[REPLY]
Jeg bestilte en del varer under udsalget.
Selv om Ren Leg tog forbehold for udsolgte varer (og jeg glemte at skrive, at jeg ikke ville gennemføre ordren med mindre alle varer kunne leveres) blev jeg alligevel kontaktet, da en vare manglede og fik tilbudt et fint alternativ. Det er god kundeservice :-)
Jeg mente at have bestilt gavepapir - men dette var ikke vedlagt og fremgik heller ikke af ordren? Alligevel blev papiret samt en lille ekstra ting eftersendt uden beregning - meget flot. Jeg vender helt sikkert tilbage!
De sendte den forkerte vare, så jeg skulle afsted efter ny pakke i pakkeshoppen - og jeg skal på posthuset med den forkerte vare, og have sendt den.
Der var heller ikke vedlagt indpakning, som jeg havde bestilt.
Jeg synes ærlig talt ikke det er særlig god kundeservice - fejl sker, nuvel. Men det har givet en masse ekstra arbejde for mig, uden der er givet nogle former for kompensation eller ydet en ekstra kundeservice.
Jeg handler ikke hos Ren Leg igen.
Det hele var bare super. Gaven var flot pakket ind. Leveringen var hurtig.
Jeg har handler der igen og igen. Servicen er god og varerne man modtager er altid lækre.
Købte noget dejligt tøj og varen blev også leveret hurtigt, dog ikke til min GLS pakkeshop som jeg havde bestlit, men med Postdanmark, det ville jeg gerne have været gjort opmærksom på.
Nemt at bestille og betale, og godt man kan vælge personlig afhentning istedet for at betale 49,- for levering.
Det var en super hurtig handel, med hurtig levering... Perfekt...
Fik lov at bankoverføre uden problemer, og varerne var der dagen efter alligevel. Super service, og hurtig levering og fint indpakket :)
har bestilt legetøj, som var defekt.... men en super service og ingen problemer med ombytning gjorde handlen til en god oplevelse.
Rar og venlig kommunikation
Jeg har nu flere gange købt legetøj hos RenLeg.dk og det er bare det lækreste legetøj! Leveringen er også hurtig. Jeg kommer helt sikkert til at handle der meget i fremtiden også!
Hurtig levering og rigtig sød indpakning. Det hele blev lidt mere personligt ved, at der lå et lille håndskrevet kort som ønskede god fornøjelse med legetøjet - rigtig god detalje, som bringer et smil på læben:o)
Hurtig levering, varerne pakket flot ind og alt var som det skulle være.
Super god kommunikation - og da jeg modtog min vare, så var den pakket noget på hyggeligt ind
alt var som aftalt - pakkerne pakket pænt ind. alt i alt super
Jeg har ikke andet at tilføje, end at vi vil helt sikkert handle her igen!
Hurtig og problemfri ekspedition. Det bestilte var til gave, og den var rigtig flot pakket ind i lækker papir lige til at give til barnet. Jeg vil helt sikkert gøre brug af REN LEG igen. Kan absolut anbefale at handle hos REN LEG.
Vil helt sikkert gøre brug af Ren Leg igen...
Hurtig og problemfri ekspedition af min ordre. Rimelige priser og legetøj af god kvalitet, samt ikke mindst gode formål. REN LEG har et fantastisk koncept og et meget bredt udvalg og jeg handler gerne igen, når min lille søn og jeg synes vi mangler noget skønt legetøj uden skadelige kemikalier.
Jeg er desuden meget glad for, at der efterhånden findes så mange alternativer til babylegetøj uden risiko for overstimulering af sanserne som en gåtur i en populær legetøjsforretning i dag byder på. Blide farver og hensyn til både barn og miljø. Det er svært for mig ikke at købe noget med et sådant tilbud.
Varerne ankom rigtig hurtigt og var alle pakket ind i silkepaper hvilket er lidt lækkert at pakke ud :o)
Derudover var varerne pakket forsvarligt så de ikke gik i stykker under transporten!