[REPLY]
Jeg har fundet en sten i pose med espressobønner. Stenen var på størrelse med en stor bønne. Jeg har aldrig oplevet det før.
Den kom heldigvis ikke i kværnen, fordi jeg opdagede den da jeg puttede bønnerne i dåsen.
Jeg har sendt et billed af stenen til risteriet for en uge siden og de har ikke reageret endnu!!! Jeg forventede bare at få et eller andet svar, (f.eks. at de er kede af det). Men nej. Ingen reaktion. Jeg har fundet stenen i en pose med Michela D’oro bønner (ristet d. 25/4 – eller der omkring) fra Risteriet. Kaffen kostede 163 kr for 500 gr (ikke en billig kaffe fra supermarket!!!). Så hold godt øje med kaffe fra Risteriet.
Hilsner
Stefanos
Jeg fik en defekt vare, der ikke kunne ombyttes umiddelbart, da risteriet.dk ikke havde flere på lager. Det tog lidt tid, men risteriet.dk betalte for porto for returneringen og jeg fik tilbagebetalt pengene.
Ok, service - hurtig svar på mail.
Det gik super fint, bortset fra en underlig fejl ved betaling.
Jeg tror dog at det var midlertidigt..
Anbefales!
Lækker kaffe, også grønnebønner til hjemmeristeren - prøve det!
Altid hurtig levering.
Jeg har kun været tilfreds med Risteriet. Både hvad angår grønne og ristede kaffebønner samt køb af eksempelvis Reg Barber tamper. En stor anbefaling herfra.
Her kommer vi igen - venlig og hyggelig stemning og en rigtig god latte fik vi ved et lille bord uden for.
Selv om der var travlt var der tid til både smil og god service
Ind til dato her jeg kun fået en førsteklasses service hos Risteriet - Første gang fik jeg en 1/2 times gennemgang af deres maskiner af en sød blondine (jeg tror det er Louise) - jeg fik lov til at pille og hive i alt det jeg kunne nå og hun hev gladeligt alt det jeg pegede på frem og tegnede og fortale løs og som ny virkede det som hun forstod hvilke kvaler man står med når man skal have sin første maskine.
Et par dage efter sneg jeg mig stille ind - hvilket ikke var svært eftersom de var omkring 7-8000 kunder (næsten) og gik og pillede lidt i fred og ro - men ikke uden at en lige kikkede over disken og fortalte jeg skulle bare spørge løs.
3. gang hentede jeg kander og alt det andet der skal til og selvom jeg fortalte at takket været dem havde jeg valgt en ECM - på nettet - så grinte gutten og fortalte mig at det kunne han godt forstår når den nu var så billig - så gav han mig ellers en god rabat og dobbelt op på bønnerne og ønskede mig held og lykke.
4. kontakt er udelukkende foregået via e-mail - de skaffede mig min nye ECM Tech. IV med fast vand til den billigste pris jeg kunne finde den til på nettet - og så inviterede han mig ind til en kop eller 2 til, som han skrev: "at vi lige kan hilse på hinanden og sætte ansigt på"
Så indtil dato så har Risteriet været en 100% positiv oplevelse og jeg ville ikke betænke mig på at anbefale andre at handle med dem.
Isabella Disanti fandt anmeldelsen nyttig
Har gentagne gange forsølgt at komme i kontakt med Risteriet både på mail og telefon vedr. et gavekort som jeg havde. De har ikke besvaret nogle af mine henvendelser uanset hvilke emails jeg har forsøgt på. Nu er mit gavekort udløbet så nu er de jo ude af deres forpligtigelse. Skal aldrig have noget med risteriet at gøre!
Prompte levering, fantastisk friskbrændt kaffe (Miscela Uno+D'oro). Mums :-)
Risteriet.dk har igennem 4-5 år været min foretrukne leverandør af kaffebønner. Rigtig god kvalitet, friskbrændte bønner, prompte levering. Men dyr!
Fik tilsendt en defekt vare fra risteriet.dk og efter nu 3 uger har de stadig ikke svaret på min henvendelse.
Godt koncept med fantastiske varer til rimelige priser. Levering upåklagelig og altid som lovet. Er holdt op med at købe kaffe endre steder.