We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ravstedhus anmeldelser

Ravstedhus Logo
Kunderne om Ravstedhus : »Altid hjælpsomme - Kompetent - Stort udvalg« »Stort udvalg« »jeg giver 4 stjerner ****« 6
Middel
6.5 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Ringe kundeservice

Jeg har været så heldig, at modtage et gavekort på 1000 kr fra et familiemedlem til Ravstedhus.

Jeg ringer så for at høre hvordan jeg kan benytte dette gavekort.
Efter telefonen har ringet i et stykke tid får jeg en meget fjern mand i røret, der siger jeg kan komme ned i butikken, selv efter at have informeret ham om at jeg er boende i Aalborg.

Jeg spørger igen om der ikke er en anden mulighed for at benytte dette gavekort på.
Hvortil han svare at jeg kan fremsende det i et brev til dem med mine ønsker angående ordre. Dette fortæller han mig efter jeg har informeret ham om at jeg ønsker at købe en foredom micromotor der har en højere pris end hvad der er tilgængeligt på gavekortet.

Jeg ringer herefter til mit familiemedlem for at høre om dette er proceduren der er blevet oplyst ved købet af gavekortet.
Hvilket det selvfølgelig ikke var.
Pengene skulle efter sigende allerede være tilknyttet min konto hos dem, hvilket servicemedarbejderende hverken, checket op på i systemet eller forhørte sig om hos kunden.

Pinligt at komme igennem til så inkompetent servicemedarbejder/konsulent når +45 74647628 er det eneste eksisterende nummer.

Udvalgt anmeldelse om Ravstedhus

Altid hjælpsomme - Kompetent - Stort udvalg

I rigtig mange år har jeg fundet inspiration, vejledning og stortset alt hvad jeg har skulle bruge til mine hoby aktiviteter.

Nu hvor de har åbnet butikken i Kolding - er det hele flyttet til mit nærområde og det herlige udvalg og deres ekspertise er guld værd.

Det kan selvfølgelig være "farligt" at gå rundt i butikken - der er mange fristelser - men bestemt også et kæmpe udvalg, lageragtigt indrettet med en kerne af udstillede eksempler, bøger og maskiner som jeg ikke har set nogen andre steder.

og med deres kursusaktiviteter er det bare at gå i gang.

Stort udvalg

Jeg har handlet et par gange hos Ravstedhus og det er gået ganske fint. De har et stort udvalg af varer, dog er priserne lidt høje, synes jeg. Men da det jo er svært at finde varerne andre steder i Danmark, handler man der alligevel.
Jeg kan godt anbefale at handle hos Ravstedhus.

jeg giver 4 stjerner ****

Jeg har handlet med ravstedhuset mange gange, og det har altid levet helt op til mine forventninger, jeg har alid fået en ordre bekræftigelse med det samme, og senest dagen efter har jeg fået en mail om at varen er sendt, så der er der ikke noget at klage over. Jeg betaler altid med Dan Kort, men for noget siden fik jeg en rykker på en faktura, som de selv havede trukket på Dan kort. og det er ikke ok. Jeg skulde ind på netbank og tjekke dato for betaling, og det kunde de godt se, så de undskyldte meget, men der stoppede problemet ikke, jeg modtog flere rykkere. og ordreren var betalt. Det er ærgerligt at de ikke har mere tjek på det, da det giver meget arbejde og irritatiom, men problemet blev dog løst.
Jeg har også oplevet at der manglede en vare som var betalt, jeg ringede der over, og blev posetivt modtaget, de beklaede meget, jeg havede en ny vare dagen efter, så der var ikke noget at klage over. Jeg anbefaler ravstedhuset til alle jeg kender som laver smykker.
så alt i alt vil jeg give 4 stjerner til Ravstedhuset

• Gert
  • Hovedstaden i DK., DK
  • 7 Anmeldelser

Ligegladhed i sneglehuset...

Gik lidt langsomt...

I min første ordre mangler der et produkt ved levering, jeg skriver til ravstedhus og gør dem opmærksom på fejlen, jeg får ingen svar, ca. 14 dage efter dumper det manglende produkt ind af døren, ingen mail eller forklaring på ventetiden.

Min anden ordre - ravstedhus sender næsten hele ordren og beder mig genbestille et produkt som ikke er på lager, jeg skal altså betale for levering endnu engang hvis jeg ønsker produktet som er i restordre, det er ikke god service i min bog.

Først 6 dage efter at jeg har været på trustpiloten får jeg mail kontakt til butikken, det er alt for langsomt for en butik med over 20 ansatte.

3 stjerner. Hvis Ravstedhus vil op på 5 stjerner skal de erhverve sig e-mærket, det stiller nogen krav som jeg ikke syntes butikken lever helt op til, bl.a. hurtigere svar på mails. Kommunikation via mail er vigtigt når man handler på nettet.

Ærlig, men langsom butik. Ok produkter.
(næsten 4 stjerner)

:-)

MARIANNE BØLLINGTOFT OLSEN fandt anmeldelsen nyttig

Ravstedhus

Virkelig godt udvalg af produkter

Jeg handler jævnligt hos Ravstedhus og imponeres igen og igen af deres professionalisme i forhold til produkter og produktviden og af antallet af produkter. De har virkelig et udvalg af varer, der gør det til en fornøjelse at handle hos dem. Der er dog et lille irritationsmoment: som så mange andre butikker, der er startet som fysiske butikker, er de nogle gange en smule langsommelige, når det drejer sig om at få sendt varerne og så er der portoen!!! Måske de skulle gøre det til et valg om man ville have sine varer tilsendt som brev eller pakke? Nå, men alt i alt rigtigt gode købsoplevelser.

MARIANNE BØLLINGTOFT OLSEN fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk