We are hiring!

Besvarelse fra Ren Velvaereshop

[DATE]

[REPLY]

Ren Velvaereshop Logo
Kunderne om Ren Velvaereshop : »Super!« »Yderst tilfreds.« »Fuldstændig tilfreds« 172
Perfekt
9.2 af 10

172 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Super!

Hurtig levering, produkter i top.

Udvalgt anmeldelse om Ren Velvaereshop

Perfekt!

Jeg har handlet hos Ren velvære shop mange gange og der har aldrig været nogen problemer:) lækre varer, hurtig levering. Kan varmt anbefales. Ok billig fragt har de forresten også:)

• Karina

Yderst tilfreds.

Varer leveret hurtigt, nem og overskuelig hjemmeside.

• CJB
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser

Nemt - og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig og nem købsprocess og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale andre at handle er.

Fuldstændig tilfreds

Rigtig godt tilfreds med varene og imponeret over den hurtige modtagelse af det jeg havde bestilt :-)

Yderst skuffende

Jeg bestiller d. 4. januar 2012 noget Sunwarrior Protein, som angiveligt skulle være på lager.

Den 5. januar får jeg en besked om, at de forventer at have Sunwarrior Protein på lager igen i uge 2, da det er midlertidigt udsolgt hos producenten. Fair nok, det kan jo ske at varelageret er udsolgt og man ikke har fået opdateret antallet på lager.

Da jeg d. 11. januar (midt i uge 2) stadig intet har hørt ang. min ordre, sender jeg en mail til Ren Velvære for at høre, hvornår de forventer at kunne levere mit efterhånden noget forsinket køb.

Jeg hører intet svar fra dem og skriver derfor endnu engang d. 14. januar, dog i en noget mere hård tone da de ikke engang har taget sig sammen og svaret på min sidste henvendelse - Hvilket da burde være den mindste sag. Om så ikke andet for at lade deres kunde vide, at de arbejder på sagen eller evt. har en ny forventet leveringstid.

Ren velvære svarer så mandag på min mail - Men ikke på den seneste henvendelse - nej, den forrige. Altså vælger man bevidst at ignorere at kunderne er utilfredse med servicen.

Jeg har nu i dag d. 20. januar endelig modtaget min vare og er noget skuffet over Ren Velværes behandling af denne sag.

De kunne for at forbedre sig have gjort følgende:
* Sikret sig at holde kunden opdateret med leveringstiden af sig selv, da de midt i uge 2 formentlig godt er klar over, om leveringstiden er udskudt.
* Svaret af sig selv på min første henvendelse
* Taget stilling til henvendelse nummer 2
* Som det mindste have undskyldt den forsinket levering

Konklusion:
Jeg kan på ingen måde anbefale Ren Velvære til andre. Selvom jeg kan se at shoppen ellers har modtaget god feedback (hvilket var årsagen til jeg valgte dem over andre) synes jeg at de har behandlet denne sag temmelig klodset. Personligt handler jeg aldrig hos dem igen.

Mvh.

• René
  • Randers, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Gode priser, masser af information og hurtig levering

Kan varmt anbefales og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.

• SB
  • 28 point
  • 8 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Varen blev leveret meget hurtigt.

Desværre havde der indsneget sig en lille fejl i ordren, da jeg modtog en forkert variant af en bestilt prøve på økologisk te - retfærdigvis skal dog siges, der var tale om en gratis smagsprøve, så OK...

Jeg håber, firmaet på et tidspunkt begynder at forhandle det fulde sortiment af økologisk te fra det franske firma LØV.

Perfekt!

Jeg bestilte mine vare en onsdag og modtog dem om mandagen. Varende var sikkert pakket ind, og alt var som det skulle være. Man modtager et lille kort, hvor der står du fra nu af får 5 % rabat på alle dine fremtidige køb. Leverings prisen er på 29 kroner, hvilket er forholdsvilligt billigt. Siden kan varmt anbefales!

Tak ren-velvaereshop.dk !

Hurtig Levering - vil klart handle her igen

God hjemmeside, fornuftige priser og hurtigt levering.

Super service.

Super sød service, hurtig levering;0) Kan klart anbefales.

Ren Velvaereshop

Hurtig levering, fejlfri vare, vil handle her igen

Gode priser, superhurtig levering, varen pænt pakket, vil helt sikkert handle her igen.

• Freja
  • Rø, DK
  • 52 point
  • 7 Anmeldelser

Super!

Jeg fik at vide, at den ene af mine vare ikke var på lager, men fik alligevel pakken næste dag - nice!
+ super billige priser og skønne vare - lækkert!

Mangelfuld kommunikation

bestilte en varmepude og nogle sutter. Skulle bruge varmepuden hurtigt, da jeg var højgravid med hold i ryggen. Det fremgik ikke, at nogle af varerneikke var på lager, tværtimod reklameres der med hurtig afsendelse, men fik en mail om, at de ikke havde sutterne og først ville sende hele ordren samlet - de forventede dette ville ske inden for 4-5 hverdage. Jeg skrev tilbage om min situation og at jeg ikke kunne vente på varmepuden, og at de enten måtte sende denne seperat eller annulere min ordre, så jeg kunne købe den andetsteds. Hørte intet tilbage, men valgte at ringe dagen efter for en status. Her blev jeg oplyst om, at puden var sendt. Jeg var dog ikke informeret om dette.

Ventede herefter på sutterne. Efter 10 dage kontakter jeg igen virksomheden via mail. Og først herefter kommer sutterne pludseligt med posten.

Som kunde er det utroligt frustrerende, at der sælges produkter, der ikke er på lager - i særdeleshed når der ikke oplyses om dette. I så fald undrer det mig, man ikke fremsender de varer, der er på lager, så man ikke skal vente flere uger på sin ordre. I denne periode kunne man jo have købt sine varer et andet sted.

Derudover forventer jeg, at virksomheden er proaktive i deres kommunikation med kunden - det kan man desværre heller ikke sige, de var.

Nej tak herfra.

• Søs
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Kan kun anbefales!!

Bestilte fredag aften og havde mine ting mandag - kan KUN anbefales!!

Ren Velvaereshop

Billigste sted og hurtig levering

Bestilte min varen søndag, blev afsendt mandag og ankom hos mig tirsdag. De var det billigste sted, så har egentlig ikke noget negativt at sige om stedet andet end, at det nu altid er rart med track'n'trace nummer så man kan følge sin vare og det mangler de.

Billigt og hurtigt

Jeg har købt igennem ren velvære flere gange og hver gang har de leveret dagen efter :)

Priserne er gode og der er en fin loyalitetsrabat.

• Gustaf
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Super

nem handel og havde pakken efter 2 dage. Super hjemmeside!

Perfekt.

Levering dagen efter bestilling - det holder 100

Ren Velvaereshop

Godt udvalg, men skidt kommunikation

Bestilte min vare fredag kl 10, og fik ikke noget at vide om at den var i restordre (hvilket de lover at meddele hurtigt). Jeg ringede til dem onsdag, og de beklagede meget og informerede at de kunne sende varen nu.
Varerne kom godt indpakket og prisen var fin, så det er absolut godkendt, men man skal holde hvad man lover.

Jeg vil dog sikkert handle der igen

Fair pris, hurtig levering

Prisen på det jeg skulle have, var fair. Udvalget i orden. Det kniber med at finde NUPO supper i butikkerne. Leveringen var meget hurtig (næste dag) og fragt prisen billig (25 kr tror jeg).

Ren Velvaereshop

Min handel hos RenVelvære gik helt OK og til den rigtige pris

• Thomas
  • 99 point
  • 44 Anmeldelser

Fin butik

Gode priser, hurtig levering - problemfrit ... mangler en stjerne da der ikke bruges track-and-trace

Billigt og effektivt

Jeg køber normalt Dr. Hauschka inde i Kbh. K, hvor der er lidt rabat. Men denne gang orkede jeg ikke at køre hele vejen derind (parkering er også nærmest umuligt), så jeg søgte på nettet. Der fandt jeg Ren Velværeshop, som inkl. fragt sælger Dr. H lige så billigt som i alm. butikker (var det 17 kr. ekstra ift butikspris - det koster det at parkere...). Varerne kom allerede 1 hverdag efter, pakket meget grundigt og var i super stand (ikke at det gør noget med creme og ansigtsrens, men hvis man skal købe noget, der kan gå i stykker, kan du stole på, at de pakker ordentligt..). Jeg vil absolut anbefale butikken til andre og også selv handle der igen. :-)

Ren velvaereshop

Jeg har absolut ikke noget at klage over, leveringen var meget hurtig - jeg havde varen 2 dage efter bestillingen og kunne følge den hele vejen. Produkterne jeg købte var til absolut konkurrencedygtig pris.

En sikker oplevelse

Jeg er yderst tilfreds med min behandling ved Ren Velvære. Varen blev hurtigt leveret og det var det rigtige der blev tilsendt.

• Jakob
  • Rødovre, DK
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Rimelig porto og hurtig levering.

• Karen
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig og perfekt levering.

Kan helt klart anbefales.

Ren Velvaereshop

Super godt service, hurtigt levering:) Kan varm anbefales :)

Flot indpakning, hurtigt levering. Alt var i orden :)

• LK
  • 60 point
  • 13 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig ekspedition og hurtig svartid - et ganske fint sted at handle

• Cherif
  • København, DK

Høj tilfredstillende

Min ordre for PRIORIN blev behandlet perfekt og lyn hyrtigt.

Hurtig

Jeg bestilte og fik varerne efter 3 dage. Kanon

Jeg giver 5 stjerner

Jeg har bestilt og modtaget cocosolie og et pulsur hos Ren-velværeshop.dk Jeg modtog hurtigt og uden problemer mine varer.

• Lars
  • Verificeret køber

Billig, lynhurtig levering, lynhurtigt svar på mail

Billig, lynhurtig levering, lynhurtigt svar på mail. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse. Lidt svært at forstå, at man faktisk godt kunne bestille nupo cafelatte i megapak, selvom den ikke fremgik som købsmulighed. Men det er en lille detalje.

• Maria
  • Vojens, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Absolut kvik og professionel betjening.

Mit NUPO pulver kom dagen efter jeg havde bestilt det, fint pakket, let og overskueligt. Absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Ren-velværeshop. Det kan kun anbefales, hvilket jeg allerede har gjort til venner og bekendte.

• Hanne
  • Århus, DK
  • 76 point
  • 14 Anmeldelser

Nemt og smertefrit..

Hjemmesiden og webshoppen er nem at overskue, betalingen gik som smurt og ordren kom indenfor få dage.

Kan sagtens anbefales.

• Mette

Kom efter to dage

Porto er dejlig lav (i forhold til at jeg køber store pakker af gangen... ikke så lavt hvis jeg bare købte en lille ting), det burde flere danske webshops lære af. Bestilte en startpakke med nogle blandede produkter - et af dem havde ingredienser jeg ikke kan tåle, så jeg spurgte om jeg kunne få en anden vare til samme pris. Det kunne jeg - så det var bare godt. Nu er jeg bare lidt ærgerlig over at pakken er steget 50 kroner i pris siden sidste uge - så havde jeg bestilt flere startpakker! ;)

God netbutik

Har købt div. nupo-produkter hos Ren Velvaereshop. Ingen problemer. Varerne kom hurtigt. Forsvarligt og diskret pakket.
Kan klart anbefale denne netbutik til andre.

Ovenud tilfreds

Jeg har købt 2 deodoranter og de er supergode. Ordren blev ekspederet hurtigt og jeg fik besked fra firmaet straks pr. mail og de fulgte op på købet.
Et godt og trygt sted at handle.

• maria
  • Verificeret køber

Alt levede op til forventninger og hurtig forsendelse

mine varer blev sendt samme dag som jeg bestilte, portoen var rimelig og alt levede op til mine forventninger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk