We are hiring!

Besvarelse fra Rbsalg

[DATE]

[REPLY]

Rbsalg Logo
Kunderne om Rbsalg : »Gert+Allan=KUNDESERVICE!!!!« »God og hurtig service« »Meget god kundeservice og utrolig god pris!« 138
Perfekt
9.3 af 10

138 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om Rbsalg

• Rasmus
  • Veksø, DK

Gert+Allan=KUNDESERVICE!!!!

Vi var løbet tør for piller (som sædvanlig). Vi har handlet hos rbsalg i 4 år for at købe træpiller. Så de kender os, men så ringede jeg til Gert og hørte om de kunne levere hurtigt. Han sagde at Allan (den gode chauffør med lastbilen) var på vej til Holte. Og så da jeg kom hjem stod pallen med træpiller i indkørslen, og jeg kunne betale via nettet på bagkant. Det er GOD gammeldavs kundeservice.
Rasmus

God og hurtig service

Levering som ønsket i bestillingen, inkl. placering

Rbsalg

Meget god kundeservice og utrolig god pris!

Der er ikke så meget at sige bestilte brænde. Kunne ikke være hjem på leveringstidspunktet. Rb brændesalg flyttede levering til min fordel. Absolut et sted jeg vil handle igen.

• Jens
  • Verificeret køber

Super orderbehandling, godt tørt træ

Alt blev overholdt.
Brændet er dejlig tørt. Meget regulære stykker. Blev leveret hvor vi ønskede det, til aftalt tid!

• Hanne

Super

Fantastisk og hurtig. Bestilte først på ugen brændet var på min adresse fredag :-)

• Dion
  • Verificeret køber

Levringen forløb helt som aftalt

Alt forløb som aftalt og helt ind i hjørnet af carporten

Imponerende!!!!

Har ikke handlet hos RB salg før, men det er bestemt ikke sidste gang. Bestilt lørdag. Leveret tirsdag. Imponerende! Bestilt ovntørret ask som var på ca 6-8 % fugtighed. Flot! Sidst jeg bestilte ovntørret ask hos nogle andre var det på 22-26 %. Jeg sendte det også retur. Jeg har også for første gang oplevet, at træet blev leveret helt til døren i stedet for fællesparkeringen. Mange tak for en god service.
P. Christensen. Dronning Dagmars vej 92 i Ølstykke.

• Helle
  • Verificeret køber

Godt produkt og god service

Meget god oplevelse. God service og - vigtigst af alt - brænde, der mere end levede op til det lovede.

• bjarne

perfekt behandling

• Erik

Modtagelse - hvornår?

Det fungerer OK men man bør have en hurtig aftale om hvornår brændet ankommer. Det er jo ikke sikkert, at men kan odtage det lige når det passer vognmanden...

Bent Sørensen

Har fået leveret 2 tårn ovntørret bøg i den nøjagtige 24 cm længde som bestilt,
havde samtidig købt en hætte, som gjorde, at det ikke hastede, med at få kørt det på plads, er dybt forundret over, at brændet var så tørt, når man tænker på den mest våde sommer i mands minde.
Bent Sørensen
Store Valbyvej 205B
St. Valby

• Chris
  • Verificeret køber

Ikke en finger at sætte på service

Fungere som det skal og god service lige til det sidste. Kan anbefales.

• Ina

Nemt og godt

Nemt at bestille på nettet, god og overskuelig hjemmeside. Jeg afhentede selv og briketterne var dækket godt til, så den dags silende regn ikke havde gjort det vådt.

fabelagtigt

Fantastisk at RBsalg skærer toppen af tårnet og placerer det i bunden af min lidt for lave carport. Lige til at smide i brændeoven.
Tusind tak for supergod service.

Gert Hyldgaard fandt anmeldelsen nyttig

• Henrik

perfekt

Leveret som aftalt. Hjælpsom med placering af "tårn" som ønsket.

Rbsalg

Hurtig levering, og brændet tørt som beskrevet, lige til brændeovnen:-)

Hurtig levering, og brændet tørt som beskrevet, lige til at fyre op med i brændeovnen:-)

Alt vel

Brændet ser godt ud, og chaufføren stillede pallerne perfekt i carporten selvom det må have krævet lidt ekstra arbejde

Rbsalg

Super service og fantastisk levering !

Super god og personlig service, fleksible på leveringsfristen og meget serviceminded, ved placeringen af de leverede paller.

• Anders

Helt perfekt

Hurtige og fleksible, helt igennem tilfreds.

• Pia

Perfekt

Hurtig levering og god kvalitet.

• HS
  • Verificeret køber

God levering til aftalt tid

Godt og tørt brænde, som lovet.

Rbsalg

Kvalitets bøge brænde leveret til tiden

Jeg vil absolut handle her igen til foråret, når mit brændeskur skal fyldes op.

Det modtaget bøgetræ er i super fin kvalitet, med meget lav fugtighed, samt pakket rigtig tæt og flot på pallen.

Bestilte fredag morgen og fik leveret mandag kl 10. - sådan.

• Per
  • Verificeret køber

Bestilte om aftenen og brændet kom næste eftermiddag!

Bestilte oventørret træ, og det var ok tørt, har modtaget brænde der var mere tørt.

Men alt i alt godt tilfreds.

• erik

Glimrende

Hurtigt, effektiv og varen (ovntørret ask) var helt i orden. Tørt og lige til at bruge med det samme. (Eneste lille bøn er at tykkelsen var lidt mindre på de enkelte brændestykker. Nogle af dem er meget tykke og bør kløves; dette har naturligvis ikke noget med RBsalg at gøre, men ligger hos underleverandøren)

• Vivi

Kundeservice helt i top!

Har handlet hos RB salg flere gange og altid oplevet fremragende kundeservice!

køb og salg som aftalt

En god handel, som levede op til mine forventninger?

• Karin Balle
  • Roskilde, DK

Karin Balle

Super service fra chaufføren. Hurtig ekspedition - bestilt lørdag via hjemmeside til levering uge 50. Leveret mandag kl. 9.30.

• Michael
  • Verificeret køber

Fik ikke den bestilte mængde

Dårligt at man ikke får det antal ton man har bestilt.
Hvorfor giver man ikke besked om det, så jeg kunne have
bestilt det et andet sted.
Ellers ok service fra kontoret.

Framragende service

Planmæssig levering, og udsøgt service ved leveringen.
Meget hjælpsom chauffør.

• Ruth

Hurtigt og effektivt

Det gik dejligt hurtigt og nemt

Tørt, rent, pænt, konsistent

Jeg bestilte et tårn ovntørret birk og modtog virkelig pænt og tætpakket brænde. Der var ingen råd eller fugtige stykker. Ét stykke brænde havde en smule jord på sig og måske 3-4 stykker var lidt længere end 24 cm - det er imponerende ud af så meget træ.

Det kostede mere end andre steder, men kvaliteten var klart derefter.

• Hans

Enkelt og nemt

Man bestiller enkelt og nemt over nettet uden problemer.

Alt fuldstændig som aftalt. Fin service ved levering

Alt fuldstændig som aftalt. Fin service ved levering

• Kaare

Problem med underleverandør

5 dages forsinkelse pga. problem med levering af piller pga. sygdom hos ansvarlig hos DLG (ikke Rbsalgs skyld ifølge DLG)
Generelt tilfreds med tilbagemelding og håndtering fra Rbsalg.

• Karina

Perfekt :-)

Super hurtig levering, god service og tørt brænde :-)

Aldrig forgæves hos Rbsalg

Om du bestiller online eller ringer, ens ordre behandles omgående.
Har oplevet at bestille nogle træpiller som ikke kunne leveres, straks blev der bare leveret nogle af bedre kvalitet uden ekstra omkostninger.
Har også oplevet at de ikke kunne nå min levering alligevel, så blev der ringet og undskyldt og leveringen stod på min gårdsplads straks om morgenen efter.
Skal til denne kommentar sige, at jeg bestilte fredag eftermiddag, fik besked om levering allerede mandag, som så dog blev til tirsdag. Synes det er flot, når man tænker at der er en weekend i mellem.

• Jytte

Stor tilfredshed med RB

Vi har købt ovntørret bøg hos RB i nogle år nu, og det brænder rigtig godt. Ordren blev ekspederet meget hurtigt og vi fik det leveret lige, hvor vi ville have det af en meget flink chauffør. Så vi er meget tilfredse med at handle brænde her.

• Hanne

Brandgod service

Fin service, godt tørt brænde som lever op til forventningen, pris ok i forhold til dette.

• Britt

godt info-niveau, hurtig levering

godt info-niveau, hurtig levering

• Jesper
  • Birkerød, DK
  • Verificeret køber

Stabil og god sevice gennem mange år

RBsalg har gennem 5 år leveret træpiller til vores pillefyr
Alle leveringer har været iflg. aftale og træpiller har været at god kvalitet
så min Scotte har kørt uden problemer.
Deres chauffør stiller altid træpile i vores carport som aftalt og dette er også selvom han lige skal flytte en til to børnecykler.
Hvis de har fået ny træpiller har de altid været meget hjælpsomme til at give infomation.
Jeg kan kun anbefale at købe her

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk