[REPLY]
Har købt et par briller med betaling gennem Resurs.
Har betalt alle afdrag til tiden, men får til stadighed betalingspåmindelser, med gebyr og rente mm.. præcis som Peter Tønnesen, og Frank R.
og sikkert mange mange flere.
Min hustru har købt et par briller i Synoptik i Marts 2011... De tilbyder en rentefri afdragsordning over 24 mdr. på 181 kr. pr. mdr., som min hustru vælger at benytte sig af for det lyder jo fint og nemt. Synoptik er en kendt brillekæde, så dem har man da tiltro til når de tilbyder finansering også.
Det er bare ikke Synoptiks egen finansering, men gennem Resurs Bank og så går det ellers løs :
April modtager vi så det første girokort til betaling 1.maj.. Det tilmeldes PBS af vores egen bank.. men i Arbejdernes Landsbank har de tidligere haft mange problemer med at få tilmeldt betalinger gennem PBS til Resurs bank og ganske rigtigt... den bliver forsøgt tilmeldt 2 gange. 10 dage efter får vi en rykker fra Resurs Bank med et rykkergebyr på 95 kr., min hustru ringer og fortæller at banken ikke kan få godkendt tilmelding og hun får af vide at de vil sende et nyt girokort med et andet PBS nummer på.
Da det så dukker op aflevere vi det igen i banken og krydser fingre... MEN så får vi et kontoudtog, hvor der nu står :
Skriftlig påmindelse kr. 95.-
Afgift indeværende måned kr. 25.-
Rente indeværende måned kr. 67.-
Rente af indkøbsbeløbet kr. 117.-
Afgift foregående måned kr. 25.-
Afgift for for sen indbetaling kr. 95.-
Altså ialt 424 kr. i rente og gebyrer oveni saldoen !!!
Min hustru ringer ind igen og spørger hvad hun skal gøre... Jamen de sender da bare et nyt girokort som hun skal indbetale manuelt i banken, så de kan se at der er aktivetet på kontoen. Hun betaler så girokortet d.22.juni som lyder på 446 kr. og så skulle det gerne køre på skinner efter lidt startvanskeligheder !
Så modtager vi et kontoudtog for juni måned hvor der nu står :
Afgift for sen indbetaling (?) kr 95.-
Rente for indeværende måned kr. 89.-
Altså ialt 209 kr. kunne det blive ekstra til i denne måned :-D
Nå, så måtte jeg vist hellere tage over... det ender med at jeg har en halv times ævl og bævl frem og tilbage med en rådgiver fra Resurs Bank, før at de går med til at slette renter og gebyrene igen ! Jeg får oplyst at de kan se at PBS nu skulle være tilmeldt og så er alt bare iorden. Første afdrag skulle altså falde 1/7 og lyde på 200 kr. rent for at indhente de 2 mdr. som ikke fungerede med PBS.
Nå, men der bliver da trukket 200 kr. d.4 Juli over PBS og så er det vist tid til sommerferie fra hverdagen...
Når vi så kommer hjem fra ferie, skulle vi så ikke lige snuppe et par gebyrer ekstra på Juli kontoudtoget også ?
Jo, minsandten om ikke der er en afgift på 25 kr. og en afgift for for sen indbetaling på 95.-, selvom de har sagt at alt er iorden med PBS nu !?
Jeg ringer igen igen og får slettet gebyret men får af vide at August betalingen på de 200 kr. ikke er gået igennem, så vi bliver nødt til at tilmelde PBS igen og vi får tilsendt et nyt girokort med posten.
På samme måde skal vi med det første kort betale det manuelt i banken, for at den kan godkendes gennem PBS !??
Nå, men det gør vi så... dog er det ikke 200 kr. vi skal indbetale men kun 78 kr., hvorfor kunne rådgiveren i Resurs Bank ikke selv forstå, men det var nu engang det som hendes computer sagde !?
Så springer vi frem til August måneds kontoudtog og hold nu fast :
Rente indeværende måned kr. 63.-
Rente fra indkøbsbeløbet kr. 248.-
Afgift indeværende måned kr. 25.-
Samlet er vi på 431 kr. ekstra i August måned... nu kan jeg næsten ikke klare mere og så begynder tålmodigheden altså at få en brat ende.
September er en travl måned på arbejdet, så Resurs Bank får fred fra mit brokkeri og alt mit sletning af rykkere og gebyrer :-D
På September kontoudtoget er så noteret lidt forskelligt ikke uventet :
Rente for indeværende måned kr. 78.-
Oktober ligeså :
Rente for indeværende måned kr. 83.-
Afgift for sen indbetaling kr. 95.-
Jeg kan ikke se nogen afdrag i September eller Oktober, så jeg ringer til min egen bank og får af vide at de gentagne gange har forsøgt at tilmelde betalingerne, men får hver gang afslag fra PBS, pga. ugyldige numre fra Resurs Bank.
Så stopper "festen" en gang for alle :
Jeg ringer så ind og får en saldo på brille-kontoen på langt mere end brillerne kostede, på trods af at der er gået et halvt års tid siden købet og der er afdraget 724 kr.
Så bliver der diskuteret til den store guldmedalje igen og medarbejderen holder fast i at vi skal betale alle de resterende renter og gebyrer, indtil jeg punkt for punkt genfortæller historien og endelig indvilliger damen i at snakke med en anden person, så jeg får meldingen "et øjeblik"... Da røret bliver løftet igen, vil hun gerne slette det hele og sende os et nyt girokort til PBS... Over my dead body !
Jeg har d.d indbetalt restbeløbet fra vores lønkonto og jeg vil ALDRIG anbefale nogen at bruge Resurs Bank.... Hvor mange der giver op og bare betaler alle deres ekstra gebyrer og renter, kan jeg kun gisne om... men prøv at Google Resurs Bank og læs diverse indlæg... Det taler sit tydelige sprog !
Thomas Á Rógvi, Nikolaj, Toke Persson og Mikkel Gottlieb fandt anmeldelsen nyttig
Købte et par briller i Synoptik og blev lokket med gebyr og rentefri betaling igennem deres betalingsordning, det lød jo for godt til at være sandt, og det var det selvfølgelig også.
Så kom brevene fra Resurs Bank væltende ind og jeg skulle påbegynde indbetalingen på 123kr om måneden.
Jeg indbetalte de 123kr for sent, min egen fejl, ingen tvivl om det, men istedet for en betalingspåmindelse eller typisk rykker der i DK maks må være på 100kr, så blev jeg opkrævet følgende:
Administrationsafgift indeværende månede = 25kr
Afg. for sen indbet. = 95kr
Adm. afg. foregående måned (???) = 19
Rente fra indkøbs beløbet = 208kr
Rente indeværende måned = 73kr
Jeg aner ikke hvad halvdelen er og jeg har skrevet det ordret fra regningen.
i alt: 420kr i afgift og rente og administration ved for sen indbetaling af 123kr....
Det er cirka 10% af det lånte beløb,
Jovist skal man betale sine regninger, meeeen.
Jeg indbetalte det fulde lånebeløb, for det der kan jeg godt se at der vil blive store fremtidige problemer med, også set ud fra andre bedømmelser og internet fora.
Føj
För 8 år sen köpte jag en kamera på siba i Kalmar det var ett sånt där erbjudande "köp nu betala i April" via Resurs nån gång på hösten innan. Det kom aldrig någon räkning & jag tänkte aldrig på det sen en dag ett halvår senare kom det från inkasso en räkning på kameran & när jag ringde upp Siba så slutade det med att jag fick prata med "chefen" och hon gav sig inte en tum trots att ingen räkning var skickad innan till mig. Hennes sista ord var att det ligger inte på vårt bord längre utan hos Inkasso detta gjorde mig vansinnig så jag bad henne fara så långt hon bara kunde. När jag pratade senare med Inkassoföretaget så såg dom att Siba inte skickat någon räkning till mig överhuvuttaget så jag behövde bara betala vad kameran kostade o inget annat. Resursbank har sedan dess svartlistat mig så jag kan inte öppna några som helst konton hos någon typ Bauhaus för o få deras erbjudanden som man endast kan få om man har konto hos dom så överallt där Resurs är inblandat är det helt kört för mig.
Hade jag däremot betalat hela skulden med avgifter & räntor så hade det säkert inte varit några som helst problem att fortsätta handla med Resurs hmm!!!!!!!
SÅ MITT RÅD ÄR AKTA ER FÖR & HAMNA I TVIST MED RESURS......SOM SAGT VAR 8 ÅR & FORTFARANDE SPÄRRAD HOS DOM!!!!!
Fik financieret en øjen operation gennem dem - jeg tænkte "nå ja - 12 mdr rentefrit" .. fik først et brev fra dem et stykke tid (et par måneder) efter operationen. Jeg glemte alt om den og fik så et opkald fra dem og spurgte straks om det var om den ubetalte regning og det var det. Jeg sagde at jeg kunne gå på netbank og betale med det samme, men manden sagde at det behøvede jeg ikke - jeg kunne bare vente til jeg fik et brev fra dem. Fik det næste brev som jeg betalte med det samme. En måned gik og jeg fik nu en såkaldt årsopgørelse, hvor der pludselig var påført et beløb for "påmindelse" samt "rente for indeværende måned" .. plus at der stod at jeg kunne betale 6300 kr ind med det samme ... jeg ringede til dem og de sagde at det var fordi jeg ikke havde betalt de første måneder (breve som jeg ikke havde fået) - jeg spurgte ind til denne her rente på et rentefrit lån og hun sagde at det var kun hvis jeg ikke betalte de 6300 kr. Jeg insisterede på at hvis jeg betalte det fulde beløb tilbage inden for 12 måneder så måtte det jo være rentefrit uanset hvad - men de var hverken til at hugge eller stikke i... så jeg endte med at betale. Og lige som en fodnote: Hvis jeg låner 29000 af en bank så skal de selvfølgelig betales tilbage, det var mere princippet i hele den måde de gør tingene på der får mig op i det røde felt
Min kæreste køber et par solbriller i Synoptik som hun desværre vælger at få finansieret igennem Resurs Bank. Hun modtager det første girokort og betaler noget i omegnen af 200 kr for herefter at tilmelde fremtidige betalinger til PBS. Det er lettere sagt end gjort. Resurs Bank bliver ved med at sende ugyldige numre så tilmeldingen til PBS er stort set umuligt. Vi ender med at ringe og snakke med Resurs Bank 5-6 gange for hver gang at få oplyst at de sletter rykkere og renter fra den samlede betaling. Hver gang efter vores samtaler vælger de at sende nye breve med stadig flere og flere renter. Det ender med at min kæreste betaler hele beløbet på en gang bare for at slippe for Resurs Bank.
Resultatet er at hun betaler godt 600 kr i gebyrer og renter som ikke er berettigede.
Denne forretning er noget af det groveste fusk jeg har oplevet til dags dato og jeg kan kun advare alle, brug ikke Resurs Bank. Det er professionelle fuskere der tjener penge på gode mennesker. Udover det har de sager magen til vores bl.a. anmeldelsen tidligere på dette forum. De har dårlige intentioner fra dag 1.
Jeg føler mig MEGET dårligt behandler af resurs bank. Jeg købte et par briller hos min optiker, og fik en afbetalingsordning over 2 år hos Resurs Bank.
Girokortene kommer hver måned og skal betales til d. 1 i hver måned. Jeg sætter min netbank til at betale girokortene til d. 1 og nogen gange dagen før d. 1.
Alligevel får jeg gang på gang en rykker for at jeg ikke har indbetalt pengene, selv om jeg har været nede og tale med min bank, som bekræfter at girokortene er betalt rettidigt og med det rigtige beløb.
Efter at jeg modtager endnu en uberettigede rykker ringer jeg ind, og bruger lang tid på at forklare dem hvordan de har lavet en fejl. De lover at rette fejlen, men intet sker der, og jeg modtager stadig girokort med ekstra gebyr for en forsent indbetaling.
Derfor HOLD JER VÆK FRA RESURS BANK, de er yderst uærlige, og ikke behjælpsomme med at rette de fejl som de selv laver.
Thomas Á Rógvi, Nikolaj og Mikkel Gottlieb fandt anmeldelsen nyttig