[REPLY]
Ankom ved en fejl til Karoline's cafeteria, og var ved at vende rundt ved ankomsten, (hvilket jeg fortrød bitterligt senere). Første indtryk – var jeg lige kommet ind i en anden tidsalder ?. Vi var 2 voksne og 3 børn, bestilt 3 x pølsemix og 2 x kylling nuggets, da vi gerne skulle hurtigt videre – n’døø!!. Efter 45 minutters venten, måtte vi rykke for maden, og ”der var desværre sket en misforståelse” , men de var lige gået igang med maden ??? Øhh – at smide nogle pølser stumper og pomfritter i frituregryde, er IKKE jordens sværeste, når men de 2 x nuggets kom – men hvor var whiskysovsen, som der stod på menukortet - gad ikke at diskuterer med personalet (den flok amatører) , efter yderligere kvarters venten, kom pølsemixen… nægte pure at spise det lort… pomfritterne var stadig kolde inden i og pølserne…rettere de friturestegt hundelorte.. fuldstændigt mørkebrune og ukendelige!. Vil gerne kunne give minus stjerne, men det kan man desværre ikke, de har IKKE fortjent den ene stjerne.
Karoline Cafeteriet i Middelfart er ikke en anbefaldning overhovedet.
Jeg sætter ikke mine ben på dette sted igen.
Jeg bestilte en bøf, som kom efter 15-20min, hvilket var en fint tid.
Maden var simpelhen så kedelig, man kunne ikke engang smage kødet, derefter bestilte jeg en Belgisk Vaffel, men efter 10min kommer personalet og siger at de ikke har flere, det er simpelhen for langt at bruge på at finde en vare, så efter 30min fik jeg en almindelig is.
Jeg ser et pizzaria som et meget bedre sted at spise, faktisk så er Mac D bedre, kvalitet er lige dårlig.