[REPLY]
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, gode forretningsvilkår og en fantastisk kundeservice. Det kan ikke gøres bedre!
Bestilte d. 1/4-2012 en IBM T40 fra Refurb.dk. Ringede ind d. 2/4-2012, for at være sikker på, at jeg kunne nå at modtage inden påske og jeg blev istedet tilbudt en T41 eftersom der ikke var flere T40 modeller. Det takkede jeg ja til, og takket være en super hurtig service modtog jeg d. 3/4-2012 varen. Jeg må sige, at den modtagne vare lever mere end op til forventningerne. Refurb.dk er alt for beskedne i deres vurdering af tilstand (min mening). Den stod som klasse A og ikke A+, og jeg modtog en bærbar der til forveksling ligner en sprit ny!!! De skal uden tvivl have 5/5 stjerner fra mig.
selvom der var både helligdage,problemer med post,tastatur osv..osv.. var servicen og venligheden i top..jeg vil anbefale Refurb på det kraftigste..
jeg fik min stationære dagen efter jeg havde bestilt den - og den virker...
Jeg bestilte en computer hos Refurb og 2 dage senere var den klar til afhentning. Jeg vil klar bruge dem en anden gang :-)
Købte en brugt Dell stationær computer med nyt Windows / styresystem.
Virker perfekt!
Bestilte en pc og det tog 1 måned før jeg modtog den, efter at havde kontakte dem flere gange.Hvor de hver gange kom med undskyldninger for hvorfor de stadig ikke havde afsendt den, så som at de ikke havde modtaget pengene(hvilket ikke passede) at de havde glemt at sende den og at de ikke havde noget stømkabel.Denne oplevelse ønsker jeg ikke mere og kan derfor ikke anbefale dem.
Fakta, som du glemmer at fortælle i din anmeldelse;
1. Du har købt en kupon til en vare til halv pris på en kuponside.
2. Du skulle for at bestille varen hos os indtaste en rabatkode, hvilket du gjorde forkert. (Dvs. der ikke forelå en korrekt bestilling)
3. Du fik samme dag en besked om, at du skulle gøre det om, for at få ordren tilsendt.
4. Du reagerer først en måned senere ved at ringe og spørge hvor din vare blev af.
5. Og ja, der var én ekstra dags levering pga. at strømforsyningen var i restordre.
6. Og nej, vi har ALDRIG 1 måneds leveringstid på varer, uden at kunden bliver informeret.
Ærgeligt, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi mener, at fejlen ligger hos dig selv og at denne anmeldelse ikke er saglig.
VH Refurb
ja vi vel gerne handle der igen med MVH Im.
virker rigtig fint
Det var skønt at få hurtig hjælp, selvom jeg lavede en lille fejl da jeg bestilte, blev det hurtigt fixet.
Har kun lige bestilt varen, men må sige at de indtil nu har leveret en helt igennem god service. Prisen er bestemt i orden, og glæder mig til at modtage min ordre.
Super god behandling i telefonen - og hurtig sikker levering
Leveret til tiden og varen helt som angivet:)
Jeg vil uden tvivl bestille hos Refurb igen.!
Service & levering helt i top.!!
Bestilte en Dell bærbar, som kom efter 2 dage. Alt fungerede som det skulle og så til billige penge (2700,- for en velfungerende bærbar inkl. Windows 7!).
Jeg har følt mig meget tryg ved handlen og kan klart anbefale Refurb til andre!
Dog kunne jeg godt have tænkt mig at der var givet en beskrivelse om der IKKE er antivirus program på den bærbar jeg har købt......
Ligeledes ville det have været dejligt at der var sendt en instruktionsbog med den bærbar pc jeg har købt ....
´Godt sted for at købe et brugt pc
Jeg er normalt utryg ved nethandel, men efter at have gennemført et køb af en bærbar computer hos Refurb, vil jeg til enhver tid være tryg ved at henvende mig til Refurb igen!
man får hvad man bestiller, nemt hurtigt og effektivt
Jeg har købt en pc hos Refurb igennem dagens bedste. Jeg havde efterfølgende tlf. kontakt med en medarbejder hos Refurb for nogle ekstra tilkøb, behagelig betjening.
Mine vare blev leveret få dage efter.
Jeg vil gerne anbefale Refurb til familie og venner.
Faldt over firmaet ved et tilfælde men bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Godt service ved efterfølgende kontakt.
Endelig har jeg fundet et firma (Refurb), hvor jeg kan købe brugt med en sikkerhed, som man ikke har ved at handle brugt privat.
Og så havde de tid til at snakke om, hvilken maskine, der ville passe bedst til mit behov - og få den passende opgraderet.
Jeg sidder nu med en high-end laptop, som kører perfekt, til en meget rimelig pris. På basis af en handel vover jeg at give 5 stjerner.
det var en stor fornøjelse at handle med refurb.
jeg var i tvivl om nogle punkter da jeg købte en bærbar med rabat, men den tvivl blev imødekommet med en god hjælp efter at have ringet og tvivlen blev vendt til glæde .
en rigtig god oplevelse, at handle med jer.
Efter kyndig vejledning over tlf. fandt vi frem til en PC til min søn, som skulle have den i fødselsdagsgave.
Vi checkede selvfølgelig computeren da vi modtog den, og den var i super stand - man kunne slet ikke se at den havde været brugt. MEN vi kunne ikke få det trådløse net til at virke. Vi ringede til support og de var meget hjælpsomme og sammen fik vi nettet til at virke. Nu glæder vi os til at give fødselsdagsgaven i morgen - som virker :-)
God service. Hurtig tilbagemeldning. Tilfreds med det modtagne produkt
Produktet levede op til mine krav og så godt ud. Jeg havde forventet en del ridser mm. Er vel egentlig bare godt tilfreds.
Manglede en reserve-bærbar til rimelige penge, som jeg fandt hos Refurb. Nemt at bestille. Kvik betjening. Føler mig helt tryg ved dette firma, og kan varmt anbefale det til dig......
Effektiv med høj service til en særdeles fordelagtig pris
har lige bestilt en Toshiba bærbar, fik den efter 2 dage. Fungere perfekt. Fik endda på efterbevilling sat 2 ekstra ram, havde ikke lige set at man kunne bestille ekstra ram, men dem satte de i efter jeg havde betalt for pc-eren, mod at at jeg så betalte hurtigst muligt, det er tillid fra sælger, så der vil jeg helt sikkert handle igen. Pc blev leveret med windows 7 lige klar til at bruge ingen problemer. Batterilevetiden er dog ikke lang men det må man forvente på en brugt bærbar. men ca 1600 kr, alt i alt (fragten var med i prisen), kan ikke siges er være meget. Så en klar anbefaling herfra.
Købt en brugt bærbar - kan hverken se eller mærke , at den har været brugt. Og så lige en ting mere - prisen var yderst fornuftig !!
har været godt tilfreds ind til videre,mangler bare at servicen er i top hvis varen går i stykker, hvilket jeg ikke håber den gør
Jeg blev positiv overrasket over den flotte stand af en brugt computer, der ankom uden problemer. Jeg kan kun anbefale andre at benytte sig af Refurbs fine arbejde.
Det er en flot vare jeg har fået, med tanke på at den er lettere brugt.
Med mindre man har helt ekstreme krav til PC `en, så er man da godt dum hvis ikke man køber hos Refurb ! Prisen og varen - lettere brugt - man køber hos refurb kan kun siges med et ord - SUPER !!!
Varen var ok som forventet bortset fra at strømforsyningen ikke passede til computeren - der burde være standard at tjekke det inden forsendelse! Til gengæld fik jeg hurtigt en ny - den rigtige - og venlig og hurtigt svar uden bøvl.
Min søn er meget tilfreds med sin pc.
den kom meget hurtigt og lever helt op til det lovet.
kan varmt anbefaledes.