[REPLY]
Billig pris, hurtig levering og god kundeservices
Jeg skulle have synet min scooter ved robert, jeg kom en mandag som aftalt med ham, og fik at vide at jeg kunne hente den igen tirsdag. Da jeg kom tilbage tirsdag, var han endnu ikke begyndt på den, men lovede at den ville værre færdig dagen. Onsdag tog jeg igen derop med samme resultat som dagen forinden. Det gik der 1½ uge med før jeg fik at vide at den var færdig, jeg var imellemtiden blevet enig med mig selv om, at da det hele blev skubbet 1½ uge, ville jeg gøre det samme med betaling. Efter 4 dage, fik skulle 2 af mine venner ned til Robert for at købe noget olie, de blev spurgt om de kendte, mig de sagde at de vidste hvem jeg var, men ikke hvad jeg hedder til efternavn, hvorefter de fik besked på at sige til mig, at hvis ikke han fik sine penge med det samme, ville han vente på mig med et baseball bat, en dag når jeg havde fri fra skole. Derefter har han aldrig set mig eller sine penge!
Har købt en Schuberth hjelm & Interphone F4 sæt.
Begge varer var på lager og sendt 2 timer efter modtagelsen af ordre.
Hurtig Respons, og en meget behagelig samtale med Robertsmc inden køb.
Kan varmt anbefales til andre der kører Mc.
Købte handsker og en hjelm hue, havde ikke den valgte hjelm hue men fik tilbudt en anden til samme pris og kvalitet.. Hurtig service.