We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Refillexperten anmeldelser

Refillexperten Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Refillexperten før du handler og giv selv din bedømmelse af Refillexperten 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Refillexperten

God printer patron shop

Har handlet patroner til min printer flere gange ... har ikke haft problemer .... hverken med kvalitet af de uoriginale patroner, som jeg har købt eller forsendelse ..... varerne kommer hurtigt frem til dig !

God Service.

Jeg har købt mange printer patroner hos Refillexperten.dk, og har intet at klage over. De sender fra dag til dag, og de patroner de sælger er der aldrig bøvl med. Kan kun anbefales.

Super Service

Jeg har eftehånden handlet her mange gange. de levere fra dag til dag, og svare på emails, inden for normal foretnings tid.

• Beta
  • Holstebro,
  • 30 Anmeldelser

Rigtig god service

For mange ret ukendt i-shop, hvor refill blæk er billigt.

Det er her jeg har haft min til dato mest positive oplevelse i forbindelse med internet handel.

Jeg købte på et tidspunkt nogle blækpatroner som ikke passede i printeren.
Jeg skrev til firmaet, og blev oplyst, jeg blot skulle returnere varen, hvor efter de ville sende nogle andre.

Til min store overraskelse, var der vedlagt frimærker til dækning af den porto jeg havde brugt for at fremsende de "forkerte" patroner.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk