We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Robinhus anmeldelser

Robinhus Logo
Kunderne om Robinhus : »perfekt og billig måde at købe og finde bolig.« »Billig mulighed for salg af bolig« »Bedste mælger« 8
Middel
6.9 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Billigt og brugervenligt

Har med stor succe anvendt Robinhus portal til salg af boliger. De er dog prismæssigt ved at få alvorlig konkurrence, hvorfor der kun gives 4 stjerner og ikke 5.

Udvalgt anmeldelse om Robinhus

Bedste mælger

Når du sælger de hus, så husk at sætte salget i licitation og få 3 mælgere ud. Jeg fik højeste pris, bedste præsentation og mest proffestionelle bolig gennemgang af Robinhus, Jeg tjente 175.000 iforhold til anden mælger.

Robinhus

perfekt og billig måde at købe og finde bolig.

har anbefalet mine venner at bruge denne side, da man slipper for de dyre ejendomsmægler salærer.

Robinhus

Respekterer ikke "Nej tak til reklamer".

Respekterer ikke "Nej tak til reklamer".

Hej Esben,

Tak for din feedback. Det er ikke så tit, at vi benytter os af omdelte reklamer, men når vi gør, er det vores klare politik, at respektere skilte med "Nej tak til reklamer". Så jeg skal beklage, hvis vi har misset det i dit tilfælde.

Vi har af og til set at vores kunder af egen drift omdeler materiale om deres boligsalg til naboer o.lign. Her henstiller vi naturligvis til, at de på samme vis respekterer skiltet.

Hvis du har mulighed for at oplyse os din adresse, så kan vi undersøge, hvad der er gået galt. Du kan sende oplysningerne til kundeservice@robinhus.dk.

Vi håber at høre fra dig.

RobinHus

Robinhus

Billig mulighed for salg af bolig

Jeg solgte i foråret men andelslejlighed gennem Robinhus via en pro-annonce. Jeg fik også taget nogle professionelle billeder af en af Robinhus' fotografer. Jeg vil klart anbefale at få taget professionelle billeder, da det præsenterer lejligehden MEGET bedre end ens egne lomme-kamera-billeder. Samlet udgift 5.000 kr. Jeg har hurtigt sparet 50.000-60.000 kr. i forhold til en "rigtig" mægler-annonce. Til gengæld skal du være instillet på at stå for ALT selv, herunder annoncetekst og fremvisning.

Pro-annoncering

Det er egentlig ganske fint i teorien, men jeg forstår ikke, hvorfor ens annonce ikke kommer på boligsiden, når de andre annoncer gennem RobinHus gør!
De synkroniserer med Boliga, men den side kan jeg ikke forestille mig, at nogen bruger, da langt over halvdelen af annoncerne ikke har billeder.
Jeg synes ikke rigtigt, man får noget for de penge, man betaler.
Desuden kan man ikke udfylde alle informationer om sin bolig, så salgsopstillingen bliver langt fra fyldestgørende.

Hej Katrine,

Tak for din anmeldelse - selv om vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds med oplevelsen. Du nævner et par specifikke ting, som jeg gerne lige vil knytte et par bemærkninger til.

Du har vist valgt vores selvsalgs-løsning (kaldet "Pro Annonce"), og dermed fik du ikke bistand af vores lokale mægler. Det er derfor, at din bolig ikke kom med på Boligsiden. Her kræver Dansk Ejendomsmæglerforening nemlig, at man sælger via en ejendomsmægler.

Til gengæld kan jeg oplyse at Boliga rent faktisk er mere populær end man lige skulle tro. Vi får således sammenlagt flere besøgende ind fra Boliga end fra boligsiden! Men det er selvfølgelig afhængig af den enkelte bolig, prisen på boligen osv.

Jeg er lidt nysgerrig efter, hvilke oplysninger du gerne ville have haft med på salgsopstillingen. Du er således meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@robinhus.dk med din feedback - og om din oplevelse generelt.

RobinHus

Flot hjemmeside, god opfølgning

Jeg har haft min andelslejlighed til salg via en Robinhus Pro-Annonce, altså en annonce, hvor man selv lægger billeder og tekst ind og selv fremviser boligen for interesserede købere.

Det har fungeret rigtig fint. Jeg fik hver uge en opfølgningsmail på, hvor mange der havde klikket på min annonce, og jeg fik mails, hver gang nogen bad om en salgsopstilling.

Jeg fik solgt min lejlighed efter ca. halvanden måned. (Inden da havde jeg haft den til salg via Den Blå Avis i 4 uger, men det gav kun to henvendelser, hvoraf den ene "interessede" ikke dukkede op).

Det eneste minus var, at det Til Salg-skilt jeg fik gennem Robinhus til at sætte fast i vinduet ikke holdt mere end en uge. Det gik i stykker, så jeg måtte binde det op på anden vis.

Flot bolighjemmeside uden resultat

Robinhus har en flot hjemmeside, der har præsenteret min andelslejlighed til salg. Men den har ikke haft nogen effekt overhoved. Efter at have annonceret billigt på Den blå Avis' hjemmeside i tre måneder havde jeg haft masser af fremvisninger. Da jeg bagefter skiftede til Robinhus og havde betale hele 3.000 kroner for annoncen fik jeg præcis nul henvendelser. Pengene var spildt og annoncen nytteløs efter masser af respons på dba.dk.

TSK fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk