,. et super godt fortagene gir 5 stjerner og håber i forsætter den gode service
Hurtig levering direkte til min mail, ligesom det skal være
Købte lige en Game Key til SWTOR, levering inden for 20min!
Alting virker og key virkede helt perfekt.
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber hos jer.
Mvh Danni Nielsen
Randyrun = En fantatisk hjemmeside, har fremragende service og hjælper en op til flere dage, i mit tilfælde, ca 1 uge.
Jeg bestilte 2000G her forleden, til min Wow acc, men havde lidt problemer med at få dem. Heldigvis havde jeg Randyrun's support fra begyndelsen, der fortalte mig hvordan og hvad man nu skulle gøre.
Selvom vi havde lidt problemer med "Blizzard" i starten, fik vi aftalen i hus, nogle dage efter.
Jeg kan selv konkludere, at det er her jeg vil handle for fremtiden, hvis jeg skal handle på internettet!
5 stjerner fra mig af!
Her til aften fik jeg mod på at prøve SWOTR, så jeg købte det over siden RandyRun og det udgjorde så mit 3. køb hos dem. Jeg har tidligere købt et par WoW-keys til mig selv, og et Battlechest digitalt til min kæreste, og dette var leveret indenfor tilfredsstillende tidsramme.
Jeg tror alt i alt jeg ventede godt 30 minutter fra betalingen var godkendt til jeg fik min CD-key per mail. Jeg tog selv kontakt via Live Chatten på tysk og fik den tilsendt efter at have ventet godt 15 minutter på svar fra en supportmedarbejder, og jeg er normalt ikke en anmasende kunde, men nu opfordrede bekræftelsesmailen mig selv til at jeg kunne fremskynde processen hvis jeg ville.
Desværre var deres betalingssystem ikke i tråd med hvad man er vandt til. Jeg skulle oprettes på flere forskellige instanser for overhovedet at kunne bruge mit sædvanlige VISA Dankort, og jeg er sikker på at det ikke har noget direkte at gøre med RandyRun, men det er dog noget andre webshops undgår at bringe mig igennem. Det er tit 3-4 steps max man skal igennem før man har betalt og kan vente på levering. Her var det vel 6-8, og jeg har to nye passwords til kreditinstanser jeg aldrig har brugt før, som jeg skal huske.
Men altså, er man digitalt handlende når det kommer til spil, så ville jeg anbefale siden. Priserne er blandt de bedste og leveringen kan næsten ikke blive bedre.