Udvalgt anmeldelse om redweb.dk
12. august 2010
Joomla Hosting uden problemer
redHOST er det ultimative danske webhotel til Joomla. Alting fungerer og svartiderne er korte. Den personlige support er fabelagtig og altid hurtig til at svare.
Jeg hoster selv alle mine sider hos redHOST, og anbefaler alle mine kunder det samme.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
mads
5 point
1 Anmeldelse
31. januar 2010
Bedste Joomla host
Efter at have brugt massere af tid og penge på 2 andre webhost, fandt jeg endelig Redweb.dk som godt nok er dyrer end de andre, men er det hele værd. Jeg har aldrig oplevet downtid på siden www.vagtselskaber.info og der er altid hurtigt svar når man sender en mail. 5 ***** herfra. Super god side som varmt kan anbefales hvis du vil have en problemfri webhost.
29. november 2009
God service og webhosting der vrker!
Jeg brugte lang tid på at undersøge, hvor jeg skulle hoste mine joomla websites (bl.a. www.japanskmad.dk). Redweb/redhost lød rigtig godt, men stadig dyrt i forhold til konkurrenterne. Jeg endte med at vælge redhost, og jeg er rigtig glad for min beslutning!
Jeg bestilte søndag eftermiddag og mandag morgen fik jeg en mail fra Ronni, og jeg kunne begynde at sætte mit webhotel op. Servicen er fantastisk og redhost svarer hurtigt og kompetent.
Redhost/redweb kan varmt anbefales!
30. september 2009
Hvem hulen er redweb/redhost ???
...spurgte jeg mig selv, da jeg fik det anbefalet til mine joomla sider.
Redhost er et firma der distancerer MARKANT sig fra de billige webhoteller! Vel er de lidt dyrere, men for pokker hvor tingene bare fungerer. Det er bare SÅ fedt at tale med en supporter, som ikke har sin iPod i det andet øre samtidig med at han læser lektier og giver standardsvar. Og så ved man, at de kender joomla. Det giver en tryghed og "god mavefornemmelse" som gør, at jeg sover roligere om natten.
Endelig er der svartiderne som er som de bør være. Hele tiden! Tak til Ronni og de andre kompetente folk hos Redhost!
17. september 2009
Fantastisk god og kompetent kundeservice
Jeg er nybegynder med Joomla og har oplevet mange problemer med et andet webhotel, før jeg skiftede til Redhost.
Her føler jeg mig til gengæld i virkelig trygge hænder, da jeg altid kan få vejledning af Redhosts medarbejdere - ikke mindst Ronni, som altid leverer hurtigt svar. Jeg kan derfor kun varmt anbefale at købe webhotel hos Redhost!
14. september 2009
Stor begejstring
Vores skepsis omkring at benytte en mindre virksomhed til hosting af vores site er i den grad gjort til skamme.
Redhost har i den grad leveret et produkt, der på alle fronter er yderst professionelt. Joomla kører perfekt - både hurtigt og problemfrit - hos redhost.dk og evt. spørgsmål/forespørgsler bliver besvaret relativt hurtigt.
14. september 2009
Usædvanlig god kundeservice
Har netop købt et joomla-webhotel hos Redweb. Er nybegynder med joomla og har ikke tidligere programmeret noget som helst. Derfor er jeg løbende stødt ind i småproblemer med joomla og mit webhotel, og hver gang har Ronni fra Redweb været meget hjælpsom som jeg aldrig tidligere har prøvet.
Redweb er et must hvis man vil have et webhotel der virker og hvor servicen er vanvittigt god. Jeg har aldrig tidligere prøvet at få en så forståelig og venlig service fra et hostingfirma.
Tusind tak - Søren
9. september 2009
Fremragende kundesupport!
Jeg har aldrig oplevet en sådan fantastisk kundesupport som redWEB.dk udfører!
Jeg havde problemer hos min tidligere hoster hvor jeg havde brug for at køre Ioncube på et Joomla produkt. Jeg fik at vide at de ikke kunne være mig behjælplig, men kunne flytte til en anden hoster... Så det var på nettet og søge efter man havde fået sådan en udtagelse... Jeg "faldt" over redWEB.dk og skriv til deres support... De var hurtige til at vende tilbage på mine spørgsmål på mailen vedr. en ny hoster.
Da jeg ikke ville komme i samme "kattepine" som jeg havde hos min tidligere hoster, ringede jeg op til redWEB.dk og talte med Ronni. Efter blot 2 minutter i telefonen var jeg sikker på at denne udbyder var til at stole på... Jeg sagde ja tak til at flytte hoster og jeg var allerede oppe at køre 14 timer efter på redWEB.dk´s server efter de havde flyttet alle mine mapper m.m.
Så tusinde tak Ronni for den bedste "online" service jeg nogen sinde har prøvet!
Med venlige hilsner, Birger Kluge
19. april 2009
Den bedste service
En god leverandør kan være nøglen til success!
Her er der altid god sparring, skarpe priser og en fantastisk service - de varmeste anbefalinger:0)
20. marts 2009
Det ender altid med Redweb
Jeg laver mange projekter hele tiden og ind imellem foreslår mine samarbejdspartnere at få tilbud eller bruge en anden udbyder. Men det ender altid med at vi tager Redweb, fordi tilbuddene udformes overskueligt og forståeligt, uden skjulte meromkostninger eller andet der kan irritere!
23. februar 2009
Excellent service!
Jeg kan indtil videre kun give de bedste ord med på vejen til Redweb.
Hurtig service og hurtig problemløsning, når vi selv har kludret op i systemet :)
22. december 2008
Super service og kanon produkt
Vi vil selv sætte Joomla design og webshop op, og valgte RedWebs lette Joomla opsætning som vi så kan arbejde videre på selv.
Vi fik endda lov til at teste systemet op i en periode inden køb! Og der er altid hurtig support.
Vi har faktisk lagt flere opgaver over til RedWeb end oprindelige tænkt pga. den gode service med en pris der passer til.
Steffen Kjærulff
5. december 2008
Super webhotel til Joomla
Vi har prøvet flere forskellige og billigere webhoteller til Joomla, men kun hos redhost får man noget for pengene. Oppetiden er uge for uge på 100% og performance helt i top. Supporten er kanon, og vi fik lov til at prøve hotellet inden vi betalte.
23. oktober 2008
Resultater der batter!
Jeg må sige, at Red Web har leveret varen med den tekniske seo på nogle af vores Joomla sites. . I løbet af ganske få uger er vi blevet placeret som nr. 1 på Google på nogle af de målrettede søgninger, vi har prioriteret. Vi har fået en hurtig, sikker, venlig og meget kompetent service. Det er overbevisende!
6. oktober 2008
Ydelsen der gav det ønskede resultat.
Hjemmesiden var lavet, men synligheden på Google var langt fra som ønsket. redWEB leverede varen og sikrede synlighed. Den fastsatte deadline blev overholdt og prisen var særdeles fair, slutresultatet taget i betragtning.
Jeg har kun ros til overs for Ronni fra redWEB.
Jakob Steinaa - www.ELKURSUS.dk
21. august 2008
Seriøs, kompetent og til at regne med
Vi skulle have lavet en ny hjemmeside og alle alternativer var oppe at vende - købe sig til det hele - lave alt selv - eller en kombination. Uden at have den store viden selv kastede vi os ud i den sidste mulighed med Redweb og fik en masse viden, en helt igennem fair handel og to gode hjemmesider der blev til i et godt samarbejde og med alle deadlines overholdt samt meget mere for pengene end vi havde regnet med at få - Så de varmeste anbefalinger herfra.
Fra en ny fast kunde
Kristian Schlichter - Dacon Europe A/S
19. august 2008
Leverandør af professionel opbygget webshop
Ronni fra Redweb har fra første henvendelse ydet professionel rådgivning og har bygget vores webshop www.telecall.dk
Alt er udført som aftalt, til aftalt tid og pris.
Altid er der hurtigt svar på spørgsmål.
Vi har tidligere haft en anden leverandør til at bygge en webshop for os, som var fyldt med fejl og mangler, så vi var nødsaget til at starte forfra med en ny webshop, som blev lavet af Redweb.
Jeg har kun rosende ord til Redweb og jeg kan varmt anbefale at vælge Redweb som leverandør af webshop.
Henrik Bryld
Tele Call Danmark
18. august 2008
Seriøs og engageret behandling. God hjælp til at opbygge og ændre hjemmeside.
Redweb har leveret en meget gennemført og stabil web-løsning for os som vi er meget tilfredse med.
Prisen er samtidig fornuftig - særligt set i forhold til det produkt man får her. God information før og undervejs. God hjælp efter projektet. Absolut anbefalelsesværdig.
gunsmoke
Ringsted, DK
15 point
3 Anmeldelser
18. august 2008
Faglig kompetent, stor indsigt i og overblik over anvendte løsninger
I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside har redweb.dk i den grad demonstreret en faglig kompetence og indsigt i de anvendte løsninger på Joomla-platformen, der langt overgå andre og større leverandører i dette marked for open source CMS-løsninger. Herfra er kun de bedste anbefalinger og der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet.
Bo Guntofte/18.08.2008
17. august 2008
Proaktiv, hurtig og meget kompetent!
Før jeg ringede til Ronnie-Redweb var jeg sikker på at vores virksomhed skulle have hjælp af en stor kompetent virksomhed. Jeg havde ikke lyst til en lille biks da de sjældent har kompetencer nok til at dække de mange områder man bør behærske for at være en allround webudvikler. Jeg ser et samarbejde som et langsigtet forhold hvor man lærer hinanden at kende og opbygger en relation og en tillid til hinanden. Derfor er det vigtigt at vælge omhyggeligt.
Men efter at have forstyrret Ronnie i hans aftensmad og talt en time sammen så var jeg overbevist om at han havde kompetencen og erfaringen til at være vores leverandør af webløsninger. Han er hurtig, han har gode idéer til løsninger og han har rimelige priser. Jeg ved at tydelige specifikationer og aftaler er vigtige for at man ikke skal blive uenige om hvornår noget er færdigt eller hvad det skal koste. Det kan gå meget galt. Jeg har dog endnu ikke oplevet at det har været et problem med Redweb, og det er rart fordi det tager også lang tid at skrive lave gode specifikationer og aftaler. Vi aftaler rammerne og får en cirkapris, og Ronnie er så tilpass proaktiv til at selv tage beslutninger og gætte på hvad det nok er vi har brug for af løsninger.
Min eneste bekymring med Redweb er, at Ronnie arbejder for meget og ikke passer godt nok på sig selv - han kører i et tempo som ikke er holdbart i længden. Det finder han forhåbentlig ud af at ændre på i tide! :-)
Redweb får de varmeste anbefalinger fra os! Vi har kun gode erfaringer!
Mvh /Sten
Super kompetent!
Redweb er kompetente til fingerspidserne, der er ikke den opgave der er umulig og rådgivningen er helt i top. Der bliver arbejdet til projekterne er færdige og vi har ikke fundet fejl eller mangler i noget af det Redweb har lavet - tværtimod er det ikke ualmindeligt at få mere end forventet fordi niveauet af kompetencer er så højt at Redweb ser forbedringsmuligheder som vi ikke altid ser.
De bedste anbefalinger til Redweb, som skaber tryghed og tilfredshed hos kunderne.
Kompetent og service
Fra vi start til slut har Ronni på alle måder rådet, vejledt, og lavet alt det vi ville have til stor tilfredshed. Der har været meget hurtigt support på alle
selvforskyldte problemer. (joomla Newbie).
Jeg kan uden forbehold anbefale RedWeb.
Carl Sejr, Globalestate 4u
Service over alle niveauer
Lige fra ide til selve forløbet gik i gan har jeg været tilfreds, Ronni har på alle mulig måder sørget for en god oplevelse af helæe forløbet. Jeg blev inddraget i hele opgaven og fik fortalt hvor langt vi var samt hvad der blev lavet..