[REPLY]
Vi havde bestilt bord ca. 1 måned i forvejen for at sikre os en absolut god plads og gav udtrykkelig ordre på: "Jeres bedste bord".
Imidlertid fik vi på trods heraf anvist et lille bord lige op ad gennemgangen ud til køkkenet - meget stressende med tjenere småløbende forbi og larm og absolut ikke den hygge som vi havde tiltænkt ved at tage på restaurant!
ADVARSEL!
Det viste sig, at champignonerne i buffeten IKKE var vaskede - hvilket jeg først fandt ud af, da jeg tyggede mig igennem en mundfuld hvor det knasede af jord - helt igennem direkte ulækkert og meget uproffessionelt!
3-4 timer senere startede som følge af de uvaskede champignons med jordbakterier en særdeles voldsom diarré som totalt ødelagde vores weekendophold på hotel, som vi var på vej til.
Jeg nåede heldigvis at advare min kone om ikke at spise champignons, så det kun var jeg, der fik ødelagt weekenden samt måtte ligge syg hele mandagen.
Da jeg var kommet til hægterne igen onsdag, kontaktede jeg straks ejeren af restauranten Susanne Brøndum Vestergaard - men hun indtog en meget hoven indstilling til vores klage.
Generelt tyder det på, at de åbenbart ikke har ret meget styr på tingene. Ihvertfald ikke nok til at drive en professionel restaurant på en betryggende måde, så kunderne ikke skal risikere kramper og sygdom efter et besøg.
Vi sætter aldrig nogensinde vores ben der igen, og vil bestemt heller ikke opfordre andre til at gøre det!
Læs mere: http://www.mangospot.dk/randers/restaurant/restaurant-mad--vin-7779.aspx#ixzz1e2hcXTOd
På restaurant mad og vin, var vi de første gæster, en onsdag inden Randers ugen gik i gang, der var god betjening, hyggelig stemning allerede fra kl 11, hvor vi også bestilte to omgange brunch.
Hvilken smagfuld oplevelse, det var som cafe brunch skal være.og lidt mere til.
Gå ikke glip af en mættende oplevelse med top prof betjening, rare lokaler og søde smil og dejligt mad.