We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Rigtig Kaffe anmeldelser

Rigtig Kaffe Logo
Kunderne om Rigtig Kaffe : »Fantastisk service - pålidelig og samvittighedsfuld.« »Rigtigt godt« »Smuk levering og fejlfrit produkt« 222
Perfekt
9.2 af 10

222 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (222)

Rigtigt godt

Gode priser, god kaffe, hurtig levering

Udvalgt anmeldelse om Rigtig Kaffe

Rigtig Kaffe

Fantastisk service - pålidelig og samvittighedsfuld.

Jeg bestilte en Gaggia Accademia espressomaskine hos rigtigkaffe.dk da de var blandt de billigste på nettet. - Maskinen blev sendt med det samme, men desværre med DPD som jeg ikke er den store fan af. - De er ikke gode til at forstå simple beskedder, kan ikke oplyse leveringstidspunkter og plejer generelt at sende postkort i stedet for at levere. - Men i løbet af nogle dage og afgivelse af fuldmagter mv. lykkedes leveringen endelig. - Stor var min skuffelse, da det viste sig, at min nye maskine var defekt. Jeg e-mailede med Rigtigkaffe.dk (de har ultra hurtige responstider - selv udenfor alm. arbejdstid) og jeg blev efter aftale ringet op af en servicetekniker der gennemgik maskinen med mig. Da det blev konstateret, at maskinen skulle på værksted, blev det aftalt på stedet, at de sendte en ny maskine til mig og jeg blot kunne returnere den gamle.

Jeg har nu modtaget min nye maskine og den virker helt perfekt.

Det er netop når noget går galt, man kan se om det er en seriøs leverandør. Og det er Rigtigkaffe.dk helt bestemt. - Du kan trygt handle med dem. Er der noget galt, holder de dig i hånden indtil du er tilfreds.

Jeg anbefaler dem varmt og giver dem kun et lille minus fordi de sender varerne med DPD, som helt klart er det svage led.

Rigtig Kaffe

Smuk levering og fejlfrit produkt

Bestilte Rancilio maskine og kværn + lidt ekstra lir. Pakken med grejet kom hurtigere end ventet - og alt var perfekt. Ikke sidste gang jeg handler der!

Rigtig Kaffe

Jeg købte en el-kedel og tekande. Nem gennemskuelig hjemmeside og hurtig levering

Hej Jannie

Tak for de pæne ord. Vi har dog kun fået 4 stjerner, derfor er jeg meget interesseret i at høre, hvad vi kan gøre bedre for at få den 5. stjerne.

Kontakt mig gerne på info@rigtigkaffe.dk eller tlf. 70 777 303 , så kan vi se om der er noget vi eventuelt kan ændre på.

Rigtig Kaffe

Den hurtigste service og levering!

Jeg købte en espressomaskineom morgenen og ville også købe en Tamper, men vidste ikke, hvad str. jeg skulle have og skrev til rigtigkaffe.dk
Jeg fik svar med det samme og næste dage havde jeg fået begge dele leveret..
Det kalder jeg go' og hurtig service;0)
Jeg kan kun anbefale rigtigkaffe.dk!

Rigtig Kaffe

Det bedste sted af handle

Da jeg handlede første gang hos Rigitig Kaffe og serene har jeg fået en professionel behandling og de var meget behjælpelig med de spørgsmål jeg havde til de forskellige produkter samt god service, det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Kan anbefalers på det kræftige at handle hos dem.

Rigtig fin service

Jeg har handlet en del gange hos RigtigKaffe, og oplevelsen er altid den samme: Jeg får mine varer dagen efter eller 2 dage efter, og jeg kan følge pakkens vej via track&trace.
Jeg kan kun give RigtigKaffe min anbefaling.

Hej Martin

• Peter
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

God service, men...

Er glad og tilfreds med mit køb på rigtigkaffe.dk, men som så mange andre skriver, så er DPD's (fragtfirmaet) service under al kritik!!jeg var hjemme hele dagen, men ifølge track&trace var der ingen hjemme!? På baggrund af andres bedømmelse af firmaet, tog jeg sagen i egen hånd, kørte til taastrup og hentede selv pakken den følgende dag. Rigtigkaffe.dk's service fejler intet, tværtimod, men hvis fragtfirmaet stadig er DPD næste gang, så handler jeg et andet sted.

Hej Peter

Jeg er glad for du er tilfreds med vores service. Selvom mere end 9 ud af 10 af vores kunder er tilfredse med DPD, er det selvfølgelig ikke i orden, når det går galt. Vi har lavet lidt om i vores bestilling, så det nu er muligt at give en fuldmagt til fragtmanden må stille pakken et sikkert sted.
Det er nu også muligt at vælge at få leveret direkte til det lokale Posthus.

Vi håber de muligheder, gør at du også vil handle hos os næste gang.

perfekt

leveret til tiden uden problemer

Hurtigt og billigt

Sådan skal det gøres.

• 2824c
  • Skanderborg, DK
  • 4 Anmeldelser

Køb af pods

Ingen problemer overhovedet - alt gik som det skulle.
Det kunne dog være rart at vide, at det ikke kom med post Danmark, idet fremgangsmåden her var lidt anderledes.

Hej

Tak for de pæne ord. Vi har lavet om i bestillingen så det nu fremgår tydeligt, hvem der leveres med. Du har nu også mulighed for at vælge at få leveret direkte til dit lokale Post Danmark posthus.

Jeg vil bruge Rigtig Kaffe en anden gang

RigtigKaffe har et godt udvalg af produkter, en nem og overskuelig website og fik leveret forsendelse som ønsket.

Hej JEL

God service og levering på under 24 timer

Fik svar på mine spørgsmål via chat-funktionen og bestilte en Rancilio Silvia espressomaskine + udstyr kl. 1530 onsdag eftermiddag. Medarbejderen sagde han ville gøre hvad han kunne for at få den med i dagens sending. Pakken kom frem dagen efter kl. 14 - imponerende. Alt som forventet og pakket sikkert og fornuftigt ind. Handler gerne med rigtigkaffe.dk igen.

Farven var "skæv"

Jeg bestilte en retro elkedel, som er rigtig fin. Leveringen var i top - jeg havde den i løbet af to dage fra bestillingen. Desværre var farven ikke som forventet ud fra eksemplet på hjemmesiden.
Men den overlever stadig - bliver ikke returneret - for selve kedlen er så herlig, at jeg nok skal vænne mig til den anderledes grønne farve, som på ingen måde ligner den på hjemmesiden.

Rigtig Kaffe

Endnu engang en fornøjelse!!

Nu har jeg efterhånden handlet hos RigtigKaffe.dk og det er altid en fornøjelse !! både support, bestilling og levering

Rigtig DEJLIG kaffe :-)

Hurtig levering, og rigtig dejlig kaffe.

Nem og overskuelig hjemmeside

Det er en nem og overskuelig hjemmeside, dog er beskrivelserne af espressomaskinerne og kaffen ikke grundige nok efter min mening.

Hej MW

Mange tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at gøre oplevelsen bedre for vores kunder, og derfor vil jeg gerne høre hvilke informationer du mangler i beskrivelserne af espressomaskinerne, så vi kan rette op på dette?

Rigtig Kaffe

Valg og køb af Espressokværn, stamper og kaffe.

God hjemmeside, særdeles grundig og kompetent rådgivning og promte levering. Sådan!!!!

Rigtig Kaffe

også var der lige det med prisen....

God hjemmeside og ikke noget at udsætte på produktet. Vi valge firmaet grundet den gode rating hos brugerne til trods for, at maskinen var en spids dyrere. Det er ok at betale lidt ekstra for god kundeservice, hvis der skulle vises sig at være problemer med maskinen. Hurtig afskibning o.s.v. Levering via leveringsfirma, hvor de KUN leverer i tidsrummet 8-16, ingen mulighed for at hente på nærmeste posthus - du kan enten være hjemme, køre 100 km eller løbe risikoen for, at din kaffemaskine er sjålet når du kommer hjem, hvis du får den sat udenfor. Levering 16-22 bitte, gerne mod ekstra betaling.

Og så er det jo lige det med prisen....Efter vi havde købt vores maskine var den dagen efter nedsat med 300 kroner. Altså den dag hvor de afskiber maskinen er den sat ned. Man kunne måske forvente, at de så trak et mindre beløb på kontoen, eller som god kundeservice medsendte lidt kaffe. Men nej. Jeg er med på, at det er vilkårene men alligevel...Det trækker ned i min oplevelse.

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse og fordi du valgte at handle hos os.
Jeg beklager den oplevelse du har haft med leveringsfirmaet. Vi kan desværre ikke tilbyde levering mellem kl. 16-22 i øjeblikket, men vi har for ganske nyligt åbnet for muligheden for at få sendt pakken direkte til det nærmeste posthus, så du selv kan hente pakken når det passer dig. Dvs. at du allerede dagen efter kan hente pakken på posthuset, og du får en SMS når den er klar til afhentning.

Med hensyn til prisen, er det selvfølgelig ikke fair, hvis vi har sat prisen ned inden din ordre er afsendt. Hvis du sender mig en mail med dit ordrenr. så undersøger jeg sagen. Skriv venligst til info@rigtigkaffe.dk

Rigtig Kaffe hilsner
www.rigtigkaffe.dk

• Anne
  • Odense, DK
  • 2 Anmeldelser

Super god service

Hurtig levering :)

5 stjerne rent

Hurtig levering - af de rigtige produkter - der fungerer, som de skal. Kan man forlange mere.

Hurtigt aflevering,super service

HURTIGT AFLEVERING. Alt er perfekt

Rigtig Kaffe

Super service og hjælp til valg af produkt

Jeg chattede flere gange med personalet fra Rigtig Kaffe om hvilken maskine jeg skulle vælge ud fra de behov jeg havde. Da jeg skulle bruge en pænt stor sum penge, ville jeg være helt sikker på at jeg fik den rigtige maskine. Og det mener jeg jeg er endt med! At min espressomaskine kom 2 dage efter jeg havde bestilt den var også kun et plus.

Godt og hurtig!

Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig hurtig levering. Alt var bare perfekt..

Lige ved og næsten.....

Selve handlen, lige fra telefonisk rådgivning over hjemmesidens funktionalitet ved bestilling, til selve maskinen, er der ikke en finger at sætte på.
Nå jo, vi mangler en dansk manual, men det overlever vi nok.

Den manglende stjerne kan transportfirmaet få "æren" for.
Til trods for vi var hjemme, kunne de desværre ikke komme til at levere varen.
Vi fik den dagen efter, men skulle først bruge tid og kræfter på at følge op på noget, som burde være en selvfølgelighed.
Det er ikke godt nok, og ved at skimme øvrige anmeldelser igennem, kan jeg se lignende historier.
Det kan derfor undre, at de stadig bliver valgt som transportfirma.
Det trækker ned i det samlede indtryk, og det kan vel ikke være i firmaets interesse......

Hej Janek

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du er glad for vores service og håber du vil handle hos os igen på trods af problemerne med transportfirmaet.

Det er selvfølgelig under alt kritik, hvis de ikke har leveret pakken, med den begrundelse at i ikke var hjemme, på trods af i var det. Det er en klar fejl, som den pågældende fragtmand har lavet. Det vil jeg selvfølgelig påtale overfor transportfirmaet.

Generelt har langt de fleste dog en god oplevelse, ligesom vi er glade for de tilbyder at forsøge at levere 2 gange og ikke mindst behandler pakkerne bedre end andre transportfirmaer.

DPDs svaghed er, hvis man ikke har mulighed for at få leveret på en adresse hvor der er nogen til at tage imod eller et sted pakken kan stilles. Det er vi klar over, og har defor netop lanceret muligheden for at man kan få sendt pakken til det nærmeste posthus, så man dagen efter pakken er afsendt modtager en sms om den kan hentes på posthuset når det passer.

Rigtig Kaffe hilsner
www.rigtigkaffe.dk

Rigtig Kaffe

Super service og god hjemmeside

En super hjemmeside, hvor det er muligt at finde den maskine du søger. God inddeling i espresso maskiner med de tre kategorier. Dog savner jeg muligheden for at sammenligne de forskellige maskiner op mod hinanden.

Maskinen kom dagen efter. Så super service også her.

Glimrende service

Før købet af varen hurtige svar på spørgsmål. Efter bestilling kom varen inden for den lovede frist. Varen havde en mindre defekt, som ikke har indflydelse på daglig brug, men som kan skabe tvivl om produktgarantien. Problemet er formodentlig løst, men ellers må man jo bare håbe, at produktkvaliteten svarer til de tårnhøje forventninger, jeg har.
Kan uden problemer anbefale firmaet Rig Kaffe til andre.

Rigtig Kaffe

God handel og hurtig levering

Jeg er meget tilfreds med mit køb af en DeLonghi Icona espressomaskine hos rigtigkaffe. Leveringen var hurtig og effektiv - og maskinen glæder mig dagligt :)

fem stjerne

hurtigt og effektivt

rancilio silvia

At handle med rigtig kaffe var en fornøjelse. Dejligt at handle uden de sædvanlige netproblemer. God telefonisk rådgivning.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

• Allan
  • Frederiksberg, DK
  • 11 Anmeldelser

Perfekt

Havde det jeg skulle bruge og med fin info.

Forsendelse fint

super perfekt

Super hurtig levering og super god service fra rigtig kaffe
men DPD som skal lever pakken
er ikke god til at lever deres pakker
DPD sagde de havde været her i fredags, men var her hele dagen, og havde ikke hørt fra DPD i fredag. de kom første om mandagen

Super!

Super hurtig levering!

Super købsoplevelse

Super vejledning på deres online chat, hurtig levering og generelt en god købsoplevelse. Man kan mærke, at der er styr på hver en detalje i deres webshop.

Rigtig Kaffe

Hurtig levering, alt som aftalt

Alt gik som forventet og lovet. Intet at anmærke.

• Jack
  • København, DK
  • 2 Anmeldelser

Super hurtig service

En god og hurtig måde at handle på nettet!

det spiller

det er hurtig service og som det skal være

Rigtig Kaffe

Fantastisk og hurtig service. God mail korrespondance, med hvornår ordren er afsendt. Kan kun varmt anbefale RIGTIG KAFFE.

Jeg har købt en startpakke i julegave til min kæreste.

Levering

Efter 1.5 md. er varerne fortsat i restordre...
Det var jeg initielt så irriteret over at jeg gav een stjerne. Efterflg. blev jeg kontaktet af rigtigkaffe, der på overbevisende vis har været i stand til at ændre min opfattelse af om rigtigkaffe er skyld i forsinkelsen. Det er de efter min mening ikke... Man må til gengæld sige, at de går op i kundetilfredshed med hud og hår.
Så på trods af en handel, der er mislykket mener jeg at firmaet er pålideligt.

Anbefales

Jeg har nu købt flere La Cafetiére elkedler og kaffe på rigtigkaffe.dk, og alle handler er gået problemfrit. Hurtig levering og gode priser. Kan kun anbefales at handle hos rigtigkaffe.dk.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk