We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Restaurantspringgarden anmeldelser

Restaurantspringgarden Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Restaurantspringgarden før du handler og giv selv din bedømmelse af Restaurantspringgarden 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Restaurantspringgarden

Kan ikke anbefales.

Jeg havde i forbindelse med en fototur bestilt plads til 24 personer på Restaurant Spring Garden.

Førstehåndindtrykket af restauranten, da jeg var inde hos dem og aftale nærmere, var rigtig godt!

Men det snød desværre meget.

Vi ankommer klokken 18:30 og bliver dirigeret ned bagerst i restauranten hvor der står tre lange borde. Vi begynder alle sammen at sætte os ned, indtil chef tjeneren kommer og fortæller at vi kun har to af de tre borde.. Vi kigger måbende og uforstående på hende..
Hun mener at vi sagtens kan sidde seks voksne mennesker på langs, hvor der dårligt nok er plads til fem!
Alle andre borde i restauranten, som kan rumme 120 personer, var booket ud.. Det virkede altså som om at man bare tager så mange bestillinger som muligt, og derefter presser gæsterne så meget sammen som man kan!

Nå.. Aftenen fortsætter, vi får noget mad og vores drikkevarer. Vi har købt buffet med alt hvad vi kan spise og drikke.. Øl og sodavand bliver serveret..

Sodavanden, som jeg nok nærmere vil betegne som vand med farve og smag, mindede på ingen måde om sodavand! - Der var intet spor af brus, og smagen var ringe! - Mindede mest af alt om sodavand der havde stået i solen, og efterfølgende var blevet kølet ned.. Kold og flad!

Gæsterne ved nabobordet klagede ligeledes over den øl de fik.

Som aftenen skred frem blev jeg dog mere og mere forarget over forholdende på Restaurant Spring Garden. For lige bag vores bord stod en rygekabine. En åben rygekabine.
Bevares, den sugede da røgen til sig. Men kun optimalt når den blev brugt af én person. Da der pludselig stod fire og røg på samme tid blev rummet meget hurtigt præget af cigaret røgen..
Ikke en rar oplevelse når man sidder og spiser.

Tilføjer man røgen til den dårlige udluftning får man et meget dårligt klima! Der var meget varmt i restauranten. De som gik ned af de ca. 20 trin for at komme udenfor at ryge, blev på tilbage vejen mødt af en mur af varme!

Konklusionen af denne oplevelse er at jeg aldrig nogensinde vil anbefale andre at benytte sig af Restaurant Spring Garden. Kvaliteten er simpelthen for dårlig!

Til en pris på 198,- pr. person, for 2 timer med fri mad og drikke. Så bør tingene altså også være i orden! - Jeg, og mange andre har spildt vores penge!

Er Restaurantspringgarden din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk