[REPLY]
Er en ok butik, ser ud til de har et stort udvalg i rc biler og dele til dem, men søger du andet feks. helikopter /fly er der ikke noget og komme efter..og så husk den tykke jakke(om vinteren) da der er skide koldt i butikken...
Jeg har efterhånden handlet her en del gange. Og kan ikke mindes en dårlig eller langsom service.
Tværtimod er bestillinger behandlet ekstremt hurtigt, og deres lagersystem virker fortrinligt.
Der er kun sket en enkelt "ups", en bestilling der indeholdte en vare der ikke var hjemme selv om siden sagde den var på lager.
Jeg modtog et opkald herom, med en forklaring på at varen var fejlleveret (dvs istedet for varen jeg bestilte var der kommet en anden, deraf fejl noteringen på siden) Efter en kort samtale fik vi lavet en aftale så det hele køre på skinner igen.
Super og hurtig service, og selv når fejl opstår bliver de behandlet professionelt og med service i tankerne.
Nu hvor de har bevist de os kan håndtere evt fejl rigtigt godt fortjener de 5 stjerner.
Fejl kan og vil ske. Det vigtige er hvordan de bliver håndteret.
Glad kunde der uden tvivl vender tilbage.
A great site to buy RC cars , planes , helicopters , etc.
i have bought a boat and a helicopter from rcmodels and the items were delivered fast and in great condition. i would happily use them again.
Jeg har kun positive ting at sige om dette sted. Lave priser, gode tilbud og ikke mindst lynhurtig levering. Så kan det jo ikke gøres meget bedre.
en god butik med god betjening. mange varer på hylderne.har handlet der gennem flere år og er aldrig blevet skuffet. skulle der være noget som ikke er på lager , ja så bliver det fremskaffet på meget kort tid.
findes ikke bedre i hele skandinavien, hvis jeg ikke har min daglig gang der så er det mindst min ugentlig gang. byggerod ja men det bliver så godt. det skal jo være skidt før det bliver godt. og den indendørs bane er bare super sjovt og der er plads til alle. super service og god behandling.. altid tid til at hjælpe..
Har købt biler og reservedele ved RCmodels i en del år nu og har kun godt at sige om butikken.Hurtig levering-god service-stort lager og der har aldrig været problemer hvis der har været nogle defekte varer.
Til ham knolden der ikke kan overskue at vade i noget byggerod er mit råd.
BLIV VÆK og find en butik du kan finde ud af at gå ind i.
Ellers kunne du måske søge læge du må da fejle noget der kan behandles med lykkepiller.5 stjerner fra mig... GØJ..
Den fysiske "butik" er absolut ikke noget at prale af, et skummelt sted, nærmest en losseplads, ingen lys, ingen varme, udenfor var varmere.
Det svinder i varerne og virker som noget der synger på sidste værs !
Ærgerligt !
www.rcmodels.dk fandt anmeldelsen nyttig
Jeg synes det er en god forretning som der skal udvides så der kommer flere end en der skal også en på sjælland
Har købt flere biler, både onroad og offroad. Mange reservedele, værktøj og gagets.
Var inde og købe min første rc bil ved Rcmodels, det bliver det eneste sted jeg kommer til at handle, de var super gode til at vejlede og forklare om de forskellige ting man skulle gøre og købe. Men også hvad man kom til og mangle sådan at man havde et "start kit" super fed forretning !
Har købt meget ved Rcmodels og har kun haft kanon service og oplevelser der og kan ikke sige noget dårligt om butikken
mvh kenneth s mikkelsen
RCModels har i modsætning til MANGE andre "hobby" butikker formået at have ALLE deres varer i deres webshop MED opdateret lager! Det kunne mange andre lære noget af.
Jeg har købt ting 5 gange fra RCModels og er meget tilfreds med leveringstid og information herom.
5+++
RC Models har altid leveret hvad jeg skal bruge, til tiden og til en rigtig fornuftig pris.
Det er sjældent at varen ikke er på lager.
5 stjerner herfra og en klar anbefaling.
Mathias Strunge Johnsen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte fra dem et par gange nu, altid hurtig levering og et fornuftigt varelager.
De er også meget flinke til at lave forsendelser som måtte ønske det (f.eks. at putte mindre ting i breve i stedet for pakker). God butik, god behandling.
Har købt rigtig mange ting hos Rcmodels igennem de sidste 3-4år.
Levering sker super hurtig, og mange gange har jeg haft tingene allerede dagen efter jeg har bestilt. Når man har haft spørgsmål, så har de stor viden om tingene, og svare hurtig og ærligt på spørgsmålet. Kan kun anbefaldet Rcmodels til jer andre.
Køber mine dele til min T.O.P. Photon modelbil hos RcModels, hvor der altid er god service ved spørgsmål og hurtig levering ved bestillinger.
hej jeg har købt combo sæt til el bil, hås rc models.og er yderst tilfreds med levering.bestilte den fredag aften og fik den tirsdag efter middag,det er der mange der kun lære af,super de bruger pakke shop,og så lidt ud mellem riben,der mangler lidt billeder på hjemsiden,jeg vil gerne se hvad jeg bestiler,da jeg blander delene til min biler.
Har handlet flere gange i RC Models, vareudvalget til mit behov er enormt.
Har ringet og fået vejledning inden on-line køb, - super vejledning.
Pakker sendes via Pakke-Shop, pakker kan afhentes allerede næste eftermiddag i Pakke-Shoppen.
Den bedste anbefaling herfra,
Godt sted at handle. Hurtig levering. Har handlet der i ca. 2 år nu, og altid er tingene kommet til tiden. Hvis der evt. er problemer med at varen ikke er på lager, så ringer de. Kan kun anbefale at handle der.
jeg har købet så meget efter honden at jeg ikke kan huske men har altid været glad for at komme der ned og vil stadig kome i butikken
Alle de gange jeg har handlet hos rcmodels har det altid været en fornøjelse. De har efterhånden mange års erfaring og ved derfor hvad det drejer sig om, og det er rart. Når jeg har stødt på nogle problemer, er de altid behjælpsomme med at finde en løsning. Forsendelsen går hurtigt, har aldrig oplevet det har taget mere en 2 arbejdsdage før pakken ankom. Tror kun jeg har oplevet et par gange hvor der har manglet noget i pakken, men det er ved at være længe siden. Så kan klart anbefale at handle hos dem.
det der er købt som et regnvejrs filter fungere overhoved ikke til det formål. så prudukt beskrivelse bør være beder
Jeg syntes ikke den tekst er er til jeres reseverdele på jeres hjemmeside ikke siger ret meget det er en masse forkortelser og de er næste ikke til og forstå hvis man ikke er næsten Prof kunne godt tænke mig det bliv skåret lidt mere ud i pap:-) så vi amatør også kan være med :-)
Super butik masser af vare på lager og man får alt den hjælp man kan ønske sig.
rigtig go side... nem og have med at gøre og hurtig at bestille fra... og tilmed kanon service.. bestilte en del til min bil og fik noget forkert fik så gratis tilsendt det rigtige dagen efter og måtte beholde den forkerte del også gratis.. kanon side... kommer klart igen...
En butik der er til at stole på.
Et godt overskueligt site, og der er altid hurtig hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget.
Michael Lauth
Altid god og sagkyndig behandling hurtig til at hjælpe såvel telefonisk som på mail