We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Restaurantathena anmeldelser

Restaurantathena Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Restaurantathena før du handler og giv selv din bedømmelse af Restaurantathena 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Restaurantathena

Perfekt aften

Det var igår d. 10 Oktober 2011 første gang min forlovede og jeg prøvede at spise på Athena da vi havde 3års dag, og det var bestemt den bedste oplevelse vi nogensinde har haft på en restaurant.
Vi nåede knapt nok at komme inden for døren før den gode service kunne mærkes. Man følte sig godt tilpas og tjeneren var rigtig sød. Maden var ikke bare fantastisk, men VIRKELIG lækker. Aldrig i mit liv har jeg smagt så mør en lammeskank - som tjeneren oven i købet anbefalede os at prøve.
Jeg har absolut INTET negativt at sige om Athena. Super service, Super mad, og en SKØN oplevelse.
Bestemt et sted jeg vil anbefale alle andre, og et sted jeg vil komme igen ofte.

Tak for en rigtig dejlig aften.

Restaurantathena

Rigtig god mad og service

Nu har vi igennem flere år, gentagne gange besøgt denne restaurent og hver gang... Går vi derfra, både mættet og serviceret efter alle kunstens regler. Kan man lide græsk mad, er det så absolut anbefalesesværdigt at besøge Athena i Århus. Vi glæder os rigtig meget til næste gang, vi kommer tilbage.
Lars

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk